Η Shaya εξομολογείται: «Μετά τις Hi-5 χρωστούσα πολλά λεφτά, δούλεψα κρυφά σε επαρχίες…»

Κοινοποίηση:
shaya-1110x626

Καλεσμένη στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ήταν η Shaya, η οποία μίλησε για την καλλιτεχνική διαδρομή της αλλά και το τέλος της συνεργασίας της με το δημοφιλές συγκρότημα Hi5.

«Ήταν δύσκολο, χρωστούσα πολλά λεφτά μετά τις Hi5. Υπήρχε ένα πρόβλημα με μια λογίστρια, δεν πληρωνόταν η εφορία, μπήκαμε μέσα. Εμείς πληρώναμε πολλά από την τσέπη μας, πρόβες, παραγωγές και εν τέλει δεν έμεναν πολλά σε εμάς. Περάσαμε, όμως, και πολύ όμορφα. Όλες είχαμε αυτό το χρέος τότε. Ήταν ζόρι, ήταν όλο σοκαριστικό. Ήταν ένα challenge, λέω θα δουλέψω κρυφά στις επαρχίες. Δεν ήθελα να βγει στον κόσμο τι κάνω ακριβώς, δεν είχα βρει την καλλιτεχνική ταυτότητα. Ήθελα να ξεχρεώσω, να βρω τι θέλω να κάνω και μου βγήκε όλο αυτό σε καλό», είπε αρχικά Shaya.
Για τον λόγο που δεν έγινε η επανένωση των Hi5, η shaya εξήγησε: «Έχουν περάσει 21 χρόνια από τις Hi5. Προσπαθήσαμε να κάνουμε reunion αλλά ήρθε ο κορωνοϊός και δεν τα καταφέραμε. Πέρασαν δύο χρόνια, άντε να μαζευτούμε γιατί μένουμε και σε διαφορετικές χώρες. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ».

«Είναι επιλογή μου να είμαι στην Ελλάδα και δεν φεύγω για κανέναν λόγο. Ταξιδεύω πολύ αλλά δεν έχω βρει πουθενά σαν την Ελλάδα. Το λατρεύω, μου ταιριάζει. Πήγα στη Δανία και έκανα ένα μιούζικαλ, ωραία εμπειρία αλλά δεν άντεξα. Μετά από αυτό πήγα κατευθείαν στη Μύκονο, ζωάρα! Τώρα που έχει μεγαλώσει το παιδί μου είναι πιο εύκολο. Θα τραγουδάω σε κρουαζιερόπλοιο», κατέληξε η Shaya.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: