Η Μεγάλη Επανεκκίνηση και τα ανατριχιαστικά πράγματα που μας ετοιμάζει η ΕΛΙΤ(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Μεγάλη Επανεκκίνηση


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Οι πρωτόπλαστοι με την παρακοή τους στο Νόμο του Θεού όρισαν διαφεντευτή του κόσμου τον Σατανά, ενώ ο Θεός τούς είχε παραχωρήσει την κυριαρχία της γης. Θέλουν να επέμβουν στο σώμα μας, που είναι ο ναός του Θεού, γιατί μισούν το Θεό και τα δημιουργήματά του, όπως ο πατέρας τους ο Σατανάς, και θέλουν να δείξουν στο Θεό ότι αυτοί ελέγχουν τη δημιουργία του. Ο Σατανάς είναι δημιούργημα, δεν μπορεί από μόνος του να δημιουργήσει τίποτα. Η γη ανήκει στον Θεό, που την έφτιαξε, και θα την ξανακάνει καινούργια για να κατοικήσει εσαεί με τα δημιουργήματά του!

  2. Τι δεν καταλαβαίνουμε ακριβώς? Την Ανοιξη μειώθηκαν τα κρούσματα όχι λόγω του lockdown αλλά λόγω του οτι η θερμοκρασία άρχισε να ανεβαίνει και κάθε μορφή ιού γρίππης, ακόμα και πιο επιθετικου όπως είναι ο covid, εξασθενεί. Αν πράγματι μας είχε προστατέψει θα έπρεπε αμέσως μετα να ξαναανεβαίνουν τα κρούσματα κάτι που φυσικά δε συνέβη. Τώρα παρά το Lockdown που σε λίγο ισοφαρίζει τον αριθμό ημερών του πρώτου , τα κρούσματα μειώθηκαν ελάχιστα. Οδηγούν τα πράγματα στο να αυτοκτονούν νέοι άνθρωποι που είχαν μέλλον για να σώσουν δήθεν τις ευπαθείς ομάδες.Τόσο νοιάζονται για μας!! Τα κρούσματα θα αρχίσουν τα μειώνονται από Απρίλιο και μετά, μέχρι τότε θα διαρκέσει η φυλακή να μου το θυμηθείτε.Τότε θα ισχυριστούνε οτι τα εμβόλια, που θα έχουν κάνει αρκετοί ως τότε, φρέναραν την εξάπλωση. ΨΕΜΑΤΑ. Κάποια πράγματα όμως θα μείνουν πάντα για το καλό μας. Για πάντα θα αποφασίζουν πια μαγαζιά θα ανοίγουν και θα κλείνουν ακόμα και για άλλους λόγους πέρα του covid και φυσικά θα παραμείνουν τα sms επι μονίμου βάσεως αν θέλουμε να βγούμε απο το σπίτι μας, μέχρι να μας ξεσπιτώσουν γιατί δε θα έχουμε να πληρώσουμε ούτε τα πάγια

    1. να δεις Ο ΘΕΟΣ ΤΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ τους ετοιμαζει ολους αυτους..ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΣΥΝΤΟΜΑ .ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥΣ παραγκες θα ειναι σε λιγο.ολη την ΣΑΠΙΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ..ΚΑΙ η αισχρη χωρα μας ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ακριβα σε λιγο.ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ οταν θα ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ..

Leave a Response