Η Ford αντιδρά στον εξαναγκασμό των ηλεκτρικών

Κοινοποίηση:
Mustang-Mach-E-GT_01

Ο Μπιλ Φορντ, πρόεδρος της Ford Motor Company, τάσσεται υπέρ της μετάβασης στα ηλεκτρικά οχήματα, δίνοντας όμως έμφαση στην επιλογή αντί του καταναγκασμού.

Υποστηρίζει ότι η Ford δεν επιβάλλει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε κανέναν, αλλά ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Οι πρόσφατες κυκλοφορίες προϊόντων, όπως οι αναβαθμίσεις της ηλεκτρικής Mustang Mach-E και τα ειδικά πακέτα για τις παραδοσιακές Mustang με κινητήρα V8, αντικατοπτρίζουν αυτή τη στάση.

Σε αντίθεση με ορισμένους ανταγωνιστές, η Ford δεν έχει δεσμευτεί πλήρως σε ένα αμιγώς ηλεκτρικό μέλλον, αναγνωρίζοντας την πιο αργή από την αναμενόμενη υιοθέτηση των EV και το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τα υβριδικά.

Η επένδυσή τους στην υβριδική τεχνολογία τους τοποθετεί στρατηγικά ώστε να αντιμετωπίσουν τις αλλαγές στην αγορά μέχρι τα EV να αποκτήσουν μεγαλύτερη δυναμική.

Η Ford υπογραμμίζει επίσης την πρόκληση της πολιτικής αβεβαιότητας, ιδίως όσον αφορά τις πιθανές αλλαγές στην προεδρία των ΗΠΑ.

Τονίζει την αναγκαιότητα ενός σταθερού ρυθμιστικού περιβάλλοντος για τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Συνολικά, η προσέγγιση της Ford υπογραμμίζει τη σημασία μιας ισορροπημένης μετάβασης στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα με γνώμονα τη ζήτηση των καταναλωτών.

Δίνοντας προτεραιότητα στην επιλογή των καταναλωτών και προσαρμοζόμενη στις τάσεις της αγοράς, η Ford στοχεύει στην να έχει μία σταθερή πορεία στο εξελισσόμενο τοπίο της αυτοκινητοβιομηχανίας, ενώ παράλληλα υποστηρίζει την ομαλότερη μετάβαση στην ηλεκτρική κινητικότητα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: