Η Ελλάδα φλέγεται και οι αλλοδαποί μουσουλμάνοι τον… χαβά τους: Νέα απόβαση με λέμβο στην Χίο

Κοινοποίηση:
lathraiometanastes

Θα μεταφερθούν στην ενδοχώρα προς μόνιμη εγκατάσταση

Στον εντοπισμό και τη μεταφορά στην Ελλάδα δεκατριών μουσουλμάνων αλλοδαπών  προχώρησαν στελέχη του λιμενικού στη Χίο, στη θαλάσσια περιοχή «Λαγκάδα».

Ειδικότερα, περιπολικό σκάφος του λιμενικού στη Χίο στη διάρκεια περιπολίας του εντόπισε κοντά σε εγκατάσταση ιχθυοκαλλιεργειών μία λέμβο με 13 αλλοδαπούς.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε και δεύτερο περιπολικό σκάφος του λ.σ. με τη συνδρομή του οποίου ολοκληρώθηκε η μεταφορά των 13 αλλοδαπών  στο λιμάνι της Χίου.

Οι αλλοδαποί πρόκειται να μεταφερθούν στο ΚΥΤ «ΒΙΑΛ» για διαδικασία καταγραφής – ταυτοποίησης, με ότι στοχιεία επιλέξουν να δώσουν.

Ταυτόχρονα θα συμπληρώσουν την απαραίτητη αίτηση ασύλου προκειμένου να εξασφαλίσουν μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα. Θα προωθηθούν στην ενδοχώρα για τα περαιτέρω.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ο/Η Οι Γερμανοί και ο γερμανογλύφτης μπουφοτάκης είναι φίλοι μας., θέλουν το καλό μας..... λέει:

    Όσο μένουν ζωντανοί, θα βάζουν φωτιές.
    Μποϋκοτάζ σε όσους έχουν πάκια στις δουλειές τους.

  2. καθίκια η πατρίδα φλέγεται, πόλεμος είναι και η επενδυτές συνεχώς έρχονται. Αυτούς που εχετε βάλει μέσα μας έκαψαν, μας κήρυξαν πόλεμο. Προδότες. Αμφιβάλλω αν έχει μείνει ελληνικό αίμα πλέον σε αυτούς που ονομάζονται νέο Έλληνες.

  3. Γιατι δεν τους στελνετε πισω στην Τουρκια με την ιδια βαρκα ρε καραγκιοζηδες;;; Ποσους ακομα θα μαζεψετε μεσα στην χωρα;;;; Θελει πολυ μυαλο για να καταλαβετε , οτι οσο τους μαζευετε , τοσο θα ερχονται κι’ αλλοι;;;;;

  4. Μπακογιάννη πάρε τους μισούς και τους άλλους μισούς να τους πάρει ο λαθρολάγνος Φίλης που έβριζε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα που έπεσε για τη σημαία! Να κάνει δίαιτα ο Φίλης και να δώσει το φαΐ του στους λαθρομετανάστες! Κάντε και συνασπισμό παρέα γιατί έρχεται ο Ηλίας των Ελλήνων ενώ εσείς είστε των λαθρομεταναστών!

  5. βουλιαγμα και τροφη για τα ψαρια δεν θα γινουμε ξενοι στον τοπο μας. Θανατος στην κουλα μονο αυτο θα μας σωσει.

  6. Να τους βουλιάξουμε και να πούμε φταίει η κλιματική κρίση.

Comments are closed.