Η απαγορευμένη θρυλική εκπομπή του Κώστα Πλεύρη για την Άλωση της Πόλης. Κάποιοι την εξαφάνισαν εμείς την βρήκαμε!

Κοινοποίηση:
kkkk

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης στην εκπομπή του Γιώργου Καρατζαφέρη μιλάνε για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

 1. Όλοι συνωμότησαν για να πέσει η Πόλη στους Οθωμανούς το 1453. Όμως, μην ξεχνάμε την πρώτη Άλωση της Κων/λης από τους Σταυροφόρους το 1204. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.

 2. Οι Μογγόλοι εν έτη 2020 καταλαμβάνουν την Ελλάδα χωρίς ν ‘ανοίξει μύτη. Κι εμείς τους υποδεχόμαστε με ανοικτές αγκάλες.!! Βλέπε video Ομόνοιας μετά τα εγκαίνια…….

 3. Ολοι εσεις που δεν σας αρεσουν αυτα που ακουτε απο τον πλευρη , νομιζετε οτι εχετε ανωτερη μορφωση απο αυτον? Ειστε πιο διαβασμενοι απο αυτον σε ιστορικα θεματα?Η νομιζετε οτι ειστε πιο πατριωτες απο εκεινον?…Ολοι εσεις εδω μεσα που διαφωνειτε μαζι του( αλλα οταν μιλαει για την περιοδο του εμφυλιου εκει ολοι του λετε μπραβο και καλα κανετε) εχετε κανει τοση μεγαλη προσωπικη ερευνα ωστε να μπορεσετε να ερθετε σε αντιπαραθεση μαζι του και να του δειξετε που υποτιθεται τα λεει λαθος? Ο πλευρης να ξερετε παντα ειναι ανοιχτος σε διαλογο με ολους , αν εχετε την γνωσεις και τα @ρχιδι@ ελατε σε επικοινωνια μαζι του να κανετε διαλογο και να του πειτε που κανει λαθος…Ο ανθρωπος δεν λεει την προσωπικη του αποψη αλλα αυτα ειναι ιστορικα αναμφισβητητα γεγονοτα,! Λοιπον αφηστε τις μ@λ@κιες κατα μερος και στειστε τα αυτια σας να ακουσετε τον πραγματικα τελευταιο μεγαλο γνωστη ιστοριας που διαθετει αυτη τη στιγμη η χωρα ..Ειτε σας αρεσει ειτε οχι! .Μηπως και βγει το πουρι απο τα ξεροκεφαλα σας και καταλεβετε τι σκατα τρεχει και τα “ερμα ψοφουν”τους τελευταιους αιωνες! Γιατι ειναι γνωστο σε ολους μας οτι λαος που δεν μαθαινει απο την ιστορια του και απο τα λαθη του παρελθοντος , με μαθηματικη ακριβεια θα τα ξαναζησει ..Και δυστυχως πλησιαζει και η ωρα για κατι τετοιο…

  1. Πηγές λένε…
   Μετά τον θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η Μακεδονική Αυτοκρατορία χωρίστηκε σε σατραπείες.
   Οι Σατράπεις βασιλείς σκοτώνονταν μεταξύ τους, για το ποιος από αυτούς θα είναι ο διάδοχος το Αλεξάνδρου.
   Μία από τις Σατραπείες, η Ρώμη, είχε ένα ιδιαίτερο πολίτευμα που με την αποδυνάμωση των σακατεμένων από τους μεταξύ τους, πολέμους Σατραπειών κατάφερε να συγχωνεύσει σε μια νέα Αυτοκρατορία, την Ρωμαϊκή.
   Σύμφωνα με αυτή την εκδοχή, δεν είμαστε Ρωμαίοι, είμαστε Έλληνες!

   Απόδειξη: Η Σατραπεία της Αιγύπτου των Πτολεμαίων, τελειώνει με την ιστορία της Κλεοπάτρας και του Αντώνιου που ήταν αυτουργοί της δολοφονίας του Ιουλίου Καίσαρα και η ιστορία τους τελείωσε από τον Οκτάβιο.

   1. 1.Η Ρώμη δεν ήταν σατραπεία του Μ.Αλεξάνδρου.
    2. Η Αίγυπτος υπήρξε σατραπεία αλλά ενεπλάκη σε εμφύλιο με τους Σέλευκους(Ελληνική δυναστεία που έλεγχε μεγάλο μέρος των κατακτήσεων του Μ.Αλεξάνδρου) και αργότερα ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΕ από τους Ρωμαίους.
    3. Είμαστε σίγουρα ελληνόφωνοι. Φυλετικά τα πράγματα περιπλέκονται. Οι κάτοικοι Ηπείρου Στερεάς Ελλάδας και βόρειας Πελοποννήσου είναι κυρίως Αρβανίτες δηλ. Σλάβοι. Οι Μικρασιάτες, οι περισσότεροι νησιώτες (ιδίως Κρητικοί), οι Πόντιοι (όχι όμως και οι Ρωσσοπόντιοι) και οι νότιοι Πελλοπονήσιοι είναι κατά πάσα πιθανότητα Έλληνες/Ρωμιοί. Οι κάτοικοι Ιονίου επίσης είναι Ρωμιοί αλλά δεν αποκλείεται η ανάμειξη με Δυτικους. Τέλος στη Μακεδονία και Θράκη, οι ενδογενείς πληθυσμοί από το 525 και μετά με τη κάθοδο των Βισηγότθων και των νομαδικών και σλαβικών φύλων είναι μικτοί και οι Έλληνες ελάχιστοι.

  2. Για αυτό οι Τούρκοι μας φώναζαν οι Τούρκοι
   μας φώναζαν γραικυλους από το Γραικός+κύων .Thats truth όσο υποτημιτικο
   κι αν ακούγεται!

   1. Ο ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ αρχαίος Έλληνας ιστορικός έγραψε ότι οι δύο άνθρωποι
    που γλίτωσαν από τον κατακλυσμό ήταν
    ο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑΣ και η ΠΥΡΡΑ .Αυτοί οι δύο
    λοιπόν πετουσαν πέτρες πισω τους!!!!!!
    Απ’ τις πέτρες του Δευκαλίωνα γεννιουνταν(φύτρωναν)άνθρωποι ανδρες .
    Απ’ τις πέτρες της ΠΥΡΡΑΣ
    γεννιούνταν(φύτρωναν)άνθρωποι γυναίκες
    Απ’ τη πρώτη πέτρα του Δευκαλίωνα
    γεννηθηκε(φύτρωσε)ο ΕΛΛΗΝ!!!
    Απ’ τη πρώτη πέτρα της Πύρρας γεννήθηκε(φυτρωσε) η ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΑ.
    Μετά γεννήθηκε(φύτρωσε) ο ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ ,ο ΔΩΡΟΣ,ο ΞΟΥΘΟΣ και ο ΑΙΟΛΟΣ τους οποίους ονόμασε ΓΡΑΙΚΟΥΣ.
    Τα δε παιδιά τους μαζί με τα παιδιά των
    παιδιών τους τα ονόμασε ΛΑΟ,από τη
    λέξη λαας(λίθος που σημαίνει πέτρα).
    ΑΥΤΟΙ θεωρούνται οι πρόγονοι των Ελλήνων!!!
    Στην Ελληνική γραμματεία δεν ξανα αναφέρεται η λέξη ΓΡΑΙΚΟΣ.
    Η λέξη ΓΡΑΙΚΟΣ εμφανίζεται για πρώτη φορά από τον Λατινο Ιστορικό ΚΙΚΕΡΩΝΑ στα κείμενα του με τη λατινική λέξη GRAECUS λόγω του θαυμασμού του προς
    τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους και
    καλλιτέχνες.Επειδη η Ελλάδα ήταν υπό
    την κατοχή των Ρωμαίων υπήρχε πολύ
    πεινα και οι Έλληνες πήγαιναν στη Ρώμη
    όπως οι σημερινοί “λαθρομετανάστες”
    έρχονται στην Ελλάδα και έκαναν οποια
    δουλειά τους ζητούσαν για να “επιβιώσουν
    Αυτούς τους Έλληνες ο Κικέρων τους
    θεωρούσε τιποτένιους και για να τους
    αντιδιαστείλλει απ’ αυτους τους Έλληνες
    που θαύμαζε χρησιμοποίησε τον όρο
    GRAECULUS δηλαδή “γραικυλους” που
    στα λατινικά είναι το υποκοριστικό του
    GRECUS και σήμαινε “Ελληνακι” όπως
    “σκυλάκι” .Τον όρο αυτό τον χρησιμοποιη
    ουσαν κατά κόρον μετά οι Τούρκοι με την
    έννοια του Γραικός+υλακη(σημαίνει γαύγισμα) που σημαίνει “ο Γραικός που
    γαυγιζει σα σκύλος”(παλιοσκυλο)
    Όλοι οι δυτικοί λαοί μας θεωρούν “Γραικούς” όχι “Έλληνες” για αυτό
    ονομαζόμαστε GREECE!!!
    Ο Αθανάσιος Διάκος λίγο πριν πεθάνει είπε
    “Εγώ Γραικός γεννήθηκα Γραικος θε να
    πεθάνω”.

 4. Τά τειχη τής Κωνσταντινούπολης εμπόδισαν τούς τουρκομογγόλους νά περάσουν στήν Ευρώπη.Τώρα έρχονται ελευθερα στήν Ελλάδα καί ο γουρλομάτης τό πουλημένο καθίκι τούς υποδέχεται καί τούς κάνει έλληνες.Τούς πρώην δούλους μας όπως είπε ο καθηγητής Πλεύρης.Μόνο ο Ούγγρος πρωθυπουργός ο μεγάλος πατριώτης
  Βίκτωρ Ορμπαν δέν αφήνει τά μουσουλμάνικα απόβλητα νά βεβηλώσουν τήν χώρα του.Ρητό τού Ορμπαν.Η Ουγγαρία στούς Ούγγρους.
  Γιάννης Λάκων

 5. Οπως οι κομμονιστοσυμμοριτες αποκαλουν ολους αυτους που αγαπουν το Εθνος τους
  ” φασιστες” , ετσι και εσεις οι εβραιοχριστιανοι ταλιμπανοι αποκαλειτε ” αντιχριστο” η
  ” αθεο” οποιον τολμησει να μιλησει για το σαπιο και απαξιωμενο θρησκευτικοπολιτικο σας συστημα.
  Πατε να φτυσετε τους αρχι- ανωμαλους Σκατονυμο και Βοθρολυμαιο που εβγαλαν τον σταυρο απο πανω τους αν εχετε τα κοτσια. .

 6. Οι αντίχριστοι δεν χανουν ευκαιρια να κατηγορησουν τους χριστιανους για όλα τα δεινα,μονο που δεν καταλαβαινουν ότι για όλα τα δεινα φταινε οι ιδιοι.

 7. Βρε κουτο , ακριβως επειδη δεν μας γουσταρουν μας πασσαραν αυτην την θρησκεια μεσω του μεγα πρακτορα των Εθνων τον Σαουλ … δεν γινεται να ξεφωνιζουμε εναντιον των σιωνιστων και να ακουμε απο την αλλη στις λειτουργιες στην εκκλησια τα αναθεματα κατα των Ελληνων και” δοξα Σιων και ισραηλ” και σαχλαμαρες κανοντας τον σταυρο μας …. που αν καταλαβαιναν τι ψελνει το ανωμαλο παπαδαριο , τα αμνοπουλα θα αναπηδουσαν… Ειναι να κλαις και να γελας μαζι… και σταματηστε να προτρεπετε εις αναγνωσην των κειμενων που ναρκωσαν το δικο σας μυαλο , αδικο κοπο κανετε , συνεχιστε να τα διαβαζετε εσεις κοιμιζοντας την λογικη σας ετσι ωστε να παραμεινετε δουλοι για παντα και εσεις και τα παιδια σας ..

  1. “Καλή” η ανάλυση βρε… κουτό, αλλά για την ταμπακιέρα δε μας είπες. Το Βυζάντιο ήταν ή δεν ήταν αυτοκρατορία που ήκμασε επί σειρά αιώνων όσο κράτος και εκκλησία ήταν ένα; Τα υπόλοιπα όπως είπε και ο φίλος παρακάτω, ο πολύ λιακόπουλος τα ιχωρ και οι άλλες παπάτζες, μάλλον τα δικά σας μυαλά κοιμίζουν. Στην τελική έχουμε και το σημερινό κράτος και τη σημερινή κοινωνία που ούτε σε Θεό πιστεύουν ούτε διαβάζουν κείμενα και πάνε κατά διαόλου. Ευτυχώς που οι κοιμισμένοι όπως λες από τα κείμενα της Καινής Διαθήκης, έχουμε αντοχές και σκεφτόμαστε.

 8. Στέκεστε όλοι στο τέλος της αυτοκρατορίας και εντελώς τυχαία φταίει η εκκλησία που είτε οι νέοι ήταν καλόγεροι, ή οι πολίτες προσεύχονταν κλπ. Να ρωτήσω ο άσχετος, τους αιώνες που το Βυζάντιο ήταν ισχυρό, δεν υπήρχαν καλόγεροι, πολίτες που προσεύχονταν, εκκλησία κλπ; Αλλά για όλα φταίει η κακιά εκκλησία του Ιησού Χριστού που είναι προϊόν εβραϊκής προέλευσης και ποτέ ο κόσμος που είχε γίνει τελευταία το Βυζάντιο μία κοσμική σημερινή Αθήνα με άρτο και θέαμα και χωρίς πολλές αναστολές και μακριά από την ηθική και την εκκλησία, καλή ώρα ότι έχουμε σήμερα. Επίσης προς όλους τους άθεους, αρχαιολάτρες και λοιπούς κατηγόρους της εκκλησίας, να μας πουν εφόσον έχουμε ασπαστεί εβραϊκή θρησκεία, γιατί οι Εβραίοι όπως οι ίδιοι άθεοι, αρχαιολάτρες και λοιποί κατήγοροι της Ορθόδοξης εκκλησίας δε γουστάρουν τους Έλληνες; Αφού πιστεύουμε στον ίδιο θεό με αυτούς, έτσι δε λέτε;

 9. Η νεολαια ηταν μεσα στα μοναστηρια , και οι πολιτες μεσα στις εκκλησιες γονατιστοι…
  Και η παναγια εκανε ενα θαυμα , λεει , μετα την σφαγη . Εκοψε τα χερια του τουρκου που πηγε να καταστρεψει την εικονα της ….. μετα την σφαγη …..
  βγαλτε συμπερασματα για το πως καταφερε ο εβραιοχριστιανισμος να κατεστρεψει τον Ελληνισμο . Μετατρεποντας τα λογικα οντα σε γονατιστα α-λογα δουλικα , φυσικα.

  1. Είσαι αγράμματος ιστορικά. Σταμάτα να διαβάζεις Μπεξή Ιχώρ Λιακόπουλο και τρέχα στις πηγές Σφραντζής, Χαλκοκονδύλης, Δούκας, Κριτόβουλος και Μπάρμπαρο αυτοί ήταν οι ιστορικοί της Άλωσης και από αυτούς αντλούμε στοιχεία και φυσικά κανείς απο τους παραπάνω ιστορικούς δεν αναφέρουν τις γελοιότητες που γράφεις. Αν θες να κάνεις προπαγάνδα σε άλλη παραλία.

 10. GEORGE είσαι της γενιάς γκριγκλις καί δεν διαβάζεις ιστορία αλλά θες να επεμβαινης σε θέματα πού δεν γνωρίζεις.

 11. Η νεολαία τού Βυζαντίου πού έπρεπε νά αποτελεί στρατό ήταν στα μοναστήρια μοναχοί.
  Πολέμησαν μισθοφόροι.Τριακοσιες χιλιάδες νέοι για νά αποφύγουν τον στρατό έγιναν καλόγεροι.
  Νά τά λέμε καί αυτά.

  1. Αφού θες να μιλήσεις για ιστορικά θέματα κάνε τον κόπο να παραθέσεις και της πηγές σου για να είσαι αξιόπιστος. Που βρήκες το νούμερο που αναφέρεις τριακόσιες χιλιάδες;Δώσε βιβλιογραφία.

Leave a Response