Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε τις φαντασιώσεις της!

Κοινοποίηση:
jennifer-lopez-ap

Πολλοί απλοί άνθρωποι ζουν με το όνειρο να γίνουν διάσημοι και πλούσιοι, όσοι όμως έχουν ζήσει αυτή την πλευρά της ζωής φαίνεται να έχουν εκτιμήσει περισσότερο την απλότητα της καθημερινής ζωής.

Τόσο πολύ μάλιστα που κάποιοι όπως η Τζένιφερ Λόπεζ έχουν φτάσει σημείο να τη… φαντασιώνονται.

H 50χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός, που παρά την συγκλονιστική ερμηνεία της στην ταινίας «Hustlers» δεν θα είναι υποψήφια για Όσκαρ, αποκάλυψε σε μια νέα συνέντευξή της στο περιοδικό Vanity Fair πως παρά τα επιτεύγματά της στην μουσική, τον χορό και τον κινηματογράφο κατά την διάρκεια της 30ετούς καριέρας της, υπάρχει κάτι ακόμη που δεν έχει καταφέρει να κάνει.

Η Τζένιφερ Λόπεζ δήλωσε πως θέλει να φύγει από τις Ηνωμένες Πολιτείες και να μετακομίσει στην Ιταλία ή το Μπαλί, όπου μπορεί να ζήσει μια ήρεμη ζωή και να απολαύσει τα μικρά πράγματα.

Όπως εξομολογήθηκε: «Θα ήθελα πολύ να ζήσω κάπου εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, σε μια μικρή πόλη στην Ιταλία ή στην άλλη πλευρά του κόσμου, στο Μπαλί. Να ανακαλύψω μια άλλη ζωή που θα είναι πιο απλή και οργανική και όπου θα μπορώ να πάω μία βόλτα με το ποδήλατο, να αγοράσω ψωμί και να το βάλω στο καλάθι μου και μετά να πάω σπίτι, να βάλω επάνω του μαρμελάδα και να καθίσω να το φάω και να ζωγραφίζω, ή να κάθομαι σε μια κουνιστή πολυθρόνα με την πανέμορφη θέα μιας ελιάς, την οποία και θα μπορούσα να μυρίσω. Τέτοιες φαντασιώσεις έχω».

Η μεγάλη αγάπη της Τζένιφερ Λόπεζ δεν είναι το τραγούδι αλλά η ηθοποιία

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε πως ενώ έγινε διάσημη χάρη στα πιασάρικα τραγούδια της και τις χορευτικές της κινήσεις, το πραγματικό της πάθος είναι οι ταινίες. «Θα έλεγα ότι ο χορός και η μουσική είναι οι πρώτες μου αγάπες, αλλά η ηθοποιία είναι η αγάπη της ζωής μου» είπε ενθουσιασμένη.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response