Η selfie που έκαψε τον «βραζιλιάνο» σύζυγο της Μαρίας Τσάλλα

Κοινοποίηση:
daniel-campos

Στο επίκεντρο των Αρχών έχει μπει εκτός από τη Ρωσίδα κατάσκοπο, Ιρίνα Αλεξάντροβνα-Σμίρεβα που στην Ελλάδα, έγινε «Μαρία Τσάλλα» και τα ταξίδια της, έχει μπει κι ο σύζυγός της επίσης μυστικός πράκτορας της Μόσχας στη Βραζιλία.

Ο άνθρωπος που εμφανιζόταν ως «Ντάνιελ Κάμπος», μόνιμος κάτοικος Βραζιλίας και μόλις στράβωσαν όλα και αποκαλύφθηκε η δράση της «Μαρίας Τσάλλα» στη χώρα μας, εξαφανίστηκε κι εκείνος από προσώπου γης.

Ο «Ντάνιελ Κάμπος», δήλωνε Αυστριακός και Βραζιλιάνος υπήκοος, κυκλοφορούσε έχοντας τουλάχιστον τρία διαβατήρια, αλλά στην πραγματικότητα ήταν κι εκείνος Ρώσος μυστικός πράκτορας.

Αν και παντρεμένος με τη «Μαρία Τσάλλα» ή αλλιώς Ιρίνα Αλεξάντροβνα-Σμίρεβα, διατηρούσε για τα μάτια του κόσμου μόνιμη σχέση στο Ρίο Ντε Τζανέιρο με την εντυπωσιακή καλλονή Μαρίνα Χόρχε, η οποία άρχισε να τον αναζήσε μέσω των social media όταν εξαφανίστηκε αναπάντεχα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Μαλαισία.

«Αγνοημένος: Διπλή υπηκοότητα Βραζιλίας και Αυστρίας, ζει μόνιμα στη Βραζιλία και βρισκόταν στη Μαλαισία για τουρισμό. Τελευταία επικοινωνία με την οικογένειά του ήταν στις 9 Ιανουαρίου στις 4:53 μ.μ. στο ξενοδοχείο που διέμενε. Ενημέρωσε ότι θα πήγαινε στα Highlands. Ενδιαφερόταν πολύ για τις φυτείες τσαγιού!», ανέφερε στην ανάρτησή της η Βραζιλιάνα σύντροφος του «Ντάνιελ Κάμπος».

Η αποκάλυψη ότι η «Μαρία Τσάλλα» είναι Ρωσίδα κατάσκοπος στην Ελλάδα, γρήγορα θα οδηγούσε τις Αρχές και στα ίχνη του Κάμπος στη Βραζιλία, κάτι που ο ίδιος γνώριζε και κατά τι πιο έμπειρος από τη σύζυγο του, πριν γίνει «καπνός», διέγραψε επιμελώς όλες τις σελίδες που διατηρούσε στα κοινωνικά δίκτυα.

Έμεινε μόνο μια η selfie μπροστά σε έναν καθρέφτη, ντυμένος με σπορ ρούχα και σακίδιο στον ώμο.

Άνθρωπος της διπλανής πόρτας

Ο Ντάνιελ Κάμπος είχε πείσει άπαντες πως ήταν ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας, ο οποίος μάλιστα ασχολείτο με τις φυτείες τσαγιού. Κάτι παρόμοιο είχε επιχειρήσει στην Ελλάδα και η «Μαρία Τσάλλα», ανοίγοντας στο Παγκράτι κατάστημα με είδη πλεκτικής και χειροτεχνίας και δηλώντας ως φωτογράφος με χόμπι.

Αυτή η διαδικασία για την «κατασκευή χαρακτήρων» στοίχισε στη Ρωσία, 5 εκατομμύρια ευρώ.

Στο μικροσκόπιο τα ταξίδια της «Μαρίας»

Όπως μαρτυρούν οι αναρτήσεις της στα social media που δεν πρόλαβε να διαγράψει, η Ιρίνα Σμίρεβα μέσα στην πενταετία που έζησε στη χώρα μας ταξίδευε πολύ.

Από τα ελληνικά νησιά, τη Λακωνία και την Ήπειρο, μέχρι το Παρίσι τον Απρίλιο του 2022.

Το ταξίδι της στο Ούρο Πέτρο, μια πόλη της Βραζιλίας στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2019 θεωρείται πλέον βέβαιο πως έγινε για να συναντήσει τον πράκτορα σύζυγό της, ο οποίος τη δεδομένη περίοδο δρούσε στη Λατινική Αμερική υπό άκρα μυστικότητα.

Και οι δύο σήμερα έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης, με τις Αρχές να εικάζουν πως βρίσκονται ήδη πίσω στη Μόσχα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.