Η Περιφέρεια ανακαλεί τη λειτουργία της Μεταποιητικής Μονάδας «Γιαννίτσης»

Κοινοποίηση:
giannitsis

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Στερεάς Ελλάδας, Κωνσταντίνου Γαλάνη που αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ανακαλείται η θεωρημένη Υπεύθυνη Δήλωση Έναρξης Λειτουργίας Μεταποιητικής Μονάδας Χαμηλής Όχλησης (αποθήκευσης ξηρού και ψυκτικού φορτίου) με την επωνυμία ‘ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ LOGISTICS Α.Ε.’, που βρίσκεται στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας.

Μετά τις αυτοψίες που πραγματοποιήθηκαν από τις Υπηρεσίες στις 22 και 24 Μαΐου 2024 διαπιστώθηκε η ολική καταστροφή αυτής εξαιτίας της πυρκαγιάς που προκλήθηκε βραδινές ώρες της Κυριακής 19/05/2024.

Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, ο φορέας της μονάδας υποχρεούται όπως προβεί άμεσα :

α) Στην άμεση λήψη μέτρων για την απομάκρυνση του φέροντος οργανισμού και των στοιχείων πλήρωσης της πλαγιοκάλυψης και της στέγης του κτιρίου που έχουν εναπομείνει μετά την πυρκαγιά, υπό την επίβλεψη στατικού μηχανικού και για τα οποία δεν υπάρχει πλέον στατική επάρκεια και τη μεταφορά τους σε αδειοδοτημένους προς τούτο φορείς διαχείρισης.

β) Στην άμεση λήψη δειγμάτων από τη ΔΙ.ΠΕ.ΧΩ. των υπολειμμάτων (αποκαΐδια) της πυρκαγιάς και ανάλυση δειγμάτων από τα αρμόδια εργαστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί η σύστασή αυτών και η ανάλογη διαχείρισή τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response