Η δημοσιογραφική αλητεία συνεχίζεται…, έρχονται αγωγές!

Κοινοποίηση:
δικαστηριο

Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση, έχοντας αποτύχει παταγωδώς στο θέμα του κοροναϊού, έχοντας κυριολεκτικά διαλύσει την οικονομία και καταστρέψει καίρια τον ιδιωτικό τομέα, όντας έτοιμη να υπογράψει νέες προδοτικές συμφωνίες στα εθνικά μας θέματα (πχ Σκοπιανό) ΤΡΕΜΕΙ απέναντι στην οργή του λαού και στο ενδεχόμενο ανόδου του εθνικισμού στην πατρίδα μας.

Οι κάθε είδους εξουσίες (δικαστική, αστυνομική, νομοθετική, εκκλησιαστική, δημοσιογραφική), η ατελείωτη προπαγάνδα των «ειδικών» και της τηλεόρασης δεν στέκονται ικανές για να πειθαρχήσουν τα «προβατάκια».

Επιπλέον, οι μάσκες έχουν πέσει. Πλέον οι ορθόδοξοι πιστοί έχουν δει κατάμουτρα τα εφιαλτικά πρόσωπα των λυκο«ποιμένων» τους. Η μόνη λύση για την παντελώς ανίκανη κυβέρνηση του Μητσοτάκη είναι να επιστρατεύσει αντίπαλες δυνάμεις, για να αρχίσει ένα είδος «εμφύλιου», ώστε επενδύοντας στην ρητορική «των δύο άκρων», να φανεί ως εγγυήτρια της σταθερότητας και της ηρεμίας που θα κυριαρχεί στην νεοταξική κοινωνία (όταν κανείς πλέον δεν θα τολμά να αντιδράσει).

Πριν λίγες ημέρες καταγγείλαμε (εδώ) το άθλιο ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» με ατελείωτα ψεύδη και συκοφαντίες σε βάρος του Συλλόγου μας (που αποτελεί νόμιμο εληνορθόδοξο-εθνικιστικό Σωματείο) αλλά και σε βάρος άλλων εθνικιστικών Συλλόγων.

Το συκοφαντικό ρεπορτάζ αναπαράχθηκε στα μεγαλύτερα ΜΜΕ! Ενδεικτικά Τα ΝΕΑ, in.gr, MEGA, σε εκατοντάδες ιστοσελίδες και ιστολόγια και σε όλα σχεδόν τα κανάλια.

Σήμερα παρουσιάζουμε μία ακόμη δημοσιογραφική αλητεία, αυτή τη φορά από την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», με τίτλο «Χρυσή Αυγή – Ξανά στη δράση – Πώς προσηλυτίζει τους νέους και ποια παρακλάδια έχει».

Στο άρθρο γράφει επί λέξη:

«Κατά την… απουσία της, θυγατρικές ομάδες της Χρυσής Αυγής ανέλαβαν τα ηνία της παρακρατικής δράσης.

Πρόκειται για την Propartia, τον «Ιερό Λόχο», που επιτέθηκε με πέτρες στο Thessaloniki Pride, το «Ιερό Τάγμα» και το «Άρμα», τους «Μαίανδρους Εθνικιστές», γνωστούς για επιθέσεις σε Ρομά και για καταστροφές μνημείων και την Combat 18, την τρομοκρατική οργάνωση που εξαρθρώθηκε το 2018.»

gay pride

Επειδή στα 10 χρόνια της δράσης μας δεν υπήρξαμε «παρακλάδι» ΚΑΝΕΝΟΣ πολιτικού κόμματος.

Επειδή δεν υπήρξαμε ποτέ «θυγατρική ομάδα της Χρυσής Αυγής».

Επειδή ουδέποτε αναλάβαμε «τα ηνία της παρακρατικής δράσης»

Επειδή ΟΥΔΕΠΟΤΕ «επιτεθήκαμε με πέτρες στο Thessaloniki Pride»

και

Επειδή πάντα κρατάμε τις υποσχέσεις μας

τους βεβαιώνουμε ότι είμαστε σε διαδικασία υποβολής εξώδικων, αγωγών και μηνύσεων σε ΟΛΟΥΣ τους συκοφάντες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΙΣΟΥΝ.

Ιερός Λόχος 2012

ΥΓ1. Τέτοια συκοφαντικά δημοσιεύματα επικαλείται στη συνέχεια το Wikipedia ώστε να διατυπώνει συκοφαντίες σε βάρος του Συλλόγου μας. Όσες φορές προσπαθήσαμε να προσθέσουμε τις απαντήσεις σε αυτά τα ψεύδη, από επίσημες ανακοινώσεις του Συλλόγου μας, διαγράφουν τις απαντήσεις μας! Αυτό είναι το Wikipedia.

ΥΓ2. Την ερχόμενη Κυριακή, επέτειος μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα, θα βρεθούμε και πάλι «στο δρόμο». Να δείξουμε ότι όσες «Συμφωνίες» κι αν υπογράψαν, εμείς ΔΕΝ ξεχάσαμε. Κυριακή 10/10/2021 7 μμ, άγαλμα Βότση- Λευκός Πύργος. Θα υπάρξει προσεχώς αναλυτικό κάλεσμα.

Πηγή: ierosloxos2012.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Συγχαρητήρια στο μακελειο κρατά Θερμοπύλες στην ενημέρωση

Comments are closed.