Η προφητεία για την Αγία Σοφιά που ανατριχιάζει – Τι συμβαίνει τελικά;

Κοινοποίηση:
profiteia_agia

Η Αγία Σοφιά έχει απασχολήσει τον τελευταίο καιρό, μετά από τις προκλήσεις των Τούρκων, που θέλουν να την μετατρέψουν σε τζαμί. Υπήρχε όμως μια προφητεία που έχει προβλέψει το μέλλον της.

Για το λόγο αυτό υπήρξαν μέχρι και φωνές διαμαρτυρίας κατά της τουρκικής Κυβέρνησης στο παρελθόν να μην συνεχίσει τις αρχαιολογικές εργασίες. Να σημειωθεί ότι στις 2 Ιουλίου θα παρθεί η απόφαση για το αν θα παραμείνει μουσείο ή θα γίνει τζαμί.

Μεταξύ αυτών ο Νουμάν Κουρτουλμούζ (σημαίνει σωθείς) πρόεδρος του μικρού Ισλαμικού κόμματος Σααντέτ, από το οποίο προέρχεται το κόμμα του Ερντογάν, μιλώντας σε κλειστό αμφιθέατρο προειδοποίησε ότι η εμφάνιση των αγγέλων της Αγιάς Σοφιάς προαναγγέλλει τη διάλυση της Τουρκίας.

Μη διασταυρούμενες πληροφορίες στο επίπεδο ακόμα των φημών στην Κωνσταντινούπολη έκαναν λόγο για …αποκόλληση λεπτού στρώματος σοβάδων της εσωτερικής τοιχοποιίας από τον κεντρικό θόλο της Αγίας Σοφίας μετά τον σεισμό στο ρήγμα της Ανατολίας.

Το ρήγμα της Ανατολίας, είναι ένα τεράστιο ρήγμα και η σεισμική δόνηση των 6,5 Ρίχτερ που έπληξε τον θαλάσσιο χώρο μεταξύ Λήμνου και Σαμοθράκης έγινε αισθητή μέχρι και την Κωνσταντινούπολη.

Στην θέση αυτή και κάτω από το στρώμα του σοβά πρέπει να υφίσταται κανονικά το ψηφιδωτό του Παντοκράτορα. Φυσικά μόλις προκύψει η φανέρωση κάποιου τμήματος του ψηφιδωτού, αμέσως θα αρχίσουν οι συνειρμοί που βρίσκονται στο υποσυνείδητο όλων των πραγματικών Ελλήνων.Ίσως τελικά οι καιροί των γεγονότων να πλησιάζουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response