«Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΗΡΩΑ». Δέσποινα Παπαδοπούλου- Γάσπαρη. ΕΦΥΓΕ ΦΤΩΧΗ, ΠΙΣΤΗ @ ΠΕΡΗΦΑΝΗ στην «Επανάσταση της 21ης Απριλίου 1967» και στον σύζυγό της. Ο θυελλώδης έρωτας με τον δικτάτορα, το εξώγαμο τέκνο, το διαζύγιο εξπρές, ο θρυλικός γάμος, η ΚΥΠ, τα μυστικά της εξουσίας και ο θάνατος. Το πρώτο μέρος της μοναδικής πολιτικής συνέντευξης στον Στέφανο Χίο

Κοινοποίηση:
1.indd

im_teaser_27-11-2023

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

 Στο φύλλο της Δευτέρας 27–11-2023 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

 –Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

 Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-journalist

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…

–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Αιωνία του η μνήμη. Τα καθάρματα τον έβαλαν, όπως τον Κασιδιάρη, φυλακή για να κλέβουν χωρίς συνέπειες τον ελληνικό λαό.

  2. Πολύ σωστά!!! Εθνικός κυβερνήτης ήταν ο άνθρωπος και όχι δικτάτορας! Όπως ο Καποδίστριας και ο Ιωάννης Μεταξάς!!!

  3. Ωρε τι κοπρόσκυλα κατσαπλιάδες,κλεφτρόνια του κοινου ποινικού δικαίου εκθειάζετε;ρε ούστ με τους δολοφόνους,

  4. Ο τελευταίος εθναρχης ήταν, κακώς γράφεις δικτάτορας.

  5. Χαχαχα,από ποτέ οι Ανθέλληνες δολοφόνοι, γίνανε ήρωες;

    1. Από τότε που οι πολλοί άρχισαν να διαβάζουν την πραγματική ιστορία και από τότε που τα λαμόγια της δημοκρατίας δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο. Βέβαια έτσι έμαθαν και μια μεγάλη μερίδα του κόσμου να ζει, με ψέματα, με μίζες, με γλυψιμο, με δουλίτσες για αυτό και τους στηρίζουν. Όσο για το ανθελληνας δεν μπορείς δυστυχώς να το αποδείξεις όπως και άλλοι για αυτό βγάλε τα χρωματιστά γυαλιά σου γιατί τον Θοδωρή,το Γιάννη, το Γιώργη δεν μπορούν να τους φτάσουν σ’αυτά που έκαναν για την πατρίδα οι πολιτικοί απατριδες, απατεώνες που στηρίζεις. Ζήσε το μύθο της δημοκρατίας σου.

      1. Μόνο μια μεγάλη μερίδα του κόσμου φίλε Κεφαλλονιτη; πες καλύτερα η πλειοψηφία του κόσμου έχει μάθει να ζει με ψέματα, γλύψιμο και μίζες.

    2. Οι Ανθέλληνες δολοφόνοι ήταν είναι και θα ειναι οι αριστεροί κουκουέδες η γάγγραινα του τόπου

    3. Διάβασε ιστορία για το τι πρόσφερε ο καθένας στη Πατρίδα! Παπαδόπουλος και Παττακός αξιωματικοί στον Αλβανικό πόλεμο πολέμησαν για τη Πατρίδα. Υπολοχαγός ο Παπαδόπουλος λοχαγός ο Παττακός πολέμησαν στο Γράμμο και Βίτσι. Ο Παττακός ίλαρχος με τρία άρματα απελευθέρωσε τη Καρδίτσα πουχαν καταλάβει οι αντάρτες το 1949. Με πολλά αριστεία ανδρείας και πολεμικούς Σταυρούς! Οι δικοί σου που πιστεύεις έχουν δει το χακί και πες μου???

  6. Έφυγε πάμφτωχη η χήρα του Δικτάτορα που μπορούσε να κλέψει αλλά αγάπαγε την πατρίδα του. Και φύγανε πάμπλουτοι οι Καραμανλήδες, οι Παπανδρέηδες ενώ η Δαμανάκη έγινε μέλος στο …Μόντε Κάρλο του …Ιδρύματος του Βασιλιά του Μονακό! Και περηφανεύεται κιόλας! Οπότε φάτε …δημοκρατικό τόξο και εκατομμύρια λαθρομετανάστες και βουλώστε το αφού ψηφίζετε ανθέλληνες που κυβέρνησαν για την τσέπη τους και μισούσαν την Ελλάδα!

    1. Μα ο Γιώργης ένα λάθος έκανε που έβλεπε μόνο κόκκινους ενώ έπρεπε να είχε ξεκαθαρίσει τη χώρα από όλα τα λαμόγια, τους τυχάρπαστους, τους μιζαδορους μέχρι τρεις γενιές όχι να μας τους αφήσει να μας βασανίζουν μέχρι σήμερα. Είχε όλο το χρόνο και τον τρόπο που αυτός ήξερε. Δυστυχώς όμως τους λουζομαστε ακόμη.

Comments are closed.