Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! “Βάφουν” όλη την πόλη τα ισλάμια που έχουμε μαζέψει [ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ]

Κοινοποίηση:
MAKELEIO ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Είχαμε και έχουμε τα ατέλειωτα, απαίσια γραψίματα στους τοίχους, στα μνημεία, στα αυτοκίνητα, στο μετρό, στα τραίνα της Αθήνας από τους διαφόρους περιθωριακούς. Τώρα αναλαμβάνουν δράση και ομάδες λ@θρομεταναστατών, προσδίδοντας όψη Ισλαμαμπάντ, κάθε μέρα και περισσότερο στην δύστυχη Αθήνα μας. Εκεί που περπάτησε ο Πλάτων, ο Σωκράτης, ο Σόλων, ο Φειδίας και τόσοι, τόσοι άλλοι γίγαντες του αρχαίου μας πνεύματος, τώρα να βλέπουμε γειτονιές γκέτο αλλόφυλων και αλλόγλωσσων, οι οποίοι όλο και επεκτείνονται σε γειτονιές που εγκαταλείπουν οι γηγενείς προαιώνιοι κάτοικοι. Ότι δεν έγινε σε αιώνες τουρκοκρατίας γίνεται με ταχείς ρυθμούς τώρα.

Καταγγελία αναγνώστη

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

 1. ΠΡΟΤΑΣΗ

  ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΘΕΊ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
  ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ 5ΕΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ .

 2. ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΦΗΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ .

 3. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ 38 ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ… ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30-40 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΕ ΕΝΑΣ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ…ΑΠ’ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ…ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΤΛ ΛΟΓΙΚΑ…

 4. Με καθε τροπο , και μεσο προσπαθουν να κρυψουν τα χαλια μας .
  Να φανε πιο πολλα , να κρυψουν περισσοτερα , καημενη Ελλαδιτσα !
  Αλητες , Ψευτες , κλεφτες, απαταιωνες !

Leave a Response