Η απόλυτη ασέβεια! Τούρκος ξάπλωσε και έβγαλε selfie μέσα στην Αγία Σοφία

Κοινοποίηση:
selfie_ayia

Ένας Τούρκος που έχει ξαπλώσει στα τιρκουάζ χαλιά του Ερντογάν, μέσα στην Αγία Σοφία, δείχνει το μέγεθος της ασέβειας που δείχνουν οι “γείτονες” στο ιστορικό αυτό μνημείο.

Η προκλητική στάση του κυρίου δείχνει να μην ενοχλεί τους γύρω του και φαίνεται να τραβήχτηκε μετά το τέλος της πρώτης προσευχής -παρουσία του Ταγίπ Ερντογάν- πριν από μία εβδομάδα. Τα σχόλια στα social media, όπου αναρτήθηκε η φωτογραφία είναι ποικίλες, με τα περισσότερα να μιλούν για ασέβεια.

Σήμερα τα ξημερώματα πραγματοποιήθηκε προσευχή στην Αγία Σοφία, για πρώτη φορά μετά από 86 χρόνια, για το μουσουλμανικό Μπαϊράμι των Θυσιών. Την προσευχή τέλεσε ο επικεφαλής Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων Αλί Ερμπάς, κρατώντας για μια ακόμη φορά σπαθί για συμβολικούς λόγους, παραπέμποντας στην κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης από τον Μωάμεθ Πορθητή το 1453.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

 1. Το ότι προσπαθείτε κάποιοι εδώ να ΄΄ερμηνεύσετε” τις κτηνώδεις συμπεριφορές των μογγολόσκυλων με ξεπερνάει…

 2. Ταλαίπωρος. Νομίζει ότι κάτι κάνει, όπως και όλοι όσοι χαίρονται που καταπατούν έναν χριστιανικό ναό. Κι ας βγάλουν κι όσες θέλουν σέλφι. Κι ύστερα θα πάνε σπίτι τους στο άδειο ψυγείο τους, με την τρύπια τσέπη τους και την κοιλιά να κόβει λόρδα. Άρτον και θεάματα τους έδωσαν κι αυτοί χειροκροτούν.

  1. Μήπως να του κάτσουμε κιόλας του ”ταλαίπωρου’?? Πολύ ψυχοπονιάρη/α είσαι με τα τουρκόσκυλα…

 3. Δέν πρέπει νά παραξηγούμε τούς βάρβαρους τούρκους.Αφού δέν έχουν στήν γλώσσα τους λέξη πού νά σημαίνει πολιτισμός.Εκλεψαν τήν λατινική λέξη Kultur πού σημαίνει πολιτισμός εφτιαξαν ένα γλωσσικό έκτρωμα καί τό λένε
  KÜLTÜR.Προφορά καλύτερα νά μή τό ακούς γιατί πονάνε τά αυτιά.Κιουλτιούρ.
  Γιάννης Λάκων

 4. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΄΄ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙ΄΄……

 5. Ασέβεια για τζαμί γιατί με καθεστώς μουσείου δεν ήταν ασυνήθιστο. Αυτό δείχνει ότι τζαμί δεν έγινε γιατι μάλλον θα τον προπηλάκιζαν οι φανατικοί, εκτός αν ο συγκεκριμένος ήταν άθεος.

Leave a Response