Η Ρωσία επαναφέρει την αεροπορικές συνδέσεις με 52 χώρες

Κοινοποίηση:
δζω

Από τις 9 Απριλίου, η Ρωσία θα άρει τους περιορισμούς για την πανδημία στις πτήσεις προς 52 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Νότιας Αφρικής, της Αργεντινής, της Κίνας, της Ινδίας και άλλων φιλικών χωρών. Αυτό ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν σε συνάντηση με την παράταξη “Ενωμένη Ρωσία” τη Δευτέρα.

«Από τις 9 Απριλίου, αίρουμε τον περιορισμό για τη διασπορά του κορωνοϊού, ο οποίος ίσχυε για τις προγραμματισμένες πτήσεις και τις πτήσεις τσάρτερ μεταξύ της Ρωσίας και ορισμένων άλλων χωρών», δήλωσε ο πρωθυπουργός. Σημείωσε ότι το σχετικό έγγραφο υπογράφηκε τη Δευτέρα. Σύμφωνα με τον Μισούστιν, η συχνότητα εμφάνισης του covid μειώνεται, οπότε είναι καιρός να αρθούν οι προορισμοί που είναι διαθέσιμοι στις ρωσικές αεροπορικές εταιρείες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ρωσία επαναφέρει τις αεροπορικές συνδέσεις με 52 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας, της Αργεντινής, της Νότιας Αφρικής, της Κίνας και άλλων φιλικών χωρών. Ο πρωθυπουργός υπενθύμισε επίσης ότι προηγουμένως ήταν δυνατή η πτήση σε 15 χώρες χωρίς περιορισμούς, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων κρατών της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης, του Μεξικού, του Κατάρ και άλλων.

Η ειδική ομάδα καταπολέμησης του κορωνοϊού δήλωσε ότι, δεδομένης της επιδημιολογικής κατάστασης σε ορισμένες χώρες, αποφασίστηκε η πλήρης άρση των περιορισμών στις πτήσεις τσάρτερ και στις τακτικές πτήσεις προς Αργεντινή, Αλγερία, Αφγανιστάν, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Μπαχρέιν, Μποτσουάνα, Βραζιλία, Βιετνάμ, Βενεζουέλα, Χονγκ Κονγκ, Αίγυπτο, Ζιμπάμπουε, Ινδία, Ισραήλ, Ινδονησία, Ιράκ, Ιορδανία, Κένυα, Βόρεια Κορέα, Κίνα, Κόστα Ρίκα, Κουβέιτ, Λίβανο, Λεσότο, Μαλαισία, Μαδαγασκάρη, Μαλδίβες, Μαυρίκιο, Μαρόκο, Μολδαβία, Μοζαμβίκη, Μιανμάρ, Μογγολία, Ναμίμπια, Ομάν, Βενεζουέλα, Ζιμπάμπουε, Φίτζι, Αιθιοπία, Τζαμάικα, Φιλιππίνες, Ναμίμπια, Ομάν, Περού, Πακιστάν, Σαουδική Αραβία, Σερβία, Σεϋχέλλες, Νότια Αφρική, Σρι Λάνκα, Συρία, Τανζανία, Ταϊλάνδη, Τυνησία, Τουρκία και Ουρουγουάη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: