Η “ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ” ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ …ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ!

Κοινοποίηση:
αλεξανδρα

Τον Γ. Γεραπετρίτη με τα …6 ναυτικά μίλια, τον οποίο τοποθέτησε ο Μητσοτάκης νέο υπουργό Εξωτερικών στην κυβέρνησή του, τον “ξέρουμε”. Πρώτα απ όλα διότι είχαμε γράψει τη σχετική πληροφορία από τις προηγούμενες ημέρες και τώρα επιβεβαιώνεται. Κυρίως όμως επειδή έχει δώσει ήδη δημοσίως το στίγμα του με αυτή την προδοτική δήλωση απεμπόλησης του κυριαρχικού μας δικαιώματος για επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια, οπότε καταλαβαίνουμε και πολύ εύκολα πώς θα κινηθεί.

Ποια είναι όμως αυτή η …μουλωχτή Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου η οποία αναλαμβάνει υφυπουργός Εξωτερικών; Είναι από τυπικής πλευράς η μέχρι σήμερα πρέσβης της Ελλάδας στις ΗΠΑ αλλά στην πραγματικότητα και πολύ περισσότερο είναι η παρακοιμώμενη, εδώ και χρόνια, της “οικογένειας” Μητσοτάκη η οποία τοποθετήθηκε στο κρίσιμο αυτό πόστο με αποστολή να φέρει την προδοσία στα ελληνοτουρκικά από αύριο κιόλας…

Κι όταν λέμε από αύριο κιόλας κυριολεκτούμε διότι ύστερα από την πρώτη τηλεφωνική επαφή που είχαν χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ταγίπ Ερντογάν

Η συνάντηση αυτή φυσικά δεν θα είναι ούτε κοινωνική ούτε εθιμοτυπική αλλά απολύτως ουσιαστική. Επίσης ούτε προέκυψε χτες ήταν κανονισμένη εδώ και πάρα πολύ καιρό και απλώς περίμενα να γίνουν οι εκλογές στις δύο ώρες για να την ανακοινώσουν και επίσημα. Είναι μία συνάντηση την προετοιμασία της οποίας στα παρασκήνια από ελληνικής πλευράς είχε αναλάβει η ίδια η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου έχοντας την υψηλή εποπτεία όλων των θεμάτων αυτών από τις Ηνωμένες πολιτείες όπου βρισκόταν μέχρι σήμερα με την ιδιότητα πρέσβειρας της Ελλάδας. Στη συνάντηση αυτή, χωρίς χρονική καθυστέρηση, θα ξαναξεκινήσει ο ελληνοτουρκικός «διάλογος» με στόχο –πριν ακόμη το τέλος αυτής της  χρονιάς- να έχει συμφωνηθεί η προσφυγή στην Χάγη με φόντο τη μοιρασιά και τη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου. Δηλαδή τις Πρέσπες του Αιγαίου…

Μπορεί να μην είναι ένα όνομα ευρύτερα γνωστό το όνομα της κ. Παπαδοπούλου  στην κοινή γνώμη αλλά αυτό γινόταν σκοπίμως για να μην παίρνει και στο στόχαστρο. Για όσους όμως γνωρίζουν πολύ καλά τα διπλωματικά και πολιτικά παρασκήνια είναι γνωστό ότι η Παπαδοπούλου αποτελεί την σκιώδη υπουργό εξωτερικών κουκούλι από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι και σήμερα. Στην αρχή είχε τοποθετηθεί διευθύντρια του διπλωματικού του γραφείου μάλιστα στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά μετά από αρκετούς μήνες μετακινήθηκε ως πρέσβης στην Ουάσιγκτον αφενός για να αναβαθμιστεί και από διπλωματικής πλευράς στο υπηρεσιακό κομμάτι και αφετέρου γιατί είχε πλακωθεί στο μεταξύ με τον Δένδια για το ποιος θα έκανε κουμάντο εκτός από την εξωτερική πολιτική και στο υπουργείο των εξωτερικών

Εκτός από την διπλωματική προϋπηρεσία η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου έχει και κομματική προϊστορία λόγω και της καταγωγής της από την Μεσσηνία είχε προσδεθεί στο άρμα του Αντώνη Σαμαρά με τον οποίο διατήρησε όλα αυτά τα χρόνια στενές σχέσεις. Μάλιστα στο υπουργείο εξωτερικών συζητούν ακόμα τις ιστορίες που είχαν δημιουργηθεί όταν μετά το 2015 οι συριζαίοι κατηγορούσαν την Παπαδόπουλου ότι ως επικεφαλής της μόνιμης αντιπροσωπείας της Ελλάδας στις Βρυξέλλες ενημέρωνε παρασκηνιακά πρώτα τον Σαμαρά για όποια στοιχεία και πληροφορίες είχε από πλευράς των δανειστών για την Ελλάδα και κατόπιν τα έστελνε υπηρεσιακός στην Αθήνα. Στο μεταξύ στο πλαίσιο της λυκοφιλίας Σαμαρά Μητσοτάκη και καθώς είχε κάνει επίσης πολύ στενές σχέσεις και την περίοδο που ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη στο υπουργείο εξωτερικών Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου μπήκε ενεργά στη δούλεψη και του Κούλη. Κι όλα αυτά διότι στην πορεία “καταγράφηκε” και ως άνθρωπος της πλήρους εμπιστοσύνης έως και υποταγής στους Αμερικάνους λειτουργώντας για την εξυπηρέτηση των δικών τους καταβάσεις συμφερόντων στην ευρύτερη περιοχή. Αυτό το απέδειξε και φυτεύοντας σε διπλωματικά πόστα στα Βαλκάνια όπως στην Αλβανία έχοντας υπό την “αρμοδιότητα” της και το Κόσοβο για να προωθήσει εκεί την επικίνδυνη για τα εθνικά μας συμφέροντα αναγνώριση του από την Ελληνική πλευρά. Κάτι αντίστοιχο δηλαδή με την “αναγνώριση” που θα μπορούσε να υπάρξει της κατεχόμενης Βόρειας Κύπρου.

Επίσης η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου είναι  εκείνη η οποία ανέλαβε την εφαρμογή και υλοποίηση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών από το 2019 και μετά. Εξάλλου από τη θητεία της στα Βαλκάνια είχε γίνει «κολλητή» και με τον Ζάεφ, μια σχέση που στο παρασκήνιο έπαιξε ρόλο και όταν επίσης επί ΣΥΡΙΖΑ γίνονταν οι μεθοδεύσεις για την ψήφισή της, με τον ίδιο τον Κούλη ως αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κλείνει πονηρά το …μάτι στην προδοσία αυτή μέσω του Σταύρου Θεοδωράκη και του Ποταμιού του.

Ως άνθρωπος των Αμερικανών  η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου φεύγοντας από την Αθήνα συνέχισε να έχει υπό την γενικότερη εποπτεία όλα τα διπλωματικά θέματα αφού και η Αικατερίνη Μπούρα που ανέλαβε κατόπιν διευθύντρια του Σιπλωματικού Γραφείου του Μητσοτάκη ήταν δική της επιλογή. Ήταν δικός της άνθρωπος. Μάλιστα, η Μπούρα ήταν αυτή που έκανε και το μυστικό ραντεβού με τον σύμβουλο του Ερντογάν τον Καλίν στο Βερολίνο για να προχωρήσουν τον «διάλογο» που περιλάμβανε αποστρατιωτικοποίηση των νησιών κλπ. Ήταν η συνάντηση που ο Δένδιας έμαθε από τις …τουρκικές εφημερίδες αλλά το «κατάπιε». Όπως «κατάπιε» και το («άγνωστο») τετ-α-τετ του Κούλη με τον Ερντογάν στον Βόσπορο. Εκεί όπου λέγεται ότι έδωσε στον Σουλτάνο «υποσχέσεις» που μετά για κάποιο λόγο κατηγορείται από τους Τούρκους ότι …δεν τήρησε.

Πάντως, το θέμα τώρα είναι ότι ο …αντάρτης Δένδιας, συνθηκολόγησε και δέχτηκε την υποβάθμισή του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας εκεί που έλεγε ότι «δεν θα δεχτεί τίποτε χαμηλότερο από το υπουργείο Εξωτερικών». Κι επίσης ο εξευτελισμός του είναι ότι ο Κούλης του έδειξε την έξοδο από το Εξωτερικών, τοποθετώντας εκεί την γυναίκα που ο ίδιος είχε «απαιτήσει» να μην είναι μέσα στα πόδια του ως επικεφαλής του διπλωματικού γραφείου στο Μαξίμου.

Ένα ακόμη στοιχείο, άγνωστο μέχρι σήμερα, συνδέει την Α. Παπαδοπούλου με το Predator και τις υποκλοπές. Έστω και έμμεσα. Όταν έσκασε το σκάνδαλο, στη θέση του Κοντολέοντα στην διοίκηση του ΕΥΠ πήγε ο  Θ. Δεμίρης  που είχε συνταξιοδοτηθεί, προτού επιλεγεί για γ.γ. του ΥΠΕΞ ως κολλητός για να …καθαρίσει τα «ίχνη».  Τον δίαυλο προς την κυβέρνηση άνοιξε η κουμπάρα του, πρέσβης Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου…

Ρεπορτάζ Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

 1. Χωρις τις σφηκοφωλιες που υπαρχουν διασπαρτες σε ΥΠ.ΕΞΩΤ. και σ’αλλα υπουργεια ο κουλης θα ητα ν μηδεν, .Χαρις αυτων λειτουργει το παρακρατος.Ποτε δεν υπηρξαμε αυτοβουλοι, να υποστηριξουμε τη πατριδα μας με καθε τροπο.Αντ’ αυτων απλωνουμε το χερι και ζηταμε ελεημοσυνη απο αμερικανους, ουρσουολα και λοιπους αρουραιους με τα γνωστα αποτελεσματα.προδοσια πρεσπων, παραδοση της β ηπειρου στους αλβανους και επεται συνεχεια…..

 2. Ελα Θειτσα πρεπει να βγαλουμε κανα φραγκο με το Turkaegean! Ξεμενουμε και θα πεινασουμε εδω στη χιλιοδανεισμενη Ψωροκωσταινα! Αμα λαχει εχουμε και πετρελαια, υδρογονανθρακες…υπαρχει φαγοποτι!

 3. Θα έλεγα να πάρουμε τα όπλα κ να κάνουμε αντάρτικο, ΑΛΛΑ.. γιατί να διαλύσουμε τις οικογενειές μας να χάσουμε τις ζωές μας επειδή εσείς μαλάκες ελλαδίτες (όχι Έλληνες γιατί δεν το αξίζετε τον όρο αυτόν) πήγατε και ψηφίσατε Κούλη που νας σας κουλαθεί το χέρι σας κοπρίτες.

 4. Αυτή να το θυμηθείτε θα τα ξεπουλήσει όλα στους Αμερικάνους είναι η Ελληνίδα Μadeleine Allbright! Αυτή που επί Κλίντον αιματοκύλισε τα Βαλκάνια και τον αδερφό Σερβικό λαό.

 5. Αυτη την φακλάνα την θυμαμαι και επι τσίπρα κυβερνησης

 6. ΟΙ ΕΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ!!!!
  ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΆΜΑΙ….
  ΡΑΓΙΑΔΕΣ….ΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΛΈΕΙ Ο ΧΙΟΣ.
  ΓΙΔΕΣ……

 7. Φάλαινα orca που καταβροχθιζει τα πάντα……

 8. Το ελληνικό πάρκο Καλιφόρνια εινσι μια τεράστια έκταση μεγαλιτερη από την διτικη Αττική έχει σπίτια που είναι φιλοξενίας και συνοριοφυλσκη κλπ

 9. Μα δεν το μαθατε ακομα ? οι Ελληνες γουσταρουν να τους γαμανε για αυτο τους φευγουν και οι γυναικες τους ειναι νουμερο ενα, φουλ λοατκι .

 10. Καθησε γιατί την ψυφησαμε για να ξέρουμε ήταν στο ψηφοδέλτιο πως ανέλαβε δηλαδή έτσι γιατί το θέλει ο Μητσοτάκης για αυτά τα πρόσωπα που δεν ήταν ψηφοδέλτιο είχαμε τους στρατιωτικους τώρα τη θα έχουμε κάθε φορά νέους νωμιζει η κυρία ότι αν παρι πχ νοτια Αφρική θα της κάνουν τεμενσδδεε σντε να μαζέψουν κανένα πηδαλίων δίπλα στον Πατριάρχης όπως Αυστραλία που κορόιδευαν όλοι η Έλληνες παγκόσμια με τα χάλια μας

 11. Να προσεχουν μονο να μην κανουν μαλακιες και βρεθουνε κρεμασμενοι, ηΕλλας ειναι των Ελληνων και οχι το τσιφλικι τους.

 12. Βρες γκόμενο, γκόμενα ή και τα 2. Θα κουφαθεις!

 13. Αυτές τις μουτσούνες που τις βρίσκουν , στα γαριδάκια ??????

 14. ποιος αλλος απαγορευε και φυλακιζε πολιτικους του αντιπαλους για να εξασφαλισει την εξουσια ξερετε???????

  Ο ΧΙΤΛΕΡ!!!!!!!!!!

 15. τον ορο πρεσπες του αιγαιου αναφερε πρωτος ο εθνομαρτυρας μιχαλολιακος το 2019!!!!!!!
  αυτος ηξερε απο τοτε τα σχεδια τους αλλα γιαυτο….
  πανελλαδικο ξεσηκωμο και πτωση της κυβερνησης ελπιζω να ξεσηκωσουν τα τρια κομματα αν ειναι αληθινοι επαναστατες σε ολη την Ελλαδα!!!!!!!

 16. με μια λεξη ΠΡ@Δ@ΤΕΣ!!!!!
  ανθελληνες υπαλληλοι της πρεσβειας και του βαθυκρατους των νεομαρξιστων της αμερικης!!!!!
  αντιχριστοι νεοταξιτες σατανιασμενοι τουρκοφιλοι διεθνιστες μισελληνες γενιτσαροι ναζι φασιστες παιδεραστες ανωμαλοι βιαστες εγκληματιες και ακομη και τρομοκρατες αν αναλογιστει κανεις τις δολοφονιες που εχουν διαπραξει….
  τουρκοσποροι!!!!

 17. αυτη η τυπισσα…. θα προδοσει το ελληνικο αιγαιο μας….. κ εμεισ θα την κοιταμε………..

 18. Καλά! Στην ίδια κολυμπήθρα με την Νουλαντ τη βούτηξαν;

 19. Η μετενσαρκωση της εβραιας Madeleine Albright….καταλαβαμε τι μας περιμενει χωρις πολλα πολλα…..

 20. Η μετενσαρκωση της εβραιας Madeleine Albright…καταλαβαμε τι μας περιμενει χωρις πολλα πολλα…….

 21. Τι εβγαλε ο λαος ;;; Τοσο ηλιθιος και βλακας ειναι;

 22. Για γαυρο στο Κουσαντασι, για μαριδα και σαρδελα στο Μπουντρουμ. Οτι της στερησε ο Θεος σε μουτρα και σωμα, της τα χαρισε ο διαολος σε σκατοχαρακτηρα.

 23. Όλα τα παιδοβουβαλα του Κούλη εξυπηρετούν τον σκοπό τους… Δεν θα μείνει τίποτα απουλητο σε αυτήν την χώρα… Ότι λέει η αντζεντα….

 24. “””……… αποστολή να φέρει την προδοσία στα ελληνοτουρκικά από αύριο κιόλας…””” απο αυριο οι ανακοινωσεις…του τι εχει κιολας συμβει….καλα ξυπνητουρια ελλαδικα ζωα με σπαρτιατικες περικεφαλαιες…σας εχουν διαμελίσει την πατριδα -πατριδα, λεμε τωρα- και εσεις ανακαλυπτετε το αυγο του κολομβου στα πιτουρα….φτουυυ και παλι φτουυυ ζωα…που θελατε και εκλογες για να ειστε σιγουροι οτι σας εξαπατησαν….φτου…ζωα….

Comments are closed.