«Η ολέθρια Πρόεδρος της Δημοκρατίας ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΛΕΣΒΙΑ». Άγρια «χωσίματα» Κούγια κατά Σακελλαροπούλου, ομοφυλόφιλων τηλεοπτικών δημοσιογράφων, γκέι συμβούλων του Μητσοτάκη, για συμμετοχή «σε πανηγύρια ανωμάλων που διχάζουν την κοινωνία» . «Η Σακελλαροπούλου εμφανίστηκε σε δημοτικό σχολείο και προσπάθησε να πείσει μωρά παιδιά του δημοτικού, να ξεχάσουν τις λέξεις «πατέρας» και «μητέρα» και να τις αντικαταστήσουν με τις λέξεις «γονέας 1» και «γονέας 2»

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser20-2

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Στο φύλλο της ΤΡΙΤΗΣ 20-2-2-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

new-banner-300-x250

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ; 

 Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

 —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

 STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. ΟΙ “ΛΕΚΕΔΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

free-journalist

 

  –Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. * Έφτασε το τέλος κάθε λογικής; Η βρετανική κυβέρνηση παρουσιάζει το χημικό γάλα απο βιολογικούς άντρες, ως εξίσου καλό ή και καλύτερο απο το μητρικό γάλα!

    https://www.triklopodia.gr/%ce%ad%cf%86%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%ac%ce%b8%ce%b5-%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%b7-%ce%b2%cf%81%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%b9/#google_vignette

    * Αποκάλυψη: Ο «σωτήρας» Gates προωθεί την κατασκευή μητρικού γάλακτος στο εργαστήριο!

    Ο Gates φαίνεται να βρίσκεται πίσω από την προώθηση της ιδέας να σταματήσει ο θηλασμός ώστε να ενθαρρύνει την πρόσληψη του BIOMILQ, ενός κυτταροκαλλιεργημένου «ανθρώπινου γάλακτος» που παρασκευάζεται σε εργαστήριο, μαζί με άλλες κατηγορίες «συνθετικής» τροφής!

    Υ.γ. Για μενα, ολα συνδεονται και ειναι αλληλενδετα!

  2. Τελικά ειμεθα πολύ προχω, τύφλα να ‘χει η USA!

  3. Διαβάζω απο το βιβλίο της Έλενας Ακρίτα ” η διαθήκη της έλενας”,1985, Εκδόσεις Κάκτος ( όπου η κατσαπλιάζουσα αυτή -Βουλευτής παρακαλώ τού ΣΥΡΙΖΑ- σατιρίζει,γελοιογραφεί, παίρνει στο μεζέ, την Παλαιά Διαθήκη, Σόδομα καί Γόμορα,σελ.57:
    *Καθοταν ,τώρα, ο Λωτ στην είσοδο τών Σοδόμων- ού μήν αλλά καί τών Γομορων- καί ετρωδε ενα χάμπουργκερ με Μινερβίνη!
    Γύρω του να γίνεται ΤΗΣ ακολασίας…..
    Καί κει πού δάγκωνε το μπιφτέκι από αγνό παρθένο Ντόμπερμαν, βλέπει από μακριά δυό τύπους με άσπρες χλαμύδες, σούπλ στο μπούστο καί κάτω σε πιέτες. Φτυστοί η Ροσανα Ποντεστά στιν ” Τρωικό Πόλεμο”.
    Τόν πλησιάζουν καί τού χαμογελάνε:
    Ό κύριος Λωτ; Ή ιδία!
    Είμεθα κουλουροπώλαι!
    Καί νά δείς πού πήγε το μυαλό μου!
    Έτσι ήταν ο Λωτ: Τό πρώτο μυαλό τών Σοδόμων- ού μην αλλά και των Γομόρων.
    Βλέπει δυο με λευκά, ρομφαία καί φωτοστέφανο καί σού λέει ” κουλούρια θα πουλάνε”.
    **Έτσι λοιπόν, σκιαγραφεί αυτή ή Βουλευτίνα την Αγία Τριάδα… Τι Σακελλαροπούλου, τί Ακρίτα..
    Αν αυτά τά έγραφε ο ατυχής Κασιδιάρης, θα τον ειχαν μαντονέτα στη φυλακή πρίν μπει στη Χρυσή Αυγή!
    Σ’ αυτή τη Χώρα για να πάς μπροστά, πρέπει να είσαι κομμουνιστής ή πούστης!!
    Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε μία σύναξη καθιστοί, απαιτώντας την απελευθέρωση Κασιδιάρη; Έτσι για το σπάσιμο!

  4. Συνφωνώ με τον Χ.Ο. Το τσουλί πήρε το γέρο για τα λεφτά και την έστειλε.

  5. Φάτε σκατά τώρα. Τον Κασιδιάρη δεν τον ήθελαν, είναι ναζί. Τους προετοίμασαν με το σόσιαλ μίντια να παρουσιάζουν τη ζωή τους στα κινητά και αύριο θα επιβάλλουν ο πατέρας να πηγαίνει με την κόρη του, η μάνα με το γιο και ο πατέρας να παίρνει μάτι, να τους τραβάει βίντεο.

  6. Απορώ πως ο διαπρεπής και ελληνοπρεπής ζωγράφος Μανωλίδης επέτρεψε στην μοιχαλίδα πρώην σύζυγος του να εξακολουθεί να φέρει το επώνυμο του.
    Το πατρικό της επώνυμο Καραγιαννίδου, από Παλαιό Ψυχικό. Ο πατέρας της δεν τα πήγε καλά με τις επιχειρήσεις του.
    Ο Γεωργιάδης επίσης μοιχός. Έγγαμος με την κόρη του Φρονιμίδη, τερματοφύλακα του Ολυμπιακού στα τέλη της δεκαετίας του ’60 με δύο πρωταθλήματα.

  7. ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΛΕΣΒΙΕΣ, ΤΡΑΒΕΣΤΙ, ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ!!!

    ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΠΟ ΕΚΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΚΤΡΟΠΗ ΜΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ!

    ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΥΛΟΥΣ!!!

  8. Μια συμμορια ερπετων ειναι, φαινεται αλλωστε και απο τις φατσες τους, που προωθουν ο,τι ανωμαλο και βιτσιοζικο τους επιβαλλουν οι απ εξω. Κι ο κοσμος συνεχιζει να τους ψηφιζει…

  9. Ο Κουγιας ας μας πει για τον κολλητό του φίλο Γιαλια και πώς κουκουλωθηκε η δολοφονία του αστυνομικού στου Ρέντη για να μην φτάσουν στον χοντρό καθοδηγητη

    1. Ο Γιαλιάς μπροστά σε άλλους ήταν ιερέας.Για το δεύτερο συμφωνώ απόλυτα .

Comments are closed.