Η Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. στον Αγιασμό των Υδάτων στον Πειραιά (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
elasyn-theofania-pireas-2020

Πολυπληθές κλιμάκιο της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. παρευρεθεί σήμερα στον Αγιασμό των Υδάτων στον Πειραιά. Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος ως μέλος του Συντονιστικού Συμβουλίου της ΕΛΑΣΥΝ εκτός από τις ευχές προς τον απανταχού Ελληνισμό, δήλωσε ότι ο Φορέας θα αγωνιστεί μαζί με όλους τους Ελληνόψυχους που αγωνιούν με την παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων, για την μη συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων του Αιγαίου με τον προαιώνιο εχθρό και την αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού από λαθροεισβολείς.

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για να παραδώσουμε χώρα, πλούτο και εθνική ανεξαρτησία ως έχουμε υποχρέωση στις επόμενες γενιές!!

elasyn-theofania-2020-pireas elasyn-theofania-pireas elasyn-theofania-pireas-2020 elasyn-theofania-pireas-2020 theofania-elasyn-pireas

Την αποκλειστική ευθύνη για τις απόψεις που δηλώνονται φέρει ο Ευρωβουλευτής. Οι απόψεις αυτές δεν εκφράζουν κατ’ ανάγκη την επίσημη θέση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

 1. Κάτι ανεγκεφαλοι της ΧΑ έκαναν μαλακ@α σήμερα. Την επόμενη μπαστούνι παλιό κλέφτες. Αυτοί ξέρουν τι λέω.
  Συγχαρητήρια στην Ε.ΛΑ.ΣΥΝ.
  Μαύρο στα εναπομείναντα Ουγκα του Νικ.

 2. Μπράβο στην Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. Συγχαρητήρια για την σημερινή παρουσία της. Επιτέλους ο πατριωτικός χώρος απέκτησε φωνή!

 3. Ο μόνος Εθνικιστικός Φορέας που πραγματικά θέλει Εθνική Ενότητα και όχι ΔΙΧΑΣΜΟ στα πλαίσια του Σεβασμού της Ελλάδος και της Ορθόδοξιας κόντρα στην Νέα τάξη Πράγματων.

 4. Φαίνεται ότι υπάρχει πραγματική όρεξη για δουλειά.Η πιο σοβαρή κίνηση στην Ευρωβουλη από τότε που εισηλθαμε ως χώρα

 5. Σας είδαμε σήμερα ήμουν μαζί με τον πατέρα μου, πολύ καλή η παρουσία σας κάι σοβαρη. Δεν μας έχει συνηθίσει ο χώρος σας σε τέτοιες κινήσεις. Αν συνεχίσετε έτσι θα πάτε ψηλά.

 6. Η ΕΛΑΣΥΝ έκανε τη διαφορά και στον Πειραιά. Εντυπωσιακή εμφάνιση . ΜΠΡΑΒΟ

 7. Εκπληκτική η παρουσία της ΕΛΑΣΥΝ στον Πειραιά. Οι πληροφορίες για απανωτά εγκεφαλικά σε ορισμένους κύκλους δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί.

 8. Μπράβο στην ΕΛΑΣΥΝ. Ειναι παντού ενώ η χ.α. είναι άφαντη. Που είναι τα γραφεία της; ξέρει κανείς;

 9. Η ΕΛΑΣΥΝ απ ότι φαίνεται είναι η νέα δύναμη του πατριωτικού χώρου. Είναι παντού , με τοπικές και δράσεις την ώρα που η χ.α. και οι φαήλοι απουσιάζουν. Αξίζει να στηριχθεί. Ξέρει κανείς πώς γράφεσαι; Γραφεία που έχει;

Leave a Response