Η ανάρτηση του Ανδρέα Τσούνη για τους έξι μήνες από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
trisagio

Έξι μήνες πέρασαν από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά και ο σύζυγός της πραγματοποίησε τρισάγιο σήμερα το μεσημέρι στον τάφο της.

“Σήμερα συμπληρώθηκαν 6 μήνες από τότε που έφυγε τόσο άδικα από κοντά μας η Φώφη Γεννηματά . Συμπληρώνονται επίσης 28 χρόνια από τον πρόωρο χαμό και του Γιώργου Γεννηματά. Μας λείπουν πολύ και θα μας λείπουν πάντα” έγραψε στην ανάρτησή του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. καλο παραδεισο ασφαλως . προλαβε ομως και αλλλαξε δύο φορες το ΑΦΜ για να εξαφανιστουν τα πάρα πολλα εκατομμυρια !!!!!!!!! και το δαχτυλο που κουνουσε στον ΤΣΙΠΡΑ το θυμαται κανεις;;;;;. η βαλιτσα του μαντελη που πήγε αληθεια;;;;;;;;; ειλικρινα πιστευα οτι θάεξαφανιστει από πρσωπου γης το ΘΑ ΣΟΚ. οσο για τον προηγουμενο αρχηγο που γραφει και άρθρα για την οικονομια αντι νά πάει νά κοψει μερικες εληες απ το πανεμορφο προσωπο του !!!!!!!!!!!!!ιδιο σημιτι δηλαδη κουλουρι .
    ας τη συγχωρεσε ο θεος .από τους 50 υπουργους τους οι 60 εκλεβαν κι εμεις αποκαλουματαν ΟΛΟΙ κλεφτες κι ας μη πειραξαμε ουτε δεκαρα με τρυπα ,επι δραχμης , αν τη θυμαται κανενας αρχαιος οπως εγω. ΤΑΣΟΥΛΑ

Comments are closed.