Η Πρέβεζα «έκλεψε» τις εντυπώσεις σε Σερβία, Ολλανδία, Τουρκία, Γερμανία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Κοινοποίηση:
preveza

Από το βήμα των μεγάλων τουριστικών εκθέσεων του εξωτερικού, μέσω της εταιρείας τουριστικού μάρκετινγκ CK Strategies ο Δήμος Πρέβεζας προσκαλεί το κοινό να επισκεφθεί την Πρέβεζα. Μάλιστα όπως τονίζεται, ο Δήμος Πρέβεζας έκλεψε τις εντυπώσεις στις τουριστικές εκθέσεις σε Σερβία, Ολλανδία, Τουρκία, Γερμανία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο αντιδήμαρχος τουρισμού της Πρέβεζας Λεωνίδας Αργυρός κάνει λόγο για ενθουσιώδη ανταπόκριση από το κοινό των εκθέσεων, τονίζοντας ότι στόχος των συμμετοχών του δήμου στις παραπάνω εκθέσεις ήταν η προβολή των μοναδικών πλεονεκτημάτων της περιοχής, η προσέλκυση νέων τουριστών και η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ εκεί παρουσιάστηκαν τα γραφικά τοπία, τα ιστορικά μνημεία, οι πανέμορφες παραλίες αλλά και οι γευστικές προτάσεις της περιοχής.

Από την πλευρά τους, οι επισκέπτες των εκθέσεων έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για την περιοχή, θέτοντας ερωτήσεις και εκφράζοντας την επιθυμία τους να την επισκεφθούν στο μέλλον. Υπενθυμίζεται ότι φέτος η Πρέβεζα εξελίσσεται σε βασικό πόλο έλξης των επισκεπτών από τη Σερβία, μετά και από πρόσφατο ταξίδι εξοικείωσης (Fam Trip) που διοργάνωσε η CK Strategies. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι τουριστικές ροές από τη Σερβία προς την Ελλάδα αυξήθηκαν 15% το 2023, ενώ τα μηνύματα και για το 2024 είναι πολύ ενθαρρυντικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response