Η ΝΤΟΡΑ διαφωνεί με τον ΜΑΚΡΟΝ! ΤΑΥΤΙΣΗ με Ερντογάν για τις απεικονίσεις στα κυβερνητικά Γαλλικά κτίρια

Κοινοποίηση:
55555555555555 (1)

Πλέον δεν μας κάνει καμία εντύπωση!

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η πρώην υπουργός Εξωτερικών «θεωρώ ότι οι απεικονίσεις στα δημόσια κτίρια θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί».

«Θα είναι τεράστιο λάθος να μεταφέρουμε την μάχη που έχουμε με την τρομοκρατία σε μια μάχη μεταξύ θρησκειών. Ο εχθρός μας είναι η τρομοκρατία» επεσήμανε η κα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της  και προσθέτει με νόημα αφήνοντας αιχμές για τους χειρισμούς του Γάλλου προέδρου:

«Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη της Γαλλίας να υπερασπιστεί τις αξίες της, αλλά θεωρώ ότι οι απεικονίσεις στα δημόσια κτίρια θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Δεν είναι ένας πόλεμος με το Ισλάμ, αλλά με τα ριζοσπαστικά και επικίνδυνα στοιχεία του».

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

36 Σχόλια

  1. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΣΙΧΑΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΑΜΕ ΣΕ ΥΠΟΛΗΨΗ.ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ;ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

  2. Δειτε τι ψηφιζετε,.,.
    ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ .,.,
    1. Κωστα Μητσοτακη
    2. Τον υιο ως βουλευτη υπουργο και πρωθυπουργο
    3. Την κορη βουλευτη και υπουργο
    4. Τον εγγονο ως δημαρχο περιφερειαρχη τωρα ΔΗΜΑΡΧΟ και αυριο βουλευτη και υπουσγο
    ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ … ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΓΕΝΝΙΑ

    Ξυπνα ΕΛΛΗΝΑ μαλακα φορολογουμενε

  3. TI ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ Κ@ΛΟΓΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ????ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΦΟΔΕΥΣΕ ΑΥΤΟΣ ΒΓΗΚΕΣ ΕΣΥ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΑΣ !!!ΤΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥΡΓΕΛΟ???? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΣΟ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ ΒΟΡΓΙΑ ?????

  4. Είναι οικογενειακή τους παράδοση η προδοσία και η κουκούλα, τι άλλο να περιμένει κανείς! Ελπίζω να το καταλάβουν και οι ψηφοφόροι τους.

  5. Τροπη προς την ελληνική κοινωνια!! Μια χωρις παιδεία και πνευματική καλλιεργεια “κυρια” καταπατα ολες τος αξιες και τα ιδανικα της Ελλαδος!!

  6. Η κυρία Μπακογιάννη προσπαθεί να χάσουμε και τον τελευταίο σύμμαχο, ώστε ο αδερφός της να αποτελειώσει το σχέδιο που είχε καταστρώσει ο πατέρας της για το Αιγαίο.

    Δική μου γνώμη ( Ψόφος κακός)

  7. Ο Μακρόν έκανε σωστά, με το να προβάλλει τα σκίτσα του Μωάμεθ.
    Όποιος δεν μπορεί να το ανεχτεί, φόρτωμα σε καράβια και ξεφόρτωμα σε γαλλικά ξερονήσια στον Ειρηνικό ωκεανό. Αν μπορεί ας φύγει κολυμπώντας. Άσε που όλοι αυτοί οι αποκλεισμένοι μωαμεθανοί στα νησιά, θα σφαχτουν μεταξύ τους.
    Η λύση για τον πολιτισμένο κόσμο είναι μία.
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ

  8. Ντορα……….αβραμοπουλος……….παπανδρεου γαπ……..κουλης…….τσιπρας

    ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  9. Ρε σκατογρια μανα του καραγκιοζη που μας κυβερνα χωρις την ψηφο μας. με της εκλογες τηλεπαιχνιδι..ΒΓΑΛΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΤΟΝ ΣΚΑΖΜΟ!!! ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΠΟΛΥΦΑΔΗ.
    Αρε Τζημακο γινε ζομπι και φατους Pleeeeeease!

  10. Άμα η γυναίκα είναι αγαμητη τι ψάχνεις να βρεις.

  11. Μητσοτακαιοι και Καραμαν Αληδες τα μεγαλύτερα αλητοσογα (μαζί με τους Παπανδρέου εννοείται) που πέρασαν ποτέ τα τελευταία 200 χρόνια

  12. Λογικότατο είναι αφού αυτή και όλο της το σόι είναι χωμένοι σε ΜΚΟ που διακινούν λαθρομετανάστες επίσης κάνουν μπίζνες με τον Ερντογάν για αυτό και οι καλές σχέσεις.
    Δεύτερον τώρα που διέλυσαν την ΧΑ και το κόμμα του Κασιδιάρη δεν έχουν να φοβούνται απώλειες από αλιθηνά πατριωτικά κόμματα. Ο κόσμος δυστυχώς μπροστά στο φόβο του ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναψηφίσει τον ανθέλληνα δοσίλογο απατεώνα Μητσοτάκη.
    Η χώρα με αυτούς που ψηφίζει επί 45 χρόνια παίρνει κυριολεκτικά αυτά της αξίζουν.

  13. Ντόρα η μεγάλη.”Δέν είναι πόλεμος μέ τό Ισλάμ”.
    Τί λές μωρή γαιδουροκάπουλη ψηλογκαμήλα; Κόρη δοσίλογου κά συνεργάτη τών Γερμανών Κώστα Μητσοτάκη εσύ καί ο αδερφός σου ο γουρλομάτης ήπιατε μέσα στήν κούνια σας τήν προδοσία.Σέ λίγο θά πάρεις τηλέφωνο τόν τουρκομογγόλο καί θά τόν παραγορήσεις.
    Ελληνόφωνο βρωμόσογο.Καταστροφεις τής Ελλάδας.
    Γιάννης Λάκων

  14. Τι δουλειά έχει να ταυτιστεί με τον Ευρωπαίο Μακρόν, το συμφέρον της είναι να ταυτιστεί με τους συνεταίρους του συζύγου της, τους Τούρκους.

  15. Οι αγαρινοι και οι αραβες απο το 1450 στην κρητη.

  16. αχ βρε τερυ μια φορα ειπεs κι εσυ να συνουσιαστηs κοιτα τι εκανεs…
    τι τοθελεs βρε τερυ???γιατι βρε χρυσο μαs παιδι μαs τοκανεs αυτο???
    γιατι δεν τραβηχτηκεs βρε???

  17. Δεν σέβεται ούτε αποκεφαλισμένους ανθρώπους.

  18. Μόνο που οι αξίες της Γαλλίας είναι ευρωπαϊκές και πολύ περισσότερο Ελληνικές αξίες. Άρα μας αφορά όλους

  19. Δε φταις εσύ βρωμύλο αλλά όλοι αυτοί που σας δίνουν με την ψήφο τους την ευκαιρία να βγάζετε όλη την σαπίλα που κουβαλάτε μέσα σας, στην επιφάνεια. Ξυπνάτε ρε και ψηφίστε μια φορά με γνώμονα το καλό της πατρίδας .

  20. ΒΡΕ ΤΗΝ ΚΥΡΆ ΘΟΔΩΡΑ??
    ΓΙΑΤΊ ΚΆΤΙ ΜΟΥ ΛΈΕΙ ΌΤΙ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΌ ΤΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΆΡΕΙ ΚΆΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΌ ΤΗΣ??
    ΤΗΝ ΡΏΤΗΣΕ ΚΆΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΆΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΌ Ή ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΚΆΝΟΥΝ ΟΙ ΓΆΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΤΟΥΣ??
    ΕΓΏ ΛΈΩ ΚΥΡΆ ΘΟΔΩΡΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΉ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΆ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΟΤΗΓΑΝΑ ΚΑΙ ΆΣΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΤΆΞΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥ ΟΊΚΟΥ ΤΟΥΣ
    ΥΓ. ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΕΊΧΑΜΕ ΈΝΑΝ ΜΑΚΡΟΝ……. ΕΞ ΟΝΥΧΟΣ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ..

  21. Αυτή έχει κάποια συμπάθεια με τον σουλτάνο και συνέχεια την γαργαλάει το μο@νη της.

  22. Παμπόνηρη είναι όπως όλο το σόι της. Νομίζετε ότι νοιάστηκε ποτέ για την Ελλάδα;;
    Τι κάνει;;; Απλά γνωρίζει ότι οι Μουσουλμάνοι τα επόμενα χρόνια θα είναι οι ρυθμιστές της εξουσίας έτσι απλά στήνει γέφυρες να εδραιώσει τη δική της εξουσία και τότε.
    Την αρχή έκανε ο γκαντέμης με τις δήθεν κουμπαριές και αυτή συνεχίζει.

  23. Ρε, άντε μου στο διάολο σίχαμα!!! Ρουφιάνα απ’ τις λίγες το αντάξιο των προγόνων της καθίκι…

  24. Όπου μπαίνει το “ναι μεν αλλά”, τα πράγματα μπλέκονται. Σαν να λέμε “φταίει ο βιαστής αλλά και αυτή ήταν πολύ προκλητική”. Δεν μας απασχολούν οι απόψεις της κυρίας…

  25. ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΒΕΤΕ? ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΡΘΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΣΑΣ ?
    ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ. ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ ΤΙΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣΙΕΣ, ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΞΕΡΗ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ??????
    .
    Ανόητη βαθειά νυχτωμένη ή από άλλα εφαλτήρια ορμώμενη ?
    Τι λέτε ?
    Εγώ πάντως για ανόητη δεν την έχω.
    Ο πόλεμος είναι με το Ισλάμ και εκεί θα καταλήξει. Απλά ακόμα εμείς οι βλάκες Χριστιανοί δεν έχουμε πόλεμο με το Ισλάμ. Εκείνοι όμως έχουν πόλεμο μαζί μας. Και έρχονται με 1 και μοναδικό σκοπό, Την επιβολή του Ισλάμ και της Σαρία στην Δύση. Αρκεί να σκεφτείτε ότι αναφέρονται ακόμα και σήμερα στους Δυτικούς ώς Σταυροφόρους.
    Η θανάσιμη τιμωρία όποιου προσβάλει τον προφήτη τους είναι κανόνας. Όπως κανόνας είναι η υποχρέωση κάθε μουσουλμάνου ηγέτη να μεγαλώσει τα σύνορα της επικράτειάς του εξαπλώνοντας το ισλάμ, συνήθως δια της βίας.
    Απλά και εκεί υπάρχουν, αδιάφοροι, χλιαροί, κανονικοί και φανατικοί πιστοί όπως σε όλες τις θρησκείες. Δεν είναι όμως πιστοί διαφορετικών θρησκειών. Μουσουλμάνοι είναι.
    Το Ισλάμ κατά βάση είναι ένα. Ακόμα και η διαφορά Σουνιτών – Σιιτών γεφυρώνεται εμπρός στις βασικές επιταγές εξάπλωσης του Ισλάμ. Το καλό είναι ότι και εκεί τα συμφέροντα, τους κρατάνε διχασμένους και οι διάφορες φατρίες δίνουν και παίρνουν, με αποτέλεσμα να μην έχουμε ακόμα ολοκληρωτικό τζιχάντ εναντίον μας. Έχουμε συγκεκαλυμένο και υβριδικό τζιχάντ ακόμα.
    Όσο πάει όμως θεριεύει και στο τέλος θα μας την πέσουν κανονικά και με τον νόμο.
    Είναι υποχρεωμένοι από την θρησκεία τους να το κάνουν. Βλέπετε αν δεν το κάνουν θα είναι κακοί μουσουλμάνοι και ο κακός μουσουλμάνος κινδυνεύει να τον σκοτώσουν οι καλοί μουσουλμάνοι 😉
    Διαβάστε λίγο το Κοράνι, θα βρείτε ενδιαφέρουσες πληροφορίες εκεί μέσα και θα μπορέσετε να κατανοήσετε καλύτερα το Ισλάμ.
    Το να γνωρίζεις καλά αυτόν που σε εχθρεύεται, είναι ιδιαίτερα συνετό και σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

  26. καποιος να την πληροφορηση οτι ελευθερη εκφραση δεν ειναι να σατυριζεις τον χριστο μονο αλλα και τον βουδα,τον μωαμεθ,,τον ζαρατουστρα αλλιως αν φοβασαι να εκφραστεις γιατι απειλητε η ζωη σου να σου κοψουνε το κεφαλη αυτο ειναι ο θρησκευτικος ναζισμος που οποιος τον υποστηριζει ειναι ο ιδιος ναζι.

  27. Η ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ,τουρκοσπορη και ηλιθια οπως ειναι , προσπαθει ακομα να ενισχυσει τις τουρκικες επιδιωξεις …..εχει αποτυχει σε ολα εχει σχεδιασει

    1. Είσαι σίγουρος ?

      1. Ο λαγός κάθε συμφοράς δεν ξέρουμε πού έχει πρωτοχώσει την ουρά της, το κάθαρμα…

  28. Απίστευτα φιλότουρκη. Αυτό το γράφει δημόσια. Σκεφτείτε μέσα της τι θα λέει.

  29. Ποιός ρώτησε την γνώμη της,έχει και άποψη η τουρκόσπορη?….Βουλώσέτο επί τέλους.

  30. Τη λέει η βρωμοτουρκαλα ο Γάλλος έχει αρχιδια κάτι που δεν έχει εδώ κανένας από αυτούς τους βρωμιάρηδες……τουρκοσποροι αφρικανα….

  31. Οι αξιες της Γαλλιας, στην συγκεκριμενη περιπτωση, η ελευθερια της εκφρασης, δεν ειναι και αξιες της Ελλαδας και ολου του Δυτικου πολιτισμου , ρουφιανα τουρκοσπορ-ινα?

Comments are closed.