Η απίστευτη «ερωτική παγίδα» που έστησε ανδρόγυνο στη Ρόδο: To ακίνητο και η γυναίκα… κάτω από τα σκεπάσματα

Κοινοποίηση:
δικαστες

Θύμα «ερωτικής παγίδας» καταγγέλλει πως έπεσε μία Ελληνογερμανίδα στη Ρόδο, η οποία κατέθεσε αγωγή σε βάρος τριών προσώπων διεκδικώντας να αποζημιωθεί.

Πίσω στο 2015 η γυναίκα που γεννήθηκε στην Ελλάδα και ζει στην Γερμανία γνωρίστηκε με τον άνδρα, με τον οποίο έκτοτε διατηρούσαν μια ρομαντική σχέση κυρίως εξ’ αποστάσεως.

Επειδή της άρεσε η Ρόδος, αποφάσισε να αγοράσει ένα σπίτι για παραθερισμό για τις διακοπές της και ο «σύντροφός» της προσφέρθηκε να την βοήθησει.

Πιο συγκεκριμένα, την ενημέρωσε ότι βρήκε ένα ακίνητο στην πόλη της Ρόδου σε καλή τιμή, παρουσιάζοντας το ως «ευκαιρία», το οποίο ωστόσο ήταν κατάστημα και θα έπρεπε – εφόσον αγοραστεί – να μετατραπεί η χρήση του σε κατοικία. Έτσι, ξεκίνησε τις ενέργειες για την αγορά στο όνομά της.

Όπως αναφέρει η «Δημοκρατική», αρχικά, στις 14 Δεκεμβρίου 2021 του έδωσε 2.000 ευρώ προκειμένου να πληρώσει έξοδα και αρχές Μαρτίου μετέβη στη Ρόδο προκειμένου να δει το ακίνητο και να γνωρίσει τον ιδιοκτήτη.

Όταν μετέβησαν στη συμβολαιογράφο, εκείνη τους ενημέρωσε ότι δεν ήταν έτοιμα όλα τα έγγραφα προκειμένου να καταρτιστεί το συμβόλαιο. Καταρτίστηκε συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο στον πρώτο εναγόμενο για την αγορά, καθώς η γυναίκα έπρεπε να φύγει από το νησί και το ίδιο βράδυ του παρέδωσε τα 45.000 ευρώ και μια κάρτα ανάληψης μετρητών με υπόλοιπο 5.000 περίπου, προκειμένου να προβεί σε εξοφλήσεις τυχόν εξόδων, που θα προκύψουν για την επισκευή του ακινήτου.

Η αποκάλυψη και η κρυμμένη σύζυγος κάτω… από τα σεντόνια
Αργότερα, το ίδιο βράδυ και ενώ βρισκόταν στο αεροδρόμιο για να επιστρέψει στη Γερμανία, όμως, η γυναίκα ένιωσε πως «κάτι δεν πήγαινε καλά».

Το γεγονός ότι του είχε δώσει την κάρτα και τα μετρητά… δεν της «καθόταν καλά». Έτσι αποφάσισε να εγκαταλείψει άμεσα το αεροδρόμιο και να μεταβεί στο σπίτι του προκειμένου να τα ζητήσει πίσω.

Όταν όμως πήγε εκεί, βρήκε τον εναγόμενο με την σύζυγό του και μάλιστα… κρυμμένη κάτω από τα σκεπάσματα, με την οποία υποτίθεται ότι είχαν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια.

Εκεί του ανακοίνωσε ότι επιθυμεί να της δώσει άμεσα πίσω τα χρήματα και την κάρτα ανάληψης. Σύμφωνα με την Ελληνογερμανίδα, τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του με φωνές και ύβρεις την έδιωξαν κακήν κακώς από την οικία τους, αρνούμενοι να της επιστρέψουν τα χρήματα.

Στη συνέχεια διαπίστωσε ότι ο εναγόμενος, χωρίς την άδεια και την έγκρισή της και αφού πλέον είχε επιστρέψει στη Γερμανία, από τις 18-03-2022 έως και τις 29-03-2022 (οπότε και ακύρωσε την κάρτα), είχε προβεί σε αγορές και αναλήψεις συνολικής αξίας 3.154, 65 ευρώ.

Τελικά, και όπως αποδείχθηκε, οι δράστες είχαν συνεννοηθεί και οργανώθηκαν μεταξύ τους ώστε να της αποσπάσουν τα χρήματα, με τα οποία στη συνέχεια αγόρασαν από κοινού μεταχειρισμένο τουριστικό λεωφορείο!

Με την αγωγή της, η Ελληνογερμανίδα διεκδικεί αποζημίωση ύψους 50.154,65 ευρώ και την διάρρηξη της μεταβίβασης του ποσού αυτού από τον πρώτο εναγόμενο προς την τρίτη εναγόμενη (ή και οποιονδήποτε άλλον) και κατ’ επέκταση την απόκτηση τουριστικού λεωφορείου από αυτήν. Επιπλέον διεκδικεί αποζημίωση ύψους 20.000 ευρώ για ηθική βλάβη που υπέστη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΑΠ’ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟ#ΝΟΠ@Ν@ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΚΟΠΕΛΙΑ…ΡΟΔΙΤΕΣ….ΑΘΕΟΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ…ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ…

  2. Πιστεύει στο ελληνικό κράτος και τη δικαιοσύνη?

  3. Αφού ήταν χαζή ,καλά να πάθει,έτσι δίνεις τα λεφτά σου σε απατεώνες;Εγώ πάνω από 5 ευρώ δεν δίνω σε κανέναν

Comments are closed.