Η ανοργανωσιά της ΕΠΟ προβλημάτισε τους ιθύνοντες της UEFA

Κοινοποίηση:
Εθνική Ομάδα

Πρώτο ματς της εθνικής ομάδας στην OPAP Arena και ο βαθμός που πήρε, οργανωτικά, η ομοσπονδία ήταν κάτω από τη βάση. Διότι τίποτα δεν λειτούργησε όπως έπρεπε. Κι αν το σκηνικό ήταν αυτό σε ένα φιλικό, τί θα γίνει τον Ιούνιο που ξεκινούν τα επίσημα ματς; Η ΕΠΟ εκνεύρισε τους υπευθύνους της UEFA.
Δεν αποτελεί είδηση αυτό που έγινε στο φιλικό της Ελλάδας με την Λιθουανία. Μιας και στο οργανωτικό κομμάτι, οι άνθρωποι της UEFA έβαλαν στην ελληνική ομοσπονδία κάτω από τη βάση. Διότι επικράτησε ένα μπάχαλο τόσο στα ενδότερα του γηπέδου όσο και στον περιβάλλοντα χώρο της OPAP Arena. Στη μικρή ζώνη κυκλοφορούσαν άτομα που δεν είχαν καμμιά σχέση με το ματς. Οι αξιωματούχοι της UEFA έκανα παρατηρήσεις στους υπευθύνους της ΕΠΟ, ενόψει του ματς του Ιουνίου με την Ιρλανδία. Ώστε να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο.

«Μπάχαλο» γύρω από την OPAP Arena
Αλλά η ανοργανωσιά συνεχίστηκε και έξω από το γήπεδο. Καθώς χιλιάδες φίλαθλοι, ειδικά γονείς με τα παιδιά τους, περίμεναν πολλή ώρα για να μπουν στο γήπεδο. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσουν τη σέντρα και να εισέλθουν με καθυστέρηση. Γεγονός που δείχνει την απόλυτη προχειρότητα με την οποία λειτούργησαν οι υπεύθυνοι της ομοσπονδίας και του γηπέδου. Η ΕΠΟ εκνεύρισε τους υπευθύνους της UEFA.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: