Η απίστευτη ιστορία ενός… πονόδοντου! Τι μάς καταγγέλει αναγνώστης από απομακρυσμένο χωριό

Κοινοποίηση:
makeleio2

Ένας πονόδοντος αποδείχθηκε Γολγοθάς για έναν αναγνώστη μας, ο οποίος με μήνυμά του θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την περιπέτειά του και να καταγγείλει το σύστημα (;;;) υγείας.

Αναλυτικά:

“Αλήτες παραιτηθείτε μαζί με τα ιατρικά σας λαμόγια που έχετε συμβούλους…..και εξηγώ, ζω εγκλωβισμένος σε χωριό με το κοντινότερο κέντρο υγείας 15 χιλιόμετρα και με το γενικό νοσοκομείο περίπου 20 με 25. Πριν τέσσερις μέρες μ έπιασε κρίση οδοντιατρικής φύσης που καλύτερα να δεχθείς κλωτσιά στα ….φρύδια παρά αυτό τον πόνο.

Τα ΜΜΜ από τα ανά ώρα δρομολόγια περιορίστηκαν σε 4-5 κι αυτά πρωινές ώρες. Φίλος μου από την πόλη επικοινώνησε με την αστυνομία για να έρθει να με παραλάβει και να πάει στο νοσοκομείο. Η απάντηση ήταν απαγορεύεται ρητά και να πάρει ΤΑΞΙ, δηλαδή που να βρεθεί το ΤΑΞΙ και χώρια πήγαινε έλα χρειάζεσαι 100 ευρώ.

Πήγα στο μοναδικό φαρμακείο του χωριού όπου έμαθα ότι με εγκύκλιο τους κλείνουν πλέον στις 17.00. Σήμερα πήγα πρωί στο φαρμακείο να πάρω μια απλή αντιβίωση και μετά λύπης μου έμαθα ότι τα πάντα πλέον με ιατρική γνωμάτευση δηλαδή μια αντιβίωση των 4αρων ευρώ πρέπει να δώσω και 10 ή 20 ευρώ στον γιατρό, αλλά το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι με νέα χθεσινή εγκύκλιο κλείνουν όλα τα περιφερειακά ιατρεία και πρέπει να απευθύνονται οι πολίτες στα κέντρα υγείας………δηλαδή ένα ελεγχόμενο και καθοδηγούμενο μάντρωμα των πολιτών.

Τελικά πολίτες αυτής της χώρας είμαστε μόνο σε προεκλογική περίοδο τον υπόλοιπο καιρό είμαστε σύντροφοι , συντρόφισσες και συμπολίτες του άλλου……η λέξη και η έννοια του Έλληνα και της Ελληνίδας καταργήθηκε, βλέπεται μας έχουν γεμίσει 100 εθνότητες ούτε Αμερική να είμασταν !!!!! Τέλος ξέχασα να δηλώσω ότι κάθε μήνα πληρώνω 80 ευρώ για υγειονομική περίθαλψη”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τα αλβαναριά έχουν μάθει από το 1990 όταν τους έμπασε ο σαμαράς μέσα ότι είμαστε μαλάκες . Εχει δει κανείς το θράσος τους σε υπηρεσίες . Ασε που οι περισσότεροι μαφιόζοι είναι της ράτσας τους . Μας πηδάνε όλοι τους όλους μας σε όλα μας . Με τις υγείες μας και ευχαριστούμε τον σαμαρά για το καλό που μας έκανε .

  2. ΜΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΝΟΔΟΝΤΟΥ?? ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ

Comments are closed.