Η κολόνα του τρόμου! Φοβούνται οι κάτοικοι στο Αιγάλεω μην τους έρθει στο κεφάλι η κολόνα με τις ρωγμές (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
kolona-aigaleo1

Ένα απίστευτο σκηνικό συμβαίνει στο Αιγάλεω, όπου οι πολίτες βλέπουν την κολόνα της ΔΕΗ με τις ρωγμές και τις φθορές και δεν ξέρουν πότε θα τους έρθει στο κεφάλι.

Όπως μάς αναφέρει αναγνώστης μας:

Η συγκεκριμένη κολόνα τρόμου της ΔΕΗ με ρωγμές και φθορές έτοιμη να πέσει στα ξαφνικά στο Αιγάλεω, βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Σόλωνος και Ιωαννίνων στο Αιγάλεω. Κινδυνεύουν 4 σπίτια των κατοίκων αυτών της διασταύρωσης των οδών Σόλωνος και Ιωαννίων και να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές!!!

Η συγκεκριμένη κολόνα τρόμου της ΔΕΗ με ρωγμές και φθορές έτοιμη να πέσει στα ξαφνικά στο Αιγάλεω είναι για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα σε αυτή την τρισάθλια κατάσταση που προκαλεί αηδία και εμετό που οι ΔΕΔΔΗΕ κάνει πως δεν βλέπει, κάνει πως δεν ξέρει!!! Οι κάτοικοι της γειτονιάς αυτής τρέμουν αυτή την κολόνα τρόμου της ΔΕΗ που θα προκαλέσει φθορές και καταστροφές στα σπίτια τους και να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές!!!!! Οι κάτοικοι αυτής την γειτονιάς ζουν ένα θρίλερ με αυτή την κολόνα τρόμου της ΔΕΗ που σημαίνει φθορές και καταστροφές, τραυματισμοί και απώλειες ανθρώπινων ζωών με μπόλικο αίμα και σοβαρούς τραυματισμούς!!!

Σε αυτή ο ΔΕΔΔΗΕ πρέπει να έρθει επειγόντως να αντικαταστήσει αυτή την κολόνα τρόμου της ΔΕΗ που βρίσκεται στην διασταύρωση Σόλωνος και Ιωαννίνων στο Αιγάλεω. Δεν πρέπει να αδιαφορεί ο ΔΕΔΔΗΕ και να σταματήσει τις εσκεμμένες τακτικές “δεν βλέπω, δεν ακούω, θα δούμε και παγερή αδιαφορία”.

Ο Δήμος Αιγάλεω δεν γνωρίζει αυτό το ζήτημα της κολόνας τρόμου της ΔΕΗ με ρωγμές και φθορές έτοιμη να πέσει που βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Σόλωνος και Ιωαννίνων στο Αιγάλεω.

Οι φωτογραφίες της κολόνας τρόμου της ΔΕΗ με ρωγμές και φθορές έτοιμη να πέσει που βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Σόλωνος και Ιωαννίνων στο Αιγάλεω που δείχνουν και αποκαλύπτουν την τραγική κατάσταση της κολόνας της ΔΕΗ στην διασταύρωση των οδών Ιωαννίνων και Σόλωνος στο Αιγάλεω που στα ξαφνικά να προκαλέσει φθορές και καταστροφές στα σπίτια των κατοίκων αυτών και να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές.

kolona-aigaleo kolona-aigaleo1 kolona-aigaleo2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

 1. Που να δείτε δήμαρχο Αιγάλεω και όλους του παρατρεχάμενους του και τους πολιτικάντηδες των κομμάτων χτες Σάββατο που ήταν η γιορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης που έγινε η περιφορά της Ιερής Εικόνας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης από την κολόνα του τρόμου στην συγκεκριμένη διασταύρωση των οδών αυτών σταμάτησαν και δεν έριξαν ούτε μια ματιά άλλα το έριξαν στα χαζογελάκια, στα γλυψιματάκια, στις αηδίες και αλλού κοιτούσαν και ειδικά ο δήμαρχος Αιγάλεω που αλλού κοιτούσε!!! Αίσχος!!! Ντροπή τους!!!
  Θέλουν και να τους ψηφίσουμε αλλά δεν θα τους ψηφίσουμε όπως κάνουμε χρόνια τώρα!!!
  Ουστ ρε τελειωμένοι, ουστ ρε ρεμάλια!!!

 2. Ο/Η ΔΕΔΔΗΕ και Δήμος Αιγάλεω στα παλιά τους τα παπούτσα!!! λέει:

  Όσο έχει βγει αυτό το θέμα στην δημοσιότητα ο ΔΕΔΔΗΕ και ο Δήμος Αιγάλεω γράφουν το θέμα αυτό στα παλιά τους τα παπούτσα και επιθυμούν να θρηνήσουν θύματα και νεκρούς!!!!!
  Και το χειρότερο κάθε μέρα αυτή η κολόνα τρόμου της ΔΕΗ εκεί στο Αιγάλεω όποιος έχει περάσει θα δει ότι γέρνει καθημερινώς σιγά-σιγά σε χιλιοστά!!!!

 3. Τέτοιες κολόνες υπάρχουν σε όλη την Επικράτεια…

 4. …..ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ CLUB ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΑΝ ΣΤΟ ΠΙΤΣ ΦΙΤΙΛΙ…..ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΑΡΕΣ!!!…..

 5. Η κολόνα είναι σάπια ρεεεεεε!!!!!
  Έτοιμη να πέσει ρεεεεεεεεε!!!!
  Θα έχουμε τραυματίες, νεκρούς, καταστροφές ρεεεεεεεεεε!!!!!!!!!@@
  Ξύπνα μπεεεεεεεεεε!!!!!!!

 6. Αφου την εχουν δεσει ρε δε βλεπετε? τι φοβαστε ρε κλανιαρηδες , αμα πεσει θα ερθουν μετα να τη φτιαξουν και θα σας τη χρεωσουν στον λογαριασμο του ρευματος

 7. Ο ΔΕΔΔΗΕ θα κάνει κάτι ή θα έχουμε νεκρούς και ερείπια;

 8. Καί έδω στο πανεπιστήμιο Πελλοπονήσου Τρίπολη περνάει η μέση τάση 20kv πάνω από τα κεφάλια των φοιτητών…

 9. Δέν τούς καίγεται καρφί. Η Εθνική Πινακοθηκη κινδύνευε μετά τόν σεισμό τού 1999 καί αποκατέστησαν τήν αντισεισμικη θωράκιση τό 2020 μέ τήν κατασκευή τού νέου κτηρίου !

Comments are closed.