Η πιο επικίνδυνη συμμορία του κόσμου – Στη φυλακή τους δεν μπαίνουν ούτε οι φρουροί

Κοινοποίηση:
f1

«Βιάστε, πάρτε τον έλεγχο, σκοτώστε», αυτό είναι το σύνθημά της συμμορίας… Mara Salvatrucha, των πιο επικίνδυνων κακοποιών, που βρίσκονται έγκλειστοι στη φυλακή Penas Ciudad Barrios του Ελ Σαλβαδόρ.

 

Εμποροι ναρκωτικών, δολοφόνοι, σωματέμποροι όλοι μαζί κλεισμένοι σε μια φυλακή, με τον στρατό και τους φύλακες να έχουν εγκαταλείψει την διοίκηση και να αρκούνται μόνο στην φύλαξή τους.

Ο φωτογράφος Adam Hilton τόλμησε και μπήκε στα ενδότερα για να φωτογραφήσει τη συμμορία, που όμοιά της δεν υπάρχει.
Τα πρόσωπα και τα σώματά τους είναι καλυμμένα με τατουάζ, που λένε μια ιστορία: για τα εγκλήματά τους αλλά και για τους ανθρώπους τα οποία τα έκαναν.

«Η πλειοψηφία από αυτούς προέρχεται από τα barrios, τις παραγκουπόλεις, και φτωχογειτονιές. Στο Ελ Σαβαδόρ δεν υπάρχει ελπίδα και η συμμορία είναι η μόνη πραγματική επιλογή», αναφέρει ο φωτογράφος.

Οταν τους πιάνουν, οδηγούνται στη φυλακή Penas Ciudad, η οποία τους αφήνει κυριολεκτικά στο έλεος της τύχης τους.

Παρά τον μεγάλο αριθμό των φυλακισμένων συμμοριτών, 2.500, το έγκλημα ανθίζει στο Ελ Σαλβαδόρ. Μόνο τον Αύγουστο διαπράχθηκαν 900 δολοφονίες, οι 52 σε μία μέρα.

f2 f5

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΝΤΑΙΔΕΣ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΤΕ ΒΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΩΝΟΙ ΚΟΙΝΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΡΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ!!! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ

Leave a Response