Η Πισπιρίγκου καταγγέλει ξυλοδαρμό στη ΓΑΔΑ! Πάλι φαντάσματα βλέπει η “Μήδεια”; Να προσέχουν οι αστυνομικοί τις δηλητηριάσεις

Κοινοποίηση:
roula_pispirigou

Μάλλον οι αστυνομικοί στη ΓΑΔΑ θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί όσο είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου εκεί. Η “Μήδεια” βλέπει φαντάσματα ξανά και καταγγέλλει ξυλοδαρμούς. Οπότε εκεί στην Ασφάλεια ας είστε λίγο προσεκτικοί και να πίνετε μόνο εμφιαλωμένα σφραγισμένα νερά.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» στο Star, η 33χρονη κατήγγειλε ξυλοδαρμούς και χτυπήματα από αστυνομικούς που βρίσκονται στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Πιο συγκεκριμένα, η Πισπιρίγκου τόνισε χαρακτηριστικά ότι όποιος αστυνομικός περνούσε από δίπλα της, την χτυπούσε και την έβριζε, ενώ σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν από την εκπομπή του Star, τα χτυπήματα και τις μελανιές τα έδειξε στη μητέρα της και την αδερφή της όταν βρέθηκαν την Πέμπτη (31/3) το απόγευμα στη ΓΑΔΑ.

«Η κόρη μου είχε μελανιές από μπουνιές στα μάτια και στα πλευρά»
Αμέσως μετά την αναφορά για τις καταγγελίες της Πισπιρίγκου μέσα από τη ΓΑΔΑ, η μάνα της 33χρονης μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα».

«Είδα το παιδί μου χτυπημένο, δεν μπορεί να σηκωθεί. Το πρόσωπο της είναι κατάμαυρο, τα πλευρά της είναι χτυπημένα. Της έχουν ρίξει μπουνιές. Την τράβαγαν από τα μαλλιά και της έλεγαν ‘που@@@ ομολόγησε…’”, λέει στην εκπομπή του Star η μητέρα της 33χρονης.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μάνος Δασκαλάκης επικοινώνησε με τη σύζυγό του τηλεφωνικά, η οποία τον ρώτησε εάν θα μεταβεί στη ΓΑΔΑ για να την επισκεφθεί, με εκείνον να της απαντά αρνητικά. «Οχι, δεν πρόκειται», φέρεται να της είπε ο Μάνος Δασκαλάκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Δύσκολο το να δείρουν την συγκεκριμένη λόγω μεγάλης προβολής της υπόθεσης. Μια συνεχής ανάκριση μεγάλης διάρκειας είναι το κλειδί. Τα παίζει και ο πιο συγκροτημένος ένοχος, που στο τέλος μπερδεύεται και παραδέχεται την αλήθεια.

  2. ΕΛ.ΑΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΓΛΥΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΔΑ.

  3. Και να έχει όντως μελανιες, το σίγουρο είναι ότι θα τις έκανε μόνη της. Τα συνήθιζε ανέκαθεν αυτά άλλωστε. Όπως και τότε στο γήπεδο που κοπαναγε το κεφάλι της στο σίδερο… Αι στο διάολο κι ακόμα παραπέρα φρικιό!

  4. Εγκληματιες με στολη μην ακουμπατε την γυναικα.Δεν εχετε καμια εξουσια πανω της.Το θεμα ειναι μεταφυσικο γουρουνια.

  5. Είναι δαιμόνια. Μόνη της τα έκανε. Εδώ σκότωσε τα παιδιά της σε αυτό θα κολλήσει; Πάντως εάν το έκαναν αστυνομικοί μπραβο τους. Και λίγα της έκαναν

  6. Παιρνει μια πρόγευση βρωμοξυλου γιατι το καλο την περιμενει στη γυναικεια πτερυγα.
    Σαπίστε τη!!!

  7. Αποκλείεται οι κύριοι αστυνομικοί (άγιοι ανθρωποι) να έχουν τέτοιες μεθόδους, λέει μάλλον ψέματα…

Comments are closed.