Η κατάσταση ξεφεύγει! Που είναι όλοι οι “ευαίσθητοι” που φώναζαν για το γαϊδουράκι; ΣΟΚ στο Ηράκλειο: Μωρό οκτώ μηνών δέχτηκε άγρια επίθεση από σκύλο

Κοινοποίηση:
σκυλος αγριος

Επίθεση από σκύλο δέχτηκε ένα μωρό οκτώ μηνών στο Ηράκλειο, την ώρα που το είχε βγάλει βόλτα με το καρότσι η γιαγιά του, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει εκθορές.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, το μωράκι οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν τα τραύματα του, χωρίς, ευτυχώς, να έχει κάτι σοβαρό.
Στο περιστατικό είχε και συνέχεια, καθώς ο πατέρας του παιδιού έψαξε και βρήκε την ιδιοκτήτρια του σκύλου και την χτύπησε στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια, η 50χρονη του έκανε μήνυση, ενώ στην ίδια κίνηση προχώρησε κι ο 26χρονος για τον τραυματισμό του παιδιού του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Μπράβο ρε Ντίνα, το πιο σωστό σχόλιο έκανες. Τι σχέση έχει μια ανώμαλη με ένα επιθετικό κωλοσκυλο κι ενα αθώο άλλο γαϊδουράκι που κακοποιήθηκε από έναν ανώμαλο;;;;;

  2. Αντε να εχεις κανει 5,6 εξωσωματικες και να ερθει το καθε κοπροσκυλο να σου δαγκωση το παιδι η ιδιοκτητρια στο ΚΑΤ και το κοπροσκυλο κρεμασμα μεχρι να το φανε τα σκουλικια.

  3. Εχει παραγίνει το καΚο με τους ανωμάλους με τους ψυχικα ασθενεις με τους κομπλεξικούς που θελουν ενα σκυλο ειτε να περνουν την ωρα τους ειτε για τις ανωμαλιες ειτε γιατι θελουν κατι να νομίζουν αφεντικά Κατοπιν αφου δυσαρεστηθούν η κουραστούν κλοτσά και στο δρομο……

  4. εγω ειμαι φιλοζοως αλλα τα 2 μου σκυλια ειναι φυλαγμενα…δεμενα και κλεισμενα σε κλουβι,στο χτημα μου…και ειναι και περιφραγμενο.δεν υπαρχη κινδυνος ουτε μια στο εκατομυριο να πειραξουν καποιον…και οταν βγαλω βολτα τους βαζω φιμωτρο…αν επιτεθη καποιο σκυλι,στο εγγονι μου,απο δηθεν φιλοζωο,ετσι και αλλιως τα εχω φαη τα ψωμια μου…θα τους @χαιδεψω@ οικογενειακως τον ποπο σε ολοο το σοι…..

  5. Η ιδιοκτήτρια του σκύλου φταίει και καλά της έκανε ο πατέρας του μωρού. Εσείς πάλι όταν γράφετε ένα άρθρο μην μπλέκετε άλλες υποθέσεις άσχετες. Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Προφανώς φτιάχνεστε με τα μπινελίκια του κάθε βλάκα για τα ζώα.

    1. Μπράβο ρε Ντίνα, το πιο σωστό σχόλιο έκανες. Τι σχέση έχει μια ανώμαλη με ένα επιθετικό κωλοσκυλο κι ενα αθώο άλλο γαϊδουράκι που κακοποιήθηκε από έναν ανώμαλο;;;;;

  6. Η γυναικα έπρεπενα το βουλωσει και να ζητήσει συγνώμη οχι μήνυση να κανει αν υπάρχει δικαιοσύνη θα πρεπει στο δικαστήριο να της βαλουν να δωσει τουλαχιστον 10.000 € για αυτο λου εγινε και για το θράσος της να κανει μήνυση!!!

Comments are closed.