Η TV ξεκατινιάζεται! Σπόντες και υπονοούμενα μεταξύ των τηλεοπτικών προσώπων

Κοινοποίηση:
δςδς

Οι κάτοικοι στον πλανήτη της showbiz και της τηλεόρασης δεν βαριούνται ποτέ! Μια οι κόντρες, μια τα ξεκατινιάσματα, και το τηλεοπτικό κοινό είναι σε… εγρήγορση. Με τελευταία κόντρα αυτή της Δήμητρας Αλεξανδράκη και της «αφιλόξενης» Ελεονώρας Μελέτη, η λίστα με τις κόντρες τηλεοπτικών προσώπων δεν έχει τελειωμό…

ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ – ΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

«Σφαγή» με φόντο την Παπαγεωργίου

Κάποτε ήταν συνεργάτιδες, τώρα είναι… μακριά και αγαπημένες! Η κόντρα της Ελενας Χριστοπούλου με τη Βίκυ Καγιά είχε πολλά -μα πάρα πολλά- επεισόδια, με μπηχτές, «καρφιά» και σπόντες! Και όλα αυτά για ένα τηλεοπτικό προϊόν, το «GNTM»!
Η κόντρα, βέβαια, είχε και ονοματεπώνυμο και αυτό δεν είναι άλλο από της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, που είχε ως μπούκερ τη Χριστοπούλου! Μια το ότι οι δυο τους δεν θα ήταν στο reality μοντέλων, μια το θέμα που έσκασε αναφορικά με καμπάνια πολύ γνωστής εταιρίας, που την «κρατούσε στα χέρια» της η Καγιά και ξαφνικά την πήρε η Παπαγεωργίου, χωρίς η σύζυγος του Κρασσά να το ξέρει, ε, δεν ήθελε και πολύ να γίνει ο κακός χαμός, με «παρέλαση» των πρωταγωνιστριών σε πρωινές εκπομπές και δηλώσεις τους, που έριχναν διαρκώς λάδι στη φωτιά!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ – ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ

Ο πόλεμος των ξανθιών στον αέρα

Ο πρόσφατος πόλεμος των ξανθιών της τηλεόρασης εκτυλίχτηκε on air και έγινε το πρώτο θέμα στη μιντιακή πιάτσα! Ενα ωραίο πρωί η «Μενεγάκη της Κρήτης», που προσγειώθηκε με όνειρα και φιλοδοξίες στον Σκάι, θεώρησε πως η Κατερίνα Καινούργιου τής κάνει επίθεση λόγω χαμηλών νούμερων και ανταγωνισμού! Βγάζοντας ένα λογύδριο, ανέφερε: «Αν μια εκπομπή έχει σκαμπανεβάσματα στα νούμερα, θα είναι βορά σχολίων και θα γίνεται αυτός ο “χορός”, με την κακή έννοια, πάνω σε άλλους ανθρώπους; Ας μη γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα. Ενας στοιχειώδης σεβασμός για ανθρώπους που έχουν περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα και πολλά μονοπάτια μέχρι να φτάσουν να ισορροπήσουν και να φτάσουν όπου επιθυμούν. Κάπου, όμως, να σεβόμαστε. Νιώθω ότι είναι ανθρωποφαγία, μια δουλίτσα κάνουμε, τι είναι ποιοτικό και τι αρεστό θα το κρίνει ο κόσμος, όχι τα νούμερα»! Τη στιγμή που η Μαλέσκου πετούσε τα «καρφιά» της on air, η Κατερίνα Καινούργιου ενημερωνόταν στον αέρα για τα σχόλιά της και στη συνέχεια έδωσε τη δική της πληρωμένη απάντηση, με τα πυρά να εκτοξεύονται για ώρα!

ΑΚΗΣ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗΣ – ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ

Βγήκαν οι… κουτάλες στη μονομαχία της κουζίνας

Kόντρα ανάμεσα σε τηλεοπτικά πρόσωπα που να μην έχει και λίγη μαγειρική δεν γίνεται! Ποιος θα περίμενε πως για την περίφημη «γαλατόπιτα της Μάνης» οι Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και Ακης Πετρετζίκης θα έβγαζαν τις κουτάλες τους και θα έδιναν τη μάχη της κουζίνας! Ολα άρχισαν όταν η γνωστή σεφ έκανε μία ανάρτηση στην οποία μιλούσε για αντιγραφή της συνταγής της «γαλατόπιτας Μάνης» από πολλούς: «Τα “παιδιά” μου τα ξέρω ένα ένα, γιατί τα γέννησα εγώ. Να τη φτιάξετε, είναι μοναδική, ε, όχι και τόσο μοναδική, αφού κοπιαρίστηκε από πολλούς. Η παραδοσιακή μανιάτικη γαλατόπιτα γίνεται χωρίς φύλλο. Μια κρέμα βελούδο, που ψήνεται! Η δική μου γαλατόπιτα όμως είναι διαφορετική, έχει καραμελωμένα φύλλα με ξηρούς καρπούς και εγώ την ονόμασα γαλατόπιτα Μάνης»! Το σχόλιό της «πήγαινε» στον νικητή του «MasterChef», ο οποίος σε ένα Kitchen Lab είχε παρουσιάσει τη συγκεκριμένη συνταγή, με τον γνωστό και αγαπητό chef να σηκώνει το γάντι και να ανταπαντά: «Ποιος κάνει την καλύτερη γαλατόπιτα; Εδώ καράβια χάνονται… Βαρκούλες αρμενίζουν…», με το twitter να παίρνει τη σκυτάλη της κόντρας και να γίνεται πανηγύρι!

ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ – ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ

Μια ωραία ατμόσφαιρα εδώ και χρόνια

Κρατάει χρόνια η παγωμάρα ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και στη Μαρία Ηλιάκη, που αρχίζει από το φινάλε της εκπομπής «Ξαναδέστε τους». Πότε κάποιες μπηχτές, πότε κάποια υπονοούμενα και η άτυπη κόντρα καλά κρατεί! Πρόσφατα η Ηλιάκη μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Νίκο Μουτσινά είχαμε απομακρυνθεί. Δεν έπαιξε ρόλο το ότι κόπηκε το “Ξαναδέστε τους”. Με την Κατερίνα είχε γίνει μια παρεξήγηση, η οποία διογκώθηκε από τρίτους. Με τον Νίκο δεν θέλω να μιλήσω, είμαι απομακρυσμένη! Αν με καλέσει στο “Καλό μεσημεράκι”, δεν θα πάω». Και η… ωραία ατμόσφαιρα ανάμεσά τους συνεχίζεται.

ΡΑΜΟΝΑ ΒΛΑΝΤΗ – ΜΕΓΚΙ ΝΤΡΙΟ

«Αλιεν» και ειρωνείες χωρίς… στιλ και φίλτρα

Κόντρα ανάμεσα σε τηλεοπτικά πρόσωπα και να μην έχει «άρωμα» από reality δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει! Τα δυο κορίτσια, που ξεπήδησαν από μοδάτα σόου με ολίγον κους κους, ίντριγκα και «κλειδαρότρυπα» και είχαν και το δικό τους ξεκατίνιασμα, είναι η νικήτρια του «My Style Rocks» Ραμόνα Βλαντή και η φαρμακόγλωσσα του Greece’ s «Next Top Model» Μέγκι Ντρίο. Ενα σχόλιο στο Instagram της Βλαντή, το οποίο αναφερόταν σε… άλιεν και το συνόδευε με φωτογραφία της Ντρίο ρίχνοντας δηλητήριο για Photoshop, που πάει σύννεφο σε φωτογραφίες της πρώην παίκτριας του «GNTM» στάθηκε η αφορμή για το ξεκατίνασμα, μια και η Ντρίο έδωσε τη δική της απάντηση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με είδες ποτέ από κοντά και κάθεσαι και σχολιάζεις τις φωτό μου; Ή μήπως θέλεις και εσύ λίγο δημοσιότητα; Πληροφοριακά, Photoshop δεν υπάρχει καθόλου εδώ, μόνο φίλτρο. Υστερόγραφο: Μήπως να την πάμε και τη Ραμόνα στο “GNTM”, να σχολιάζει μαζί με τους κριτές;»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: