Η Ελλάς κοιμάται! Σε Καναδά και Ευρώπη γίνεται ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ για τα εμβoλιa και στην Ελλάδα διαδηλώνουν οι…ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
Diadiloseis-696x416

Ενώ σε όλο τον κόσμο τα Έθνη έχουν ξεσηκωθεί εναντίον της Νέας Τάξης & της Ανελεύθερης Παγκοσμιοποίησης, εδώ στην Ελλάδα, οι πλειονότητα των Ελλήνων βρίσκεται σε Λίθαργο (Χειμερία Νάρκη).

Έχουμε γίνει διεθνώς ρεζίλι!
Τον γύρο των ΜΜΕ στο εξωτερικό κάνουν οι εικόνες με τους χιλιάδες Λαθρομετανάστες μαζί με τους “αλληλέγγυους” των ΜΚΟ, να διαδηλώνουν στην Αθήνα απαιτώντας το τρίπτυχο:

Xαρτιά
Ανοικτά σύνορα
Σπίτια

Το θέμα ταξίδεψε μέχρι το κορυφαίο ρωσικό πρακτορείο Russia Today που μετέφερε εικόνες απευθείας από την ελληνική πρωτεύουσα:

 

Υιοθετώντας την τουρκική προπαγάνδα,  διαμαρτυρήθηκαν για τα «pushbacks» των ελληνικών αρχών στο Αιγαίο και την υποτιθέμενη “συνοριακή βία”, ρητορική που εκπέμπει συνεχώς η Άγκυρα μέσω κορυφαίων Υπουργών του Ερντογάν.

Εξάλλου θυμίζουμε ότι ο ίδιος ο “σουλτάνος” προ ημερών κατηγορούσε τους Έλληνες στα σύνορα για δολοφονίες μεταναστών.

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω το “γλυκό έδεσε” η προχθεσινή διαμαρτυρία εκατοντάδων Πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας με υβριστικά συνθήματα κατά της Ινδίας.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και ενώ στην Ελλάδα πλέον διαδηλώνει ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ (πλην των Ελλήνων) και για οποιονδήποτε άλλο λόγο πέρα από την κορωνοχούντα, στον Καναδά και χώρες της Ευρώπης συμβαίνουν τα παρακάτω:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: