Η παρουσία της φρεγάτας «Θεμιστοκλής» στον Βόσπορο ενόχλησε τους Τούρκους

Κοινοποίηση:
I-parousia-fregata-themistoklis-

Επίθεση στον κυβερνήτη της φρεγάτας «Θεμιστοκλής» έκανε ο «πατέρας» της «Γαλάζιας Πατρίδας» λέγοντας πως έχει αναρτήσει – κατά παράβαση των όσων ισχύουν – ελληνικές σημαίες

Αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια στα social media προκάλεσε η παρουσία της φρεγάτας του Πολεμικού Ναυτικού «Θεμιστοκλής» στο λιμάνι Σαραϊμπουρνού της Κωνσταντινούπολης. Οι Τούρκοι φαίνεται πως ενοχλήθηκαν τόσο από την παρουσία της φρεγάτας όσο και την εμφάνιση της ελληνικής σημαίας μέσα στον Βόσπορο.

Η ελληνική φρεγάτα στο πλαίσιο της Μόνιμης Ναυτικής Ομάδας Εργασίας SNMGII του ΝΑΤΟ βρίσκεται από την Πέμπτη (11/4) μέσα στο τουρκικό λιμάνι μαζί με την τουρκική «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme».

Οι Τούρκοι «έδειξαν τη φιλοξενία τους και παραχώρησαν στο ελληνικό πλοίο την πλευρά της αποβάθρας για να ελλιμενιστεί».

Ο «πατέρας» της «Γαλάζιας Πατρίδας», Τζεμ Γκουρντενίζ με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσε πως ο Έλληνας κυβερνήτης βρήκε την ευκαιρία για προπαγάνδα, καθώς «κρέμασε ελληνικές σημαίες σε όλα τα σημεία του πλοίου, αγνοώντας τα ναυτικά έθιμα, σύμφωνα με τα οποία η εθνική σημαία υψώνεται μόνο στην πρύμνη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΕΣ ΣΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΕΝΤΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΚΑΣΑΝ ΜΥΤΗ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΟΥΤΕ ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ……….ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΤΗ ΨΑΧΝΟΥΜΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ…………..

  2. Γτ νομίζει.κανεις ότι όταν έρχονται τα τουρκικά εδώ υψώνουν την ελληνική σημαία;

  3. ΘΑ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΣ……..

  4. Μη ριχνετε αλλο λαδι στη φωτια! Σιγουρα ο ελληνας κυβερνητης αγκυροβολησε με βαση τους διεθνεις κανονες ναυσιπλοιας!

Comments are closed.