Η έκθεση των ολλανδικών μυστικών υπηρεσιών για την δράση του Ερντογάν

Κοινοποίηση:
ερντογαν

Σχέδιο εξισλαμισμού -που βρίσκεται σε πλήρη δράση- μέσω υποστήριξης σαλαφιστικών οργανώσεων με εγκέφαλο τον Ταγίπ Ερντογάν αποκαλύπτει έκθεση των ολλανδικών μυστικών υπηρεσιών. Σύμφωνα με την έκθεση το κόμμα AKP του Ερντογάν υποστηρίζει την τρομοκρατία και συνδέεται με την αύξηση των εξτρεμιστών ισλαμιστών στην Ολλανδία.

Αναφέρεται μάλιστα ξεκάθαρα ότι ο δεδηλωμένος στόχος του Ερντογάν για προώθηση του εξισλαμισμού προωθείται στην τουρκική κοινότητα της Ολλανδίας μέσω «τουρκικών ενώσεων νέων» που λειτουργούν στην χώρα της κεντρικής Ευρώπης. Αυτές οι ομάδες με τη σειρά τους έρχονται σε επαφή με τους σαλαφιστές ιεροκήρυκες και προβάλλουν τα μηνύματά τους μέσω των social media, όπου δοξάζουν τους εξτρεμιστές και ανταλλάσσουν αντιδυτική και αντισημιτική ρητορική και προπαγάνδα.

Σε ένα σημείο του διαβαθμισμένου εγγράφου με τίτλο, «Στρατηγική Ισλαμισμού του Ερντογάν: Πώς ωφελούνται οι Σαλαφιστές», επισημαίνεται ότι ο Τούρκος πρόεδρος παρείχε χώρο για τους σαλαφιστές στη χώρα του, καθώς ενίσχυε σταδιακά την πολιτική του δύναμη στην Τουρκία. Το έγγραφο ρίχνει φως και στη σχέση της Τουρκίας με ορισμένες παρακρατικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των μισθοφόρων της Ταχρίρ αλ Σαμ (πρώην Αλ Νούσρα) στη Συρία.

Ιδιαίτερο βάρος δίνεται στις δηλώσεις του Ερντογάν που πυροδότησε την επίθεση σε τραμ της Ουτρέχτης, το 2019. Στις 18 Μαρτίου 2019, τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι επτά τραυματίστηκαν όταν άνοιξε πυρ ο 37χρονος Τούρκος Gökmen Tanisch, που αργότερα καταδικάστηκε για την επίθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Σχέδιο εξισλαμισμού λέει στη Ολλανδία. Στην Ελλάδα? και από εκεί σε όλη την Ευρώπη? Ξύπνα ΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ……….

  2. Οι ολλανδοί είναι σε όλα πρωτοπόροι ειδικά στους γκέι το τερμάτισαν.
    Γιατί παραπονιούνται όμως Αφού τα θέλει ο πωπόσ τους .
    Όπως δείχνουν τα πράγματα η Βοσνία ήταν μόνο η αρχή στην Ευρώπη.

  3. ευτυχως η ευρωπη αρχιζει και μυριζει χχααχαχαχαχαχαχ τον εξισλαμισμο της ευρωπης….χαχχαχχαχαα εγω στην αλλη μερια του κοσμου εδω και τουλαχιστον 3χρονια το γραφω, το διαδιδω….. και οι ολλανδοι αρχιζουν και μυριζουν την τουρκιλα και την ισλαμοποιηση…. αντε και στα ελληνικα σας…..φτουυυυυυυυυυυυυυ

Leave a Response