Η ΦΑΡΣΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ Ν. ΔΕΝΔΙΑ. ΠΟΛΛΑ “ΓΑΛΛΙΚΑ” ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΚΕΤΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΓΥΑΛΙΣΜΕΝΗ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ. ΛΑΕ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
δεξια

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. ΧΙΟ…. ΟΧΙ ΛΑΕ ΠΛΗΡΩΝΕ! μας βιάζεις ‘Ολους στο ιδιο ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟ τσουβάλι !!! Αυτές οι κοπριές ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΛΕΥΣΗ είναι εγκληματίες διεφθαρμένοι ανήθικοι προδότες αιμομίκτες παιδεραστές κοπρολάγνοι κτηνοβάτες ΚΛΠ και δεν ψηφίζονται από ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΙΟΥΣ ΤΟΥΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΖΑ ΑΠΩ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΥΤΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!!

  2. Ποσά κιλαα ρε Στέφανε πρέπει να του πέρναγαν διπλό γιλέκο μέσα στο αυτοκίνητο κρύος ιδρώτας πρέπει να τους έλουσε!

  3. Παλιός καλός ποιοτικός ΧΙΟΣ!! ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΕΦΑΝΑΡΑ !!!

  4. ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΔΕΝ ΜΠΑΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΡΟΓΙΟ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΑΙ ΤΙΣ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΜΠΑΤΣΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ..Η ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΑΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑ

  5. Γειά σου ρε Στεφαναρα! Καταδίωξη και με μουσική υπόκρουση αλά Τζέιμς Μποντ!!!👏👏👏👏👍👍👍👍😅😅😅😅

  6. Να μπουκάρει ο Χιος σε καμιά συνέντευξη τύπου. Στέφανε κατά πάνω τους στην κυριολεξία όμως. Όπως τώρα. Κυνήγα τους με την κάμερα και το μικρόφωνο. Μόνο εσύ εκφράζεις μεγάλο μέρος των Ελληνων. Ούτε Κασιδιάρηδες ούτε Βελόπουλοι κανείς. Είναι όλοι τους λουκουμόσκονη φρου φρου και αρώματα.

  7. Όλα τα λεφτά ο θείος με το πασοκομούσι στο τέλος που κάθεται σα την ψωλή και παίρνει μάτι την ολη φαση!

  8. Επικός Στέφανος Χίος…. Στέφανε είσαι μία κατηγορία από μόνος σου… Θεούλης!

  9. Ο μασονογλόμπος έστειλε τα φανταράκια στον θάνατο και αυτός το παίζει υπουργός

  10. Σκασίλα τους γι’ αυτούς. Τη δουλειά τους προστατεύουν οι κοπρίτες με τα κοστούμια.

  11. Μπράβο Στέφανε μαζί σου όλοι η Ελλάδα!

      1. ΝΟΜΙΖΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

      2. Οι ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΡΟΛ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ 15 ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΑΝΔΡΕΙΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ. Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΙΛΑΡΧΟΣ ΤΟ 49 ΜΕ ΜΙΑ ΙΛΗ ΑΡΜΑΤΩΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ. Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΛΙΑΝΙΣΕ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ. Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΟΠΛΟ??

        1. ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΑΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΟΨΕΥΤΟΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

        2. μπουρδες, οι χουντικοι ηταν εχθροι της Ελλαδας και αμερικανοκινητοι προδοτες της Κυπρου

          1. Για αυτόν που είπε ότι η Κύπρος καιται μακράν τι έχεις να πεις χαζοτρολ? Αν ανοίξει ο φάκελος της Κύπρου θα τρίβεις τα μάτια σου!!!! Τότε θα καταλάβεις ποιοι ητανοι οι πραγματικοί προδότες και ποιοι οι προδότες!!!!

          2. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΥΡΑ ΚΑΘΕΣΤΟΤΙΚΕ ΡΑΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΥΦΟΣ ΓΕΡΟΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΝΑΙ……….ΚΑΙ ΤΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΡΕ

  12. δεν μπορουν ουτε καν να καταλαβουν..
    ποσο αστειοι και γελοιοι κακομοιρηδες φαινονται σε ολους..
    μερικους τους φυλανε και με ζήλο! τα γιδια, χαχαχαχα

  13. Ρε Έλληνα δηλαδή πραγματικά πόσο μαλάκας πρέπει να είσαι όταν σου αρέσει να σε κυβερνάνε Μασόνοι – Εβραίοι – Ανθέλληνες – κλέφτες – απατεώνες – ληστές – Gangster’s και ούτω κάθε εξής.

  14. Φοβερό οδοιπορικό. Πληρώνουμε το σκουλήκι τον δολοφόνο.
    Και μεις τους σιχαινόμαστε κύριε Χίο. Όχι τώρα, παλαιόθεν.
    Να είστε πάντα καλά. Ο Θεός μαζί σας.

  15. Ο Δένδιας γνωστός παλιάνθρωπος ύπουλος και αγενής Εκεί στην Κέρκυρα τον γνωρίζουν πολλοί τι καθήκι είναι Είχε όμως τα κλειδιά της αρχαιότερης μασονικης στοάς του κόσμου στην Κέρκυρα Είναι και επίσημα υποτακτικός εκπρόσωπος των σιωνιστών Ροτσαιλντ στην Ελλάδα Άρα κανένας δεν του κολλάει και αν ο Κουλης Χρυσός δεν τον πάει αναγκάζεται και σκύβει το κεφάλι και τον βάζει πρωτοκλασάτο υπουργό Ακούγονται πολλά για την προεδρία της δημοκρατίας η την διαδοχή του Κουλη χρυσού

  16. ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ…ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ…ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ…ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΚΑΙ. ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ

Comments are closed.