Η Μαρία Καζαριάν διάλεξε τη γιορτή του πατέρα για να αποκαλύψει τη γέννηση του μωρού της

Κοινοποίηση:
ΚΑΖΑΡΙΑΝ

Eίναι κούκλα, όπως η αδελφή της, και μόλις πριν από λίγες ημέρες έγινε και μανούλα! Ο λόγος για τη Μαρία Καζαριάν (το τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε στις αρχές του 2020, μέσα από τη συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο του «My Style Rocks»), που, σαν την αδελφή της, τη νικήτρια του πρώτου κύκλου του «Greece’s Next Top Model», Ειρήνη, έχει πάθος με τη μόδα!

Και μπορεί η Μαρία να μην αναδείχθηκε νικήτρια στο reality του Σκάι, όμως κρατά πλέον στα χέρια της το πιο ωραίο δώρο της ζωής της, το νεογέννητο μωράκι της! Κι αν η ίδια σε παλαιότερες δηλώσεις της έλεγε πως η Ειρήνη την έχει σαν μωράκι, μια και την προσέχει πολύ, τώρα πια έχει ένα άλλο μωρό, το δικό της, να γεμίζει με χαρά το σπίτι της!

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της έγινε τον περασμένο Απρίλιο, μέσω φωτογραφίας που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, ενώ φροντίζει να μην αποκαλύπτει τίποτα για τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της! Προσπαθώντας να κρατήσει μυστική την περίοδο κύησής της αποτραβήχτηκε από τα social media και οι ακόλουθοί της έμαθαν τα χαρμόσυνα νέα για την έλευση του παιδιού της όταν, με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα, ανέβασε μια φωτογραφία του κρατώντας στην αγκαλιά του το μωράκι τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

Leave a Response