Η χώρα υπό ”πολιορκία” – Πακιστανοί κάνουν κάλεσμα στους συμπατριώτες τους: ”Ελάτε στην Ελλάδα, περνάμε υπέροχα” [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
vd

Πάρτε να έχετε…κάνει ρεπορτάζ ο Πακιστανός δημοσιογράφος, για Πακιστανό κρεοπώλη που λέει ότι οι δουλειές πάνε καλά & προτιμάει να έχει επιχείρηση από το να είναι εργάτης & για να ολοκληρωθεί η προπαγάνδα βάζει & 2 ελληνόφωνες αλληλέγγυες να μας πουν τι καλά κρέατα έχουν!

Ελάτε στο Ελλάδα μάγκες… 60-70€ μεροκάματο λένε οι επενδυτές του Μητσοτάκη, που λένε ότι πλέον οι δήθεν Έλληνες τους εμπιστεύονται και αναγνωρίζουν ότι είναι σκληρά εργαζόμενοι!

Δείτε το εξαιρετικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Στέφανου Δαμιανίδη – Τι ανέβασε στο twitter:

ΠΗΓΗ: directus.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Εδω τοσα χρονια ανεχτηκαμε τους τσιγγανογυφτους και δεν έβγαλε κανεις στους πακιστανους κλησατε που ειναι ιδιοι;

  2. Γαμω τους αλβανοπακιστανομαυρους απελαση χθες

  3. Γιαυτο και οχι μόνο ψηφιζουμε ΕΛΛΗΝΕΣ για να τους απελασουμε ολους αυτους ειτε νομιμοι ειτε παρανομοι

  4. Εμείς με πτυχία και με δουλειές που φέρνουν λεφτά στην χώρα δεν βγάζουμε 70€ την ημέρα! Οι Τσίπρας και Κούλης έβαλαν ταφόπλακα στην χώρα και μας έκαναν αποικία του τουρκόφιλου Πακιστάν! Γίναμε αποικία μαύρων!

  5. Αυτές που μιλανε είναι Σλαβες η αλλιώς Ρωσομπλιετ! Όχι πως δεν υπάρχουν και δικές μας Ελλεηνιδες που κωλουριβονται με τους βρωμοπακηδες.

  6. θα δείτε σε 2-3 χρόνια που θα έχουμε +50% περισσότερους απο τώρα. δυστυχώς εξαφανιζόμαστε ώς Έλληνες. θα μας σφάζουν σα τα αρνιά. δούρειος Ίππος έρχονται ως “καλοί’ και μετά θα μας παίρνουν τα κεφάλια. βρωμιά εκγληματικότητα ναρκωτικά αρρώστειες όλα απο αυτούς

  7. Αλλυλέγγυες γυφτοβουλγάρες που τις πηδάει ο κρεοπώλης πάκης μέ ένα μπιφτέκι και δυό μπούτια κοτόπουλο.

Comments are closed.