Η στιγμή που ταύρος επιτίθεται σε γυναίκα σε παραλία του Μεξικού – «Mην τον πλησιάζεις, μην παίζεις μαζί του, σε παρακαλώ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
καρχ

Επίθεση από έναν μεγαλόσωμο ταύρο δέχτηκε μια τουρίστρια σε παραλία του Μεξικού. Το τρομακτικό περιστατικό συνέβη στην παραλία Λα Φορτούνα, κοντά στο Σαν Λούκας, αλλά δεν είναι σαφές το πότε.

Στο βίντεο, φαίνεται η γυναίκα να προσπαθεί να μαζέψει τα πράγματά της από την άμμο την ώρα που ένας ταύρος την πλησιάζει επικίνδυνα και κολλά τη μύτη του στην τσάντα της. Την ίδια ώρα, περαστικοί προσπαθούν να της πουν να απομακρυνθεί από το ζώο με τη γυναίκα, όμως, να μην τα καταφέρνει και να δέχεται τελικά άγρια επίθεση. Όπως φαίνεται στα πλάνα, η γυναίκα, ντυμένη με μαύρο φόρεμα και καπέλο προσπαθεί να μαζέψει γρήγορα τις τσάντες στην παραλία, καθώς ο ταύρος μυρίζει τα αντικείμενά της. Η τουρίστρια προσπαθεί να μαζέψει τα πάντα και να απομακρυνθεί ταυτόχρονα.

«Mην τον πλησιάζεις, πραγματικά παίζεις με αυτό τώρα!» της είπε ένα λουόμενος. «Σε παρακαλώ μην το κάνεις αυτό», συνεχίζει να της φωνάζει καθώς η τουρίστρια βάζει το χέρι της στα κέρατα του ταύρου και προσπαθεί να σπρώξει το ζώο πίσω. Ο άντρας συνεχίζει να της φωνάζει: «Σε παρακαλώ, σε παρακαλώ!».

Καθώς ο άντρας ουρλιάζει, ο ταύρος αντιδρά και αρχίζει να τη σπρώχνει στην άμμο. Πλήθος κόσμου έχει μαζευτεί γύρω της καθώς το ζώο ξεκινά να ψαχουλεύει τα πράγματά της. Ο ταύρος σταματά για ελάχιστα, πριν τελικά χτυπήσει τη γυναίκα. «Δεν μας κάνει τη χάρη!», είπε ένας.

Με τα κέρατά του να την καρφώνουν συνεχώς, η γυναίκα προσπαθεί να τραπεί σε φυγή, αλλά το ζώο τη σπρώχνει κάτω.

Ο κόσμος ούρλιαζε τρομοκρατημένος, με τη γυναίκα κάποια στιγμή να καταφέρνει να σηκωθεί αφού ο ταύρος την είχε χτυπήσει στην πλάτη και την είχε ρίξει στο έδαφος. Η άμμος αρχίζει να δημιουργεί ένα σύννεφο σαν σκόνη καθώς ο ταύρος σπρώχνει τη γυναίκα μέσα σε αυτή, κάθε φορά που προσπαθεί να σηκωθεί ξανά. Κανείς από το συγκεντρωμένο πλήθος δεν τολμά να προσπαθήσει να σταματήσει τον ταύρο από την επίθεση στη γυναίκα.

Σύμφωνα με την dailymail, μέχρι στιγμής παραμένει αδιευκρίνιστο το πώς βρέθηκε ο ταύρος στην παραλία, ενώ άγνωστη είναι η κατάταση της υγείας της γυναίκας που δέχθηκε την επίθεση από το ζώο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response