Η ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 20 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!!! Ξεσπά η μάνα του 5χρονου Στάθη που κατασπαράχτηκε από ροτβάιλερ: «Δεν άκουσα ούτε μια συγγνώμη» [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ΣΦΔΣ

«Καμία δικαστική απόφαση δεν μπορεί να μας ικανοποιήσει και να γυρίσει πίσω το Στάθη μου»

Ούτε μια συγγνώμη δεν έχει ακούσει η μητέρα του μόλις 5 ετών Στάθη που κατασπαράχθηκε από τα ροτβάιλερ του γείτονά του, ανήμερα του Πάσχα, το 2016 στην Κοζάνη.

Η αυλαία της δίκης έπεσε προχθές με το Τριμελές Πλημμελειοδικείου Κοζάνης να επιβάλλει ποινή φυλάκισης 5 ετών στο ζευγάρι των ιδιοκτητών των ροτβάιλερ, η οποία είναι μετατρέψιμη προς 20 ευρώ την ημέρα. Ταυτόχρονα υποχρεώνει τους δύο καταδικασθέντες να καταβάλλουν έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2021 ως χρηματική εγγύηση το ποσό των 10.000 ευρώ έκαστος. Εν ολίγης, το ζευγάρι των καταδικασθέντων θα μπορεί με 36.500 ευρώ έκαστος να εξαγοράσουν την ποινή τους.

Καταρρακωμένη η μητέρα του παιδιού μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αναφέρει ότι έως τώρα δεν έχει ακούσει ούτε μια συγγνώμη από τους ιδιοκτήτες των σκυλιών.

«Καμία δικαστική απόφαση δεν μπορεί να μας ικανοποιήσει και να γυρίσει πίσω το Στάθη μου. Όμως, με ανακούφιση είδαμε τους αποκλειστικά υπαιτίους για το χαμό του παιδιού μας να καταδικάζονται με την ανώτερη ποινή και με όρους που είναι πραγματικά αντίστοιχοι της στάσης τους, από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα» ανέφερε η μητέρα που κατηγορήθηκε από το ζευγάρι ότι δεν ήταν καλή μάνα και ότι δεν προστάτευσε το παιδί της από τα σαγόνια των σκυλιών.

«Πολλές φορές τους έβρισκα στα μνήματα, όταν πήγαινα να δω το παιδί, αυτοί γυρνούσαν το κεφάλι και έφευγαν» αναφέρει, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής της τονίζει: «Επί έξι μέρες που κράτησε το δικαστήριο, ζούσα τις στιγμές που πέρασα εκείνη τη μέρα που ο Στάθης έφυγε από κοντά μας. Ελπίζω τώρα η ψυχή του παιδιού μου να ηρεμήσει… Ποτέ δεν μου ζήτησαν συγγνώμη, αντίθετα προσπάθησαν να με διώξουν από τη χώρα επειδή είμαι αλλοδαπή ενώ έκαναν και αγωγή σε βάρος μου» .

Στην εκπομπή μίλησε και ο γιατρός που ανέλαβε τον τραυματισμένο Στάθη στο νοσοκομείο τονίζοντας ότι δεν έχει ξαναζήσει στην καριέρα του παρόμοιο περιστατικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ντουφεκισμα και στον σκύλο και στους ιδιοκτήτες, ο Θεός έπλασε τα ζώα να υπηρετούν τον άνθρωπο και όχι το αντίθετο, το αφύσικο έγινε φυσιολογικό, όσο να αγαπάς τα ζώα πάνω από όλα είναι η ζωή ενός ανθρώπου και ιδιαίτερα μιας μικρής ψυχουλας! Καμιά δικαιολογία δεν χωρά, έχουμε ακούσει πολλά από γελοίους που κρύβουν τα ψυχολογικά τους με ένα σκύλο! Συλλυπητήρια στους γονείς

Comments are closed.