Η 5Οχρονη σύντροφος του Ζλάταν αποκάλυψε πικάντικες λεπτομέρειες της γνωριμίας τους! “Δεν είναι η πιο εύκολη υπόθεση”

Κοινοποίηση:
ZLATAN3b

To να είσαι σε σχέση με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση όπως αποκάλυψε η εντυπωσιακή 50χρονη σύντροφος του Σουηδού άσου, Έλενα Σέγκερ


Το τελευταίο διάστημα το όνομα του εκκεντρικού άσου της Μίλαν μονοπωλεί τα διεθνή Μέσα κυρίως για τις κόντρες του με τον Ρομελού Λουκάκου και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Σε συνέντευξη ωστόσο που παραχώρησε σε ιταλικό μέσο η σύντροφος του, Έλενα Σέγκερ, αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες της σχέσης τους, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην επεισοδιακή γνωριμίας τους.

«Είχε παρκάρει άσχημα την Ferrari του σε ένα πάρκινγκ του Μάλμε. Την είχε παρκάρει με τέτοιο τρόπο που εμπόδιζε την Μercedes μου να βγει. Με έναν όχι και τόσο κομψό τρόπο τού ζήτησα να μετακινήσει το αμάξι του αμέσως, φαίνεται ότι του άρεσε ο τρόπος μου.

Δεν είναι εύκολο να ζεις μαζί του, αλλά το παραδέχομαι, ούτε με εμένα είναι εύκολο να ζει κάποιος».

Τέλος το μοντέλο και επιχχειρηματίας από τη Σουηδία τόνισε πως είναι μια χειραφετημένη και δυναμική γυναίκα, ενώ απάντησε και στο αν έχουν στο μυαλό τους το γάμο. «Πιστεύω ότι αρέσω στον Ζλάταν επειδή τον αντέχω. Έχω και εγώ ένα σημαντικό υπόβαθρο και έχω χτίσει την καριέρα μου με πάρα πολλές θυσίες. Γάμος; Ένας γάμος θα μπορούσε να διαταράξει την αίσθηση ανεξαρτησίας που έχω.

Δεν θέλω να μου βάζουν ετικέτες, όπως για παράδειγμα “σύζυγος παίκτη” ή κάποιας “Miss” που έχει βγει από διαγωνισμό ομορφιάς. Ξέρω ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει πόσο έχω σπουδάσει, δουλέψει και μοχθήσει».

zlatan222


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: