Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τα χθεσινά επεισόδια στο Σύνταγμα

Κοινοποίηση:
5243807

Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρετε στα επεισόδια που έλαβαν χώρα χθες το απόγευμα στο Σύνταγμα, όπου πραγματοποιούνταν διαμαρτυρία.

Αναλυτικά:

Την 16.00 ώρα χθες (Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021), μετά από κάλεσμα μέσω του διαδικτύου, της “Συντονιστικής Ομάδας-Οργάνωση Δράσεων και Αγώνων” και σύνθημα “Ζητάμε τη ζωή μας πίσω”, πραγματοποιήθηκε συνάθροιση (650) περίπου ατόμων, στην Πλατεία Συντάγματος.

Παρά τις επανειλημμένες προσκλήσεις των αστυνομικών να αποχωρήσουν από την Πλατεία, ομάδες από τους συγκεντρωμένους επιτέθηκαν με ρίψεις πετρών, μπουκαλιών, νεραντζιών και άλλων αντικειμένων στις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες τους απώθησαν με περιορισμένη χρήση δακρυγόνων, ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση. Μετά από λίγη ώρα οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν.

Προσήχθησαν (26) άτομα και συνελήφθησαν (5).

Τραυματίσθηκαν (2) αστυνομικοί, οι οποίοι διακομίστηκαν στο 401 Γ.Σ.Ν. Αθηνών.

Δεν παρακωλύθηκε η κυκλοφορία οχημάτων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. στο συγκεκριμενο βιντεο αστυνομικος επιτιθεται σε γυναικα και την κλωτσα με μανια . ειναι η μοναδικη αστυνομια στον κοσμο που συνεχιζει να χρησιμοποιει χημικα σε διαδηλωσεις πολιτων εναντιον των νεοχιτλερικων ευρωπαικων κυβερνησεων του γκειτς και της παρεας του. στις αλλες χωρες χρησιμοποιουν κανονακια νερου.
    τους αλητες χουλιγκανους που πριν τις εκλογες εκαναν τα μαιμου επεισοδια με τα ματ με ραντεβου καθε παρασκευη την ιδια ωρα στα εξαρχεια και αλλου μετα τις εκλογες τους προσελαβαν στα ματ και τους εστειλαν πρωτη αποστολη στη λεσβο με οτι επακολουθησε ,με στοχο να αρχισει αμεσα ο αποικισμος της χωρας απο αφρικανους και ασιατες με δημιουργια πολεων των 10000 κατοικων- οτι γινεται τωρα και στις ΗΠΑ και σε ολες τις ευρωπαικες χωρες- με εντολη του αλγοριθμου του ψυχοπαθους δολοφονου γκειτς που προβλεπει την δημιουργια παγκοσμιου ενιαιου τυπου εγχρωμων ανθρωπων στα προτυπα της αριας φυλης του χιτλερ.
    οσο και αν φαινονται απιστευτα αυτα και πολλα αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

  2. Κάθονται οι βλακαμαδες και βρίζουν τους ματαδες ενώ ταυτόχρονα σαλιώνουν από τώρα τη ψήφο που λέει Κουλής…Είστε άξιοι της κακομοίρας σας

  3. μαλ@κες δημόσιοι υπάλληλοι εντολοδόχοι των αφεντικών σας, μια ζωή τα ίδια και τα ίδια γιατί δεν βάζετε αστυνομικούς με πολιτικά μέσα στον κόσμο να πιάνετε τους προβοκάτορες???? προσέξτε γιατί θα αναλάβει καμία μέρα ο λαός και δεν θα σας ξεπλένει κανείς!

  4. ψεματα λενε οι αστυνομια εκεινοι ηταν που αρχισαν και ηταν 3000 κοσμος και εριξαν απο τα ληγμενα χημικα απο οταν ξεκινησε η διαδηλωση

  5. ποτε δεν φταιτε εσεις κυριοι της ελληνικης αστυνομιας παντα οι αλλοι γιατι εσεις ειστε στο απυροβλητο λογω της ιδιοτητας σας αν εχετε συνειδηση και τιμη πρεπει να αλλαξετε συμπεριφορες εχει παραγινει το κακο

Comments are closed.