Η Ναταλία Γερμανού ζήτησε συγγνώμη για τα όσα είπε για την εκπρόσωπο του Ισραήλ στη Eurovision: «Έκανα γκάφα» [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ναταλια γερμανου

Συγγνώμη στο τηλεοπτικό κοινό της, στον «αέρα» του Καλύτερα δε γίνεται, ζήτησε η Ναταλία Γερμανού, λίγο πριν από το τέλος της εκπομπής της, το απόγευμα του Σαββάτου.

Η παρουσιάστρια, κατά τη διάρκεια του σχολιασμού της Eurovision και της ισραηλινής συμμετοχής, ανέφερε ότι η τραγουδίστρια του Ισραήλ δεν εκπροσωπεί τον Νετανιάχου και την κυβέρνηση, αλλά τη χώρα.

Κάτι το οποίο ωστόσο δεν ισχύει, όπως την ενημέρωσαν στα social media.

Όπως είπε χαρακτηριστικά πριν αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές: «Όταν κάνω γκάφες θέλω να ζητάω συγγνώμη. Είπα στην αρχή της εκπομπής για την ισραηλινή εκπρόσωπο, την Έντεν, ότι είναι μια πολύ καλή τραγουδίστρια, αλλά δεν εκπροσωπεί τον Νετανιάχου, τη χώρα της εκπροσωπεί. Λάθος, μου έστειλαν πολλοί φίλοι μήνυμα και μου είπαν ότι κάνω λάθος και ότι εκπροσωπεί τον Νετανιάχου.

Η ίδια δήλωσε ότι μόλις τελειώσει η Eurovision θα ξαναβάλει τη στρατιωτική της στολή και θα πάει να πολεμήσει στον πόλεμο με το Ισραήλ. Άρα λοιπόν, δικό μου το λάθος και ζητώ συγγνώμη γιατί έτσι έχω μάθει να κάνω πάντω. Παίρνω πίσω αυτό που είπα για το κορίτσι», τόνισε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τι έγινε;;;; Της τράβηξαν το αυτάκι οι Εβραίοι που της δίνουν δουλειά….;;;;😎😉

Comments are closed.