Η κυβέρνηση γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη στη Λιβύη και πρέπει να το πει

Κοινοποίηση:
nosileutries_libya

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π.Μαρινάκης παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση που εκπροσωπεί ακόμη δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι συνέβη με το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή των Ελλήνων ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού στη Λιβύη.

Θα πρέπει σύντομα να μάθει όμως ,γιατί οι φήμες που κυκλοφορούν επιβαρύνουν το ήδη βαρύ κλίμα…

Σε όλες τις συζητήσεις που γίνονται το ενδεχόμενο να έπεσαν οι Έλληνες στρατιωτικοί θύμα επίθεσης με βόμβα θεωρείται μακράν το πιθανότερο. Αρκετοί επικαλούνται τις μαρτυρίες των διασωθέντων της τραγωδίας, σύμφωνα με τις οποίες έκρηξη συγκλόνισε το λεωφορείο και ακολούθησε η σύγκρουση με άλλο όχημα. Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν και σχετικές φωτογραφίες από το λεωφορείο που μετέφερε την ελληνική αποστολή.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ ήδη συνάντησε τραυματίες στο 401 ΓΣΝΑ . Μίλησε μαζί τους και του είπαν τι πραγματικά συνέβη. Ο Α/ΓΕΕΘΑ πήγε στο νοσοκομείο χωρίς να έχει ειδοποιήσει και είδε τους τραυματίες. Άρα η κυβέρνηση γνωρίζει από πρώτο χέρι πως χάσαμε 5 ανθρώπους μας που είχαν σπεύσει στη Λιβύη για να βοηθήσουν. Η φωτογραφία είναι η τελευταία που έβγαλαν οι δύο νοσηλεύτριες μας λίγο πριν τη μοιραία διαδρομή.

Υποχρέωση της είναι με υπευθυνότητα να ανακοινώσει τι έγινε: πρόκειται για τροχαίο ή για επίθεση εναντίον Ελλήνων; Το «δεν ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη» δεν μπορεί να συνεχίσει να αποτελεί επιχείρημα. Είναι υπεκφυγή…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Πέρα από αυτά που είπαν δεν πρόκειται να πούνε κάτι άλλο . Αναλώσιμοι ήταν για τους κυβερνητικούς, όπως όλοι μας είμαστε για εκείνους . Έχουν δείξει με τα (έργα τους) το πόσο μας προσέχουν . Με πόση σβελτάδα μερικοί ένοχοι των Τεμπών δε θα δικαστούν ποτέ είναι ένα δείγμα . Η κατάσταση του εθνικού συστήματος υγείας , είναι ένα άλλο , κι ακολουθεί μεγάλη σειρά τού είδους δειγμάτων . Κρίμα που τα παιδιά έχασαν την ζωή τους , από βαριά ανευθυνότητα κράτους , σε μια προσχεδιασμένη δολοφονία λόγο βλακείας , αδιαφορίας, και απουσίας ηθικών αξιών . Εχθές έπρεπε να λογοδοτήσουν και να παραιτηθούν. Αλλά ΔΕΝ υπάρχει δικαιοσύνη και νόμος σε αυτόν τον τόπο για όλους !

Leave a Response