Η ΤΟΥΛΑ, η τέως κομμουνίστρια, “ΡΟΚΑΝΑΕΙ” τα δις του μεγιστάνα. Αυτή που στόλισε την Αθήνα με το “666”. “Ιδιαιτέρα” του ερωτιάρη Ζαχόπουλου, “τύλιξε” τον 70χρονο ολιγάρχη της περιουσίας του Αρίστου. Μπήκαμε στην υπόγεια στοά του Ιδρύματος Ωνάση

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser10-12

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Tρίτης, 10-12-2019, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας αυτοχρηματοδοτούμενης εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», δεν ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό μηχανισμό, δεν τα παίρνει από κανέναν και έσπασε το καρτέλ της ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού κατεστημένου. Με κόστος αλλά με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή.

-Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους «καινούργιους». Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή, διαφθοράς, βρωμιάς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.
-Στο μοναδικά ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με την ίδια τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015 , με μια αποφασισμένη ομάδα δημοσιογράφων που υπηρετούν την αλήθεια του Λαού.
Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα
-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό

–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος

Κανένας δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού.

Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται.

Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες πατριώτες. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες

@@@υποσημείωση

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση των επίπλαστων κυκλοφοριών σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Τούλα σκατούλα, θέλεις επειγόντως εγκλεισμό σε ένα χοτσποτ με καμμιά τρακοσαριά αφγανοπάκια να μη σου μείνει άντερο.

  2. Πρόβλημα η πολυετής παρουσία στην διοίκηση του Ιδρύματος Ωναση της οικογενείας Παπαδημητρίου, και δεν αναφέρομε στον αδελφό μουσικοσυνθέτη.
    Ο πατήρ Παπαδημητρίου, αιγυπτιώτης δικηγόρος και νομικός σύμβουλος του Αρ.Ωνάση, φρόντισε το ίδρυμα Ωνάση να έχει έδρα το Λίχτενστάιν, τεχνητό κατασκεύασμα στα πλαίσαι της Ελβετίας, ώστε να μην υπάρχει εθνικός έλεγχος.
    Ο υιός Παπαδημητρίου έχει μετατρέψει προ πολλού το Ίδρυμα σε νεοταξική ΜΚΟ. Στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών που έχουν εγκαταστήσει στην Συγγρού, συνεχώς φιλοξενούνται εκδηλώσεις νεοταξικού χαρακτήρος.

Leave a Response