Η Κρήτη επί ΠΑΣΟΚ: Μπαλοθιές κατά ριπάς και πεντοχίλιαρα στις χορδές της λύρας! ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΒΙΝΤΕΑΡΑ

Κοινοποίηση:
image-103

Βίντεο του 1991!

Το ΠΑΣΟΚ έκανε μεν διάλειμμα από την εξουσία, αλλά ήταν πάντα εκεί και φυσικά κυβερνούσε στην Κρήτη!

Απλά δείτε (στο 1.34 τα πεντοχίλιαρα στην λύρα):

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Οι Κρητικοί έχουνε χύσει αίμα για την Ελλάδα πριν καν ενσωματωθούν στην Ελλάδα. Αφήστε ορισμένοι τα καραγκιοζιλίκια… Και πολλοί Μανιάτες πολεμήσαμε στην Κρήτη και πολλοί Λάκωνες έχουμε κρητικό αίμα αφού στην Πελ/νησο και αλλού κατέφυγαν μετά την επανάσταση του Δασκαλογιάννη.
    Το μόνο που με πειράζει στο βίντεο είναι οτι μπιστολάνε απρόσεχτα και όταν μεθάνε συμβαίνουν ατυχήματα.
    Απο κει και πέρα παντού υπάρχει διαφθορά όταν πέσει χρήμα. Όπως επίσης είναι μεγάλο καραγκιοζιλίκι και ατιμία να έχεις όπλα για τα χασίσια.
    Και στη Θεσσαλία το χρήμα δεν τους χάλασε; Στον Πύργο; Γιατί και εμείς ρε Χίο με τον παλιό τα Δαβάκη στις αστυνομίες δεν μπαίναμε; Ξεχνάμε τα δικά μας μπουμπούκια στη νύχτα; Το χρήμα τους χάλασε και δαύτους και είναι και μακαρίτηδες τώρα.

  2. Μια ζωή γαμημένη κωλοφάρα και όλα για το χρήμα και την φιγούρα. Μπενίζ αλόμ, Παπανδρέου, Καταραμένος μπαμπάς δράκουλας, Σημήτης, Τσίπρας και πούστης γιος δράκουλα. Με όλους κομπίνες και καλοβολεμένοι.Ακόμα και οι διαμαρτυρίες τους για τα Εθνικά Θέματα βιτρίνα για τις εξαγωγές των προιόντων τους ήταν πάντα.Στο Στρατό οι μεγαλύτεροι τσάτσοι και ρουφιάνοι. Ήθελαν οι βετεράνοι αλεξιπτωτιστές να τιμήσουν τους Γερμανούς και ούτε μια διαμαρτυρία. Αν πονάνε τα παλουκάρια;;;;; Δε νομίζω, το έχουνε συνηθήσει το”ΤΣΟ+ΛΟ”από τους αγαπημένους τους κουραδί επενδυτές,εδώ και χρόνια και τους αρέσει κιόλας. Το πολύ-πολύ να μαυρίσουν περισσότερο.Θα την βρουν την δικαιολογία …..μωρέ όλο το χρόνο ήλιο έχουμε και κάναμε λίγο ηλιοθεραπεία παραπάνω!!!! Στο νησί μάγκες και μες το πλοίο κότες, πριν ακόμα λύσει κάβο.Τα θυληκά τους, επίσης στο νησί “χαμηλοβλεπούσες”και αλλού “πάρτυ με ούζα”.Τελικά τα όπλα τα έχουν για τα νταραβέρια-ψευτοβεντέτες, γάμους,βαφτίσια,κηδείες……στην κυριολεξία για τα πανυγήρια και μόνο δηλαδή.Και πάντα στο Γεντικουλέ,μέσα στην φάπα είναι καλέ…..
    Ο.Φ.Η. …..ΜΟΥΝΙΆ…..ΜΟΥΝΙΆ…..ΦΟΡΈΣΤΕ ΝΥΦΙΚΆ……ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ…..
    Αν ζούσε ο Βασηλιάς Μίνωας θα τους πέταγε όλους στον Λαβύρινθο,να τους φάει ο Μινώταυρος.

    1. “Ήθελαν οι βετεράνοι αλεξιπτωτιστές να τιμήσουν τους Γερμανούς και ούτε μια διαμαρτυρία”
      Σε όλο τον κόσμο τιμούν τους στρατιώτες τους. Οι Γερμανοί στην Αγγλία, οι Άγγλοι στη Γαλλία κλπ. Εδώ Άγγλοι και Γερμανοί κάνουν μαζί και αναπαραστάσεις μαχών. Κοίτα τα χάλια μας που δεν τιμούμε τους δικούς μας νεκρούς. Αυτό θα έπρεπε να σε ενοχλεί.
      Και φυσικά έγιναν διαμαρτυρίες ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ έγιναν. Αν ήταν έτσι δεν έπρεπε να έχουμε σχέσεις με Ιταλούς, Γερμανούς, Λατίνους, Βούλγαρους, Αλβανούς, Άγγλους, Ρώσους, Αιγύπτιους, Πέρσες κλπ.
      Προσωπικά ΘΑ έβρισκα πολύ ωραίο και να αποφέρει και χρήμα να γίνεται μια αναπαράσταση της μάχης με συμμετοχή Ελλήνων, Γερμανών, Άγγλων, Νεοζηλανδών κλπ, να υπάρχει συμφιλίωση, να δούμε ένα ωραίο θέαμα και να έρθει και χρήμα στον τόπο. Ξεκολλάτε το μυαλό σας πατριώτες του καναπέ. Μια ζωή μουρμούρα κ πράξεις μηδέν.

  3. Τα ίδια ακριβώς κάνουν γύφτοι και αραβόφωνοι.οπότε ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.
    Πατήστε να δείτε πλήθος να ζητωκραυγάζει σε ομιλία του εθνάρχη Παπαδόπουλου τσι κρήτη και ας ,μας πουν όλοι οι λεβέντακες τι απέγιναν όλοι αυτοί και γιατί σε λιγότερο από 10 χρόνια πανηγύριζαν με τον παπανδρέου.
    Πασοκ ρε μούτρα ραγιάδες κρητικοί

Comments are closed.