ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Σαν σχολιαρόπαιδα Άδωνις και Πιερρακάκης έπαιζαν βιντεοπαιχνίδια στη ΔΕΘ [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
ffa_0

Βιντεοπαιχνίδια έπαιξαν κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ οι Άδωνις Γεωργιάδης, Κυριάκος Πιερρακάκης και Θοδωρής Λιβάνιος.

Τα τρία κυβερνητικά στελέχη έπαιξαν Warcraft III: Reforged στο Περίπτερο 17 της ΔΕΘ, όπως έγραψε στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Με @Pierrakakis και @th_livanios παίξαμε Warcraft III: Reforged. Στο Hangar 17 της ΔΕΘ! Χαμός! Κέρδισα τον Θοδωρή αλλά έπεσα στον ανίκητο Κυριάκο….η φετινή ΔΕΘ φανταστική», ήταν η ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, έγραψε επίσης στο Twitter: «Με τον @AdonisGeorgiadi και τον @th_livanios στο Περίπτερο 17 της #ΔΕΘ_2021.Εκτός από ψυχαγωγία, το gaming παράγει ιδέες και δεξιότητες. Εκεί αποσκοπεί κι ο διαγωνισμός http://govtakeover.gr που ανακοινώσαμε σήμερα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Α δεν το πήρατε χαμπάρι Μακελειό, θέλετε ένα ολικό update, απο τιν Gaming καρέκλα του Άδωνι των 300$, μέχρι τιν ftth γραμμή του Κούλη στο σπιτι του σε μία μόλις μέρα στο πρώτο lockdown, κι ο κοσμάκης παιδευετε για πάνω απο 2 μήνες, είτε ταλαιπωρείτε με σαποιοχαλκό-vdsl…….

  2. Το gaming γενικώς και ειδικώς παράγει Α-ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ!!
    “Τα παιδία παίζει”κάθε μέρα στη Βουλή και τα βλέπουμε τ’ αποτελέσματα. 🐦🐦🐦🐦Τσίου Τσίου play play Taka Taka every Day. Άλλωστε ο νυν πρωθυπουργός είναι γνήσιος απόγονος του TAKA TAKATAKA TAKATAKA TA!!

  3. ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΜΕ ΧΕΡΑΚΙΑ ΑΔΟΥΛΕΥΤΑ ΣΑΝ ΤΗΣ ΚΑΛΗΤΕΡΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ ΒΑΜΒΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΒΙΟ ΑΒΙΟΤΟ…………ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΝΑΝΕ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΩ…..

Comments are closed.