29/03/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Η εξέδρα των επισήμων, οι υποψήφιοι, τα σημαιάκια του Ψωμιάδη και ο Τζιτζι Junior στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, παρέλαση και για τους υποψηφίους των επερχόμενων εκλογών, οι οποίοι παρίστανται στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης για να παρακολουθήσουν από κοντά πολιτικά και στρατιωτικά τμήματα.

ex.jpg

Εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και άνθρωποι που θα συμμετάσχουν στον εκλογικό στίβο στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου βρίσκονται στην εξέδρα των επισήμων. Την κυβέρνηση εκπροσωπεί ο αν. υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος.

famellos.jpg

Παρόντες είναι βουλευτές, δήμαρχοι, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος.

Αυτός που έκλεψε την παράσταση με την άφιξή του ήταν ο Τζιτζι Junior, ο μικρός γιος του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος τον συνοδεύει, μαζί με τη σύζυγό του Ελεάννα, σε κάθε παρέλαση.

tzitzi 3.jpg

tzitzi 2.jpg

Σε ότι αφορά τους υποψηφίους δημάρχους Θεσσαλονίκης, το “παρών” στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης δίνουν οι Γιώργος Ορφανός, Κωνσταντίνος Ζέρβας, Πέτρος Λεκάκης, Χάρης Αηδονόπουλος, Βασίλης Μωυσίδης και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος μοίρασε μάλιστα πλαστικά σημαιάκια σε όσους βρίσκονταν στην εξέδρα.

Yp 6.jpg

yp 5.jpg

yp 4.jpg

yp 3.jpg

yp 2.jpg

Yp 1.jpg

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Και το φρικιο η Πατουλιδου η πασοκτσου που εφαγε και τρωει καλα μεχρι τωρα

Comments are closed.