Η κατάντια και ο ξεπεσμός ενός “κυβερνητικού Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου” – Ο Ισίδωρος Ντογιάκος τρέχει άρον άρον για να βοηθήσει τους “αρίστους” του Μαξίμου

Κοινοποίηση:
Ισίδωρος Ντογιάκος

Με την εξέταση των πρώτων μαρτύρων ανοίγει σήμερα η αυλαία της έρευνας που διέταξε και διενεργεί προσωπικά ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος για τον τρόπο που διέρρευσαν, εκτός ΕΥΠ, στοιχεία που περιέχονται σε άκρως απόρρητα κρατικά έγγραφα και αφορούν τις τηλεφωνικές υποκλοπές σε βάρος του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη και των δημοσιογράφων Θανάση Κουκάκη και Σταύρου Μαλιχούδη.

Καταθέτει ο Τάσος Τέλογλου
Στο πλαίσιο της ποινικης προκαταρκτικής εξέτασης έχει κληθεί να καταθέσει αύριο το πρωί ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλογλου, ενώ στις 16 Αυγούστου έχει κληθεί να εξεταστεί ως μάρτυρας ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης, οι καταγγελίες του οποίου αποτελούν και αντικείμενο αυτοτελούς εισαγγελικής έρευνας.

«Ο Iδιώτης, που δραστηριοποιείτο επί της προηγούμενης κυβέρνησης στο να «ακούει» τον αρχηγό της αντιπολίτευσης στις πιο προσωπικές του στιγμές, όταν μιλάει με τη σύζυγο ή την κόρη του κάνει τώρα το ίδιο με άλλους, μερικοί ανήκουν και στο ίδιο κόμμα με τους παραιτηθέντες», αναφέρει ένα τουίτ του δημοσιογράφου Τάσου Τέλογλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Γιατί οι υπάκουοι νομικοί γίνονται και ΠτΔ.

  2. ΠΟΣΟ ΚΑΡΑΜΠΑΜ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΚ@Τ@Φ@ΤΣ@

  3. ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ”ΠΕΣ ΤΟΥ ΨΗΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ …..” ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΧΩΣΕΙ;;;;;;

  4. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ; ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΚΕΥ ΕΠΙ ΠΑΓΟΥ.

  5. Περιμένει κανείς κάτι διαφορετικό από λαμόγια που διορίζει το κράτος;

Comments are closed.