Η Μενεγάκη βρήκε τη γυναίκα που ήθελε για τον γιό της σε συνεργάτιδα της: «Τι δουλευταρού, νύφη να σε είχα!»

Κοινοποίηση:
mak

Η Ελένη Μενεγάκη ενθουσιάστηκε με συνεργάτη της, η οποία παρουσίασε ένα θέμα για την Ακρόπολη και την προσβασιμότητα σε αυτή από άτομα με κινητικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να αντιδράσει έντονα.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του Mega σηκώθηκε από τη θέση της, τη φίλησε και αναφώνησε «πραγματικά δηλαδή, νύφη να σε είχα, θα σε έδινα εύκολα! Συγχαρητήρια!».

Επί του θέματος, η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης ρώτησε «εμείς οι Έλληνες πόσες φορές έχουμε ανέβει στην Ακρόπολη» και η συνεργάτης της απάντησε «να σου πω γιατί μίλησε με έναν τουριστικό πράκτορα…» και τότε η παρουσιάστρια την διέκοψε, γιατί ενθουσιάστηκε που η δημοσιογράφος είχε την απάντηση.

 

 

Η Ελένη Μενεγάκη ενθουσιάστηκε με συνεργάτη της

Η παρουσιάστρια του Mega, από τον ενθουσιασμό της, σηκώθηκε από τη θέση της, την αγκάλιασε, τη φίλησε και της ευχήθηκε, για τη νέα σεζόν, «έλα να σε φιλήσω! Τι δουλευταρού! Πραγματικά την ευχή μου, με την ευχή μου στον επόμενο που θα πας. Πραγματικά δεν αφήνεις τίποτα, δεν σε πιάνω πουθενά που να μην είσαι ενημερωμένη. Πραγματικά δηλαδή, νύφη να σε είχα, θα σε έδινα εύκολα! Συγχαρητήρια!».

Ανήμερα της γιορτής της: Η Ελένη Μενεγάκη έβγαλε τη βέρα του γάμου της κι έκανε την αποκάλυψη στο Πανελλήνιο

Η Ελένη Μενεγάκη αφαίρεσε τη βέρα της κατά τη διάρκεια της εκπομπής και αποκάλυψε τι θεωρεί γρουσουζιά, ενώ μοιράστηκε και ένα μυστικό που εφαρμόζει κάθε χρόνο.

 

Αφορμή για τον σχολιασμό, στάθηκε η σόλο εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ και το γεγονός ότι ο Μπεν Άφλεκ εμφανίστηκε χωρίς τη βέρα του. Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν, σχολίασε: «Όταν φοράτε τη βέρα σας και πρήζετε το δάχτυλό σας, αλλάξτε χέρι…»!

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας: «Εγώ πότε την πάω από τη μια μεριά και πότε από την άλλη. Κάποτε έλεγα γκαντεμιά και μετά είπα «Τι γκαντεμιά», γκαντεμιά είναι να τη βγάλω τελείως τη βέρα μου». Οπότε πότε από εδώ, πότε από εκεί (και την έβγαλε από το δεξί της χέρι και την πήγε στο αριστερό…) Ανά χρονιά αλλάζω χέρι! Ε, μα ναι… είναι κόλπο… Εξάλλου το χέρι δεν πρήζεται τόσο εύκολα, πρέπει να φοράς τη βέρα πολλά χρόνια στο ίδιο δάχτυλο…. με μια χρονιά δεν πρήζεται το χέρι»!

Να υπενθυμίσουμε ότι η γνωστή παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Μάκη Παντζόπουλο στις 18 Φεβρουαρίου 2015. Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε λίγους μήνες αργότερα με τη γέννηση της κόρης τους, Μαρίνας, που αποτελεί τον καρπό του έρωτά τους.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Το εριξε στην βαρια κουλτουρα το χαπατο να της δωσουν μια εκπομπη τεχνης και λογου

Comments are closed.