Η Τουρκοποίηση της χώρας έχει πολύ βάθος. Τουρκικό κόμμα θα στηρίξει το πρώτο κόμμα στην Ελληνική Βουλή;

Κοινοποίηση:
tourkos

Κανείς δεν μιλάει γι αυτόν τον κίνδυνο, κανείς δεν συνέδεσε την επέμβαση του Τούρκου Προέδρου στα εσω- προεκλογικά της χώρας , με αυτό που πραγματικά επιδίωκε . Να ωθήσει Έλληνες Μουσουλμάνους να υποστηρίξουν το ΚΙΕΦ, το μειονοτικό κόμμα που σάρωσε στη Δυτική Θράκη στις τελευταίες εκλογές.

Ο πρόεδρος του τουρκικού Κόμματος Αλλαγής (TDP) Μουσταφά Σαριγκιούλ, – που πρόσφατα προέβη στην προκλητική ενέργεια να ανοίξει την τουρκική σημαία στην Πλατεία Συντάγματος – είναι σίγουρος ότι στις επόμενες εκλογές στην Ελλάδα το Τουρκικό κόμμα στην Θράκη , θα είναι στην Βουλή .Τούτο πρεσβεύει όπου βρεθεί , τούτος επίσης , ήταν και ο σκοπός της προκλητικής ενέργειάς του να ανοίξει την τουρκική σημαία στην Πλατεία Συντάγματος .

Στις εκλογές του 2019 , τα μεγαλύτερα εκλογικά ποσοστά, σε δύο νομούς της Θράκης, στη Ροδόπη και τη Ξάνθη, έλαβε το Τουρκικό Κόμμα ΚΙΕΦ ή DEB που σάρωσε σχεδόν τα πάντα, αφήνοντας τις δύο μεγάλες παρατάξεις στη δεύτερη και τρίτη θέση, με ποσοστά που δεν ξεπερνούσαν καν το 25%. . Σ αυτήν την εξέλιξη στυλοβάτες ήταν το τούρκικο προξενείο της Κομοτηνής , οι Μουφτήδες της Θράκης και η Τράπεζα Ζιραάτ, (Ziraat Banκ ) που δραστηριοποιείται στην περιοχή και που κατέχει το πιο διαδεδομένο τραπεζικό δίκτυο εξυπηρέτησης στην Τουρκίας.

Τι έγινε από το 2019 μέχρι σήμερα για αυτήν την εξέλιξη , ώστε να πεισθούμε πως η Ελληνική Κυβέρνηση προσπαθεί να αναχαιτίσει την είσοδο Τουρκικού Κόμματος στην Βουλή ; Όταν ¨δεν αντιπολιτεύεσαι ¨ σθεναρά σε κάτι τέτοιο , το επιδιώκεις.

Να ενθυμίσουμε ότι πέρυσι τέτοιον καιρό ( 10.7.2021 ) ,βρέθηκαν χέρι χέρι Έλληνες μειονοτικοί βουλευτές με «Γκρίζους Λύκους», στη πορεία διαμαρτυρίας τουρκοφρόνων της μειονότητας στην Ξάνθη, κατά της απόφασης του Αρείου Πάγου που απέρριψε αίτημα για χρήση των όρων «τουρκικός/ή» στις ονομασίες μειονοτικών συλλόγων και φορέων της περιοχής.

Από αλλού το περιμείνουμε από αλλού θα μας έρθει

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ( Hellas)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Πάει η Θράκη την έχουμε χάσει, εσεις κοιτάτε να πάρετε κανενα επιδοματακι να αγοραζετε αμάξια βλαχοκαγκουρες και να το παίζετε μπρουκλιδες στην παραλιακή.
    Ένα πρωί νεοέλληνες θα ξυπνήσετε και θα θα δείτε τα σύνορα μας μέχρι την Αττική, αλλα θα είναι αργά.

  2. Δεν εννοουν να κλεισουν το τουρκικο προξενειο στην Κομοτινη οι καραγκιοζηδες και αυτο …αλωνιζει ανεξελεγκτα !!!!!!! Μεθαυριο θα παριστανουν τους εκπληκτους!!!!!!

    1. Αυτό και πολλά άλλα συμβαίνουν γιατί ο μέσος Έλληνας δεν έμαθε ακόμα πως γράφεται η Κομοτηνή…..

  3. Απαντηστε του οπως θα κανανε οι τουρκοι σε μια αντιστοιχη Ελληνικη ενεργεια στην Αγκυρα. Αλλα ειστε πολυ λιγοι.

  4. Ο Ερντογάν θα μας σώσει από τους προδότες.

Comments are closed.