Η εξήγηση που έδωσε ο Γιώργος Λιανός γιατί επιστρέφει στην Ελλάδα(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Γιώργος Λιανός

Πριν λίγες μέρες ο Acun Ilicali, αποκάλυψε πως σύντομα θα τον δούμε στην παρουσίαση του Survivor 4, καθώς ο Γιώργος Λιανός θα επιστρέψει στην Ελλάδα.
«Ο Γιώργος θα πρέπει να φύγει και να πάει στην Ελλάδα σε ένα μήνα. Εγώ θα είμαι ο παρουσιαστής του Survivor γι’ αυτό το διάστημα και ανυπομονώ γι’ αυτό. Κάθε παιχνίδι που παρακολουθώ είναι ξεχωριστό για μένα. Και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που σε ένα μήνα θα είμαι ο παρουσιαστής του παιχνιδιού και θα το απολαύσουμε μαζί.», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υπέθεσαν πως ο Γιώργος Λιανός έρχεται στην Ελλάδα για να παρουσιάσει τα live του Τhe Voice. Ωστοσο, σύμφωνα με το Πρωινό ο Γιώργος Λιανός έρχεται στην Ελλάδα για προσωπικούς λόγους και συγκεκριμένα για τα παιδιά του.

Επειδή όμως ο Γιώργος Λιανός δεχόταν πολλά μηνύματα από τους followers ολες αυτές τις μέρες, οι οποίοι τον ρωτούσαν γιατί θα φύγει από τον Αγιο Δομίνικο, αποφάσισε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάνος είπε πως: «Επειδή με ρωτάτε, πέντε μέρες θα λείψω μόνο για να δω τα παιδιά μου και θα περιγράφω κανονικά ».

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Λιανού:

lianos-apantisi

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: