Η αποκάλυψη του Γιάννη Σπαλιάρα που θα συζητηθεί: “Αν μάθετε τι έχει συμβεί στο Survivor, θα αλλάξετε γνώμη για κάποιους”(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
spaliaras-750x430

Καλεσμένος στην εκπομπή «Dot.» βρέθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος μίλησε για την εμπειρία που έζησε στο «Survivor» το 2017, λέγοντας ότι έγιναν πράγματα στον Άγιο Δομίνικο που αν τα μαθαίναμε, τότε θα άλλαζε η άποψή μας για κάποιους αρκετά αγαπητούς παίκτες.

«Θεωρώ ότι ο κόσμος με έμαθε καλύτερα και με συμπάθησε στο Survivor. Στην Ελλάδα με γνωρίζανε, αλλά δεν ξέρανε… ποιος είμαι, δεν ξέρανε τον χαρακτήρα μου. Το Survivor για μένα ήταν μια ευλογία, έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και περπατάω έξω και με σταματάνε και μου ζητάνε φωτογραφίες, αυτό δεν αγοράζεται με τίποτα. Η αγάπη του κόσμου είναι ότι πιο όμορφο συνέβη στη ζωή μου. Νομίζω ότι παγιδευόμαστε στα στερεότυπα και μέσα από το Survivor μου δόθηκε η ευκαιρία να αναδείξω ποιος είμαι και μάλλον αυτό άρεσε στον κόσμο» ανέφερε, αρχικά, ο ηθοποιός, σύμφωνα με το ethnos.gr.

«Έχουν συμβεί πράγματα στο Survivor που δεν τα μάθατε ποτέ. Νομίζω ότι κανείς δεν θέλει να εκθέσει κάποιον μετά από τόσο καιρό. Αν τα βλέπατε, η γνώμη σας για κάποιους, αρκετά αγαπητούς, θα άλλαζε» συμπλήρωσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response