Η Ελλάδα δεν του δίνει άδεια! Από τη Φλώρινα φτιάχνει αεροσκάφη και τα στέλνει Αυστραλία

Κοινοποίηση:
florina exo

Μετά κάποιοι πουλάνε το παραμύθι της ανάπτυξης στην Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. ναι ρε παιδια δεν του δινουν αδεια εδω γιατι αυτοι απο που θα παρουν μιζα ενω οι προδοτες τα παιρνουν απο το εξωτερικο για μιζα καλα τα λεει ο η Εεεεε ολα για την μιζα γινονται εδω επρεπε να λεγοταν ΜΙΖΕΛΛΑΣ

  2. Εδω δινουν αδειες σε κωλομπαρα και επιδοτησεις σε ανωμαλους………..

    η ΝΔ και ο Συριζα φερνουν επενδυτες απο Πακισταν και Αφγανισταν….γελοιοι

  3. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ …ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΤΟΥΡΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ…

    1. ΑΑ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΕ?? ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΕΙΣΜΟΥΣ 10 ΡΙΧΤΕΡ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ

  4. Δυστυχώς στην Ελλάδα, από την μεταπολίτευση και μετά που έκλεισαν ολες τις βιομηχανίες εντέχνως, ανάπτυξη θεωρούνται τα φαγάδικα, καφέ κομμωτήρια κλπ και φυσικά η μεγάλη μας βιομηχανία ( εδώ γελάμε) ο τουρισμός, το πως δηλαδή να γίνει ο Έλληνας κωλοσφουγκάριος των ευρωπαίων.
    Και ναι φταίνε οι πολιτικοί, αλλά όλους αυτούς τους κάναμε τζάμπα μάγκες εμείς.
    Όταν ψηφίζουμε 30 χρόνια τους ίδιους και τους ίδιους ανεπάγγελτους. Και θα μου απαντήσει κάποιος να ψηφίσεις τι;
    Μικρά κόμματα ώστε να μην μπορεί να κάνει κανείς ότι θέλει, γιατί έτσι όπως έχουν φτιάξει το σύστημα ξέρουν πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο οι ίδιοι και οι ίδιοι θα κυβερνάνε σήμερα ο ένας, αύριο ο άλλος. Ενώ αν δουν πως ο κόσμος θα τους δώσει άκυρο ίσως βάλουν μυαλό και σκεφτούν και την έρμη την χώρα.
    Και επιτέλους ας ψηφιστεί νόμος 2 το πολύ θητείες για βουλευτές κλπ και στο σπίτι τους μετά.

  5. Δημοσιοκαφροι ..Με ηλιθια σχολια και ειρωνικα γελακια ..βολεμενοι στην παλιοκαρεκλα που την πληρωνει ο βαρια φορολογουμενος Ελληνας..ΟΥΣΤ κοπροσκυλα !! Αντι να επιβραβευσετε την προσπαθεια ενος σοβαρου ανθρωπου και να την αναδειξετε [ εχει καυσιμα ??? ]ΣΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ????

  6. Ο δημοσιογραφος (999 στους 1000) ειδικα σε μια χωρα οπως η Ελλαδα του σημερα ειναι το αρχετυπο του υπανθρωπου, συμβολιζει ο,τι πιο σαπιο και γλοιωδες υπαρχει, κυριολεκτικα αν θελησει καποιος να δει την σηψη την παρακμη και την αποβλακωση του ελληνικου λαου της μεταπολιτευσης, το μονο που εχει να κανει ειναι να δει μια φατσα συστημικου δημοσιογραφου, και να ακουσει 5-6 λεξεις απο το βρωμοστομα του.

    Αν υπηρχε τροπος να φτιαχτει σε εργαστηριο γενετικης, μια μιξη αρουραιου-σκουληκιου και κατσαριδας,θα ηταν ακριβως οπως ενας δημοσιογραφος , αυτο το ον ομως θα ηταν λιγοτερο επιβλαβες για την κοινωνια.

    Οι δημοσιογραφοι δεν ειναι για τα μπαζα ουτε καν για κρεμαλες.Ειναι για τους φουρνους.Σε μια ουτοπικη υγιης κοινωνια, οι φουρνοι αυτοι θα ηταν μνημεια θαυμασμου,που εκαναν σταχτη τα χειροτερα καρκινωματα του ανθρωπινου ειδους.

    .

    1. Είσαι ωραίος ρε φίλε. Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα.

  7. Για να πάρει άδεια πρέπει να δώσει μίζα σε όλους τους άχρηστους γραβατωμένους υπουργούς της αρπαχτής,πώς νομίζετε έχουν από 30 με 40 ακίνητα ο καθένας?

  8. μόνο στους Αλβανούς με το μαύρο χρήμα ξέρουμε να δίνουμε άδειες

  9. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Η ΕΛΛΑΝΤΑ
    ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ, ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΣΕ 10 ΕΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ.
    ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΑΛΕΝΤ ΑΣΚΟΥΙΛΕΣΙΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΕΚΡΟΥΙΤΕΡΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΘΑ ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.
    ΕΧΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, ΜΕ ΚΩΔΙΚΕΣ, ΜΕ ΜΙΚΡΟΚΥΚΛΩΜΑΤΑ, ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ, ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΠΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ.
    ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΙΑΣ. ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΡΕΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
    ΘΑ ΠΩ ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΚΙΜ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΤΙ ΛΕ ΡΕ .

    1. Δυστυχώς δε μπόρεσα να περάσω σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο, καθώς δούλευα πάντα με κριτική σκέψη και λογική δε μπορούσα την παπαγαλία. Βρήκα καλή δουλειά που με συντηρεί, αλλά οποιαδήποτε στραβή αν γίνει είμαι χαμένος στο Ελλαδιστάν. Επειδή οι στραβές πέφτουν σα βόμβες γύρω μου, αναρωτιέμαι τι πρέπει να κάνω για να μπορέσω και εγώ να φύγω άρον άρον στο εξωτερικό, όχι προφανώς για λαντζιέρης (καθώς και εδώ στο Ελλαδιστάν έχω καλή θέση), αλλά για κάποια δουλειά της προκοπής που να μου αποδίδει έναν αξιοπρεπή μισθό, σε μία χώρα με ανώτερο επίπεδο διαβίωσης από το Ελλαδιστάν. Είμαι όμως 47 ετών και ολίγον μεγάλος για τέτοια ξεκινήματα. Τι πρέπει να κάνω;

      1. Εἰλικρινά λυποῦμαι ἐσένα καί ἄλλους σάν καί ἐσένα γιά τήν ἀτυχία νά ἔρθετε στή ζωή σέ ἕνα τόσο ἀπαίσιο τόπο ὅπως στό γιδοχώρι ἀπατεώνων καί κοτσαμπάσηδων μέ μειωμένη ἀντίληψη in everything but extortion, called Greece inhabited by all these Laistrygonians.

    2. Μην το σκέφτεσαι φίλε, καντην όσο είναι νωρίς. Εγώ έλεγα θα κάτσω να το παλέψω και τώρα βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο. Δεν έχω μείνει άνεργος ούτε μια μέρα στην ζωή μου και με έχουν καταντήσει να δουλεύω μόνο για να πληρώνω λογαριασμούς. Και πες εντάξει πάει στο καλό, φίλε αυτό το πράγμα με τους αλλοδαπούς δεν το μπορώ, γυρίζει το κεφάλι μου, δεν μπορώ να πηγαίνω με τα παιδιά μου σε παιδικές χαρές παιδότοπους και πάρκα κτλ και να συναντάω περισσότερους αλβανούς από Ελληνες. Τρελαίνομαι σου λέω.

  10. οταν ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ο δημοσιογραφισκος ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ REPORTAGES που ειναι για γελια.

  11. ΕΣΕΙΣ φταίτε για το κατάντημα της χώρας και όχι οι πολιτικοί

  12. Ο συγκεκριμένος αξιόλογος Έλληνας, τόλμησε να πάει κόντρα σε μια χώρα που δεν παράγει ούτε καρφίτσες, ούτε γνώση, ούτε παροχή υπηρεσιών, ούτε ποιότητα και επίπεδο ζωής. Μια χώρα που παράγει μόνο διόδια και στρατηγικούς σύμβουλους πρωθυπουργών. Λογικό λοιπόν είναι, να μην ασχοληθεί το κράτος μαζί του. Άλλως τε, δεν θέλουμε έργα με υψηλή προστιθέμενη αξία, δεν θέλουμε παραγωγή προϊόντων τεχνολογίας, αλλά σχολές παραγωγής ειδικευμένων αποφοίτων κοπής αλλαντικών και (σίγουρα) πολλούς, άφθονους πολυπολιτισμικούς επενδυτές.

  13. Μετα πως θα πληρωνουν τους εκατομμυριουχους “δημοσιογραφους” για να μας κανουν πλυση εγκεφαλου; Πωςθα πληρωνουν τις “παρουσιαστριες” να μας δειχνουν τα βρ@κια τους;; Και αν ακολουθησουν και αλλοι το παραδειγμα του κυριου στο βιντεο;; Πως θα αγοραζουμε τα ξενα;

  14. Τι γελοίος ρε παιδιά αυτός που παρουσιάζει γιατί παρουσιαστή δε τον λες. Ο άνθρωπος χωρίς χρηματοδότηση και ουσιαστικά με το κράτος απέναντι του πέτυχε κάτι σπουδαίο με τις ευλογίες μιας άλλης χώρας. Αντί να σταθούν σε αυτό ο χαζοχαρουμενος που παρουσιάζει αντί να παράξει είδηση προσπαθεί την διακωμώδηση με φθηνό χιουμορ

  15. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟΔΕΣ ΟΓΚΟ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη μιας μάζας πολιτικων κακοήθεις κυττάρων που ονομάζεται όγκος,Ο καρκίνος είναι ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα υγείας της χωρας, που παρατηρούνται σήμερα και σε αλλες χώρες,Οι στατιστικές δείχνουν ότι αποτελεί τη δεύτερη πιο συχνή αιτία θανάτου μιας χωρας μετά τις καρδιοπάθειες,Συνήθως προσβάλλει ψηφοφορους μεγάλης ηλικίας που εχουν παθη μαλακιση εγκεφαλου, υπάρχουν όμως και μορφές μαλακισης εγκεφαλου που εμφανίζονται και σε νεαρής ηλικίας άτομα;Σε αντίθεση με τα φυσιολογικά κύτταρα στο σώμα μας τα οποία αυξάνονται διαιρούνται και πεθαίνουν με έναν αυστηρά ελεγχόμενο τρόπο, τα πολιτικα καρκινικά κύτταρα διαφέρουν διότι συνεχίζουν να διαιρούνται ανεξέλεγκτα,δηλαδη το διαίρει και βασίλευε,Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη μιας μάζας πολιτικων κυττάρων , που ονομάζεται όγκος.σε αυτην την περιπτωση η ελλαδα χρειάζεται βιοψία ,εξετάση με τη χρήση μικροσκοπίου Όταν αφαιρεθεί ολόκληρη ή βλάβη απο την ύποπτη περιοχή της βουλης , τότε έχουμε εκτομή Η διαδικασία αυτή λέγεται και παρακέντηση και γίνεται με τη χρήση ειδικής βελόνας!. Ευχαριστω πολυ.

  16. Ετσι ειναι στην Ελλάδα του σήμερα.Βυσματικοι δημοσιογραφοι χλευαζουν εναν άνθρωπο με αστειάκια των οπισθίων,οταν οι ίδιοι δεν θα μπορουσαν ούτε φτερο να σχεδιάσουν σε κολλα α4.

    Μπραβο στον κ.Ηλιοπουλο που πραγματοποίησε το όνειρο έστω και με την βοήθεια της Ιταλίας,το δικο μας κράτος δινει άδειες μονο για κανένα hotspot για τους λαθρο!

  17. ΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ? ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΨΕΙ.
    ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΑΙΡΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΦΕΤΖΟΥΔΕΣ, ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΕΣ, ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ, ΜΠΑΡΜΑΝ, ΚΑΙ ΚΑΦΕΔΕΣ.

  18. Διακρίνω μια κοροιδία καλυπτόμενη πίσω από χιούμορ απο τους δημοσιογράφους ή κάνω λάθος; Στην Ελλάδα δυστυχώς μόνο να γελάμε και να κοροιδεύουμε ξέρουμε καθισμένοι σε ένα πάνελ συζητήσεων. Μπράβο στον άνθρωπο που τα κατασκευάζει, και ακόμη ένα μεγαλύτερο μπράβο που πήρε Ιταλική άδεια και κάνει την δουλειά του. Συνέχισε άνθρωπέ μου και τράβα μπροστά. Μακριά από δημοσιογράφους και αχυρανθρώπους. Μετά το ρεπορτάζ εύχομαι να μην σου βάλουν εμπόδια. Γατί η κακία και η προδοσία βασιλεύει σε αυτόν τον τόπο. ΦΥΛΑΞΟΥ.

  19. Η Ελλάδα δίνει άδειες μόνον σε καφέ, και σουβλατζίδικα, δεν ξέρετε εσείς!!!

  20. Λογικό! Δεν θα πάρει κανείς μίζα από αυτά! Δεν θα βάλει κανένας άσφαιρος καθηγητής πανεπιστημίου υπογραφή που δεν έχει σχεδιάσει αεροσκάφος ούτε σε CAD!

  21. Μπείτε στα καρυδότσουφλα να μπομπαρντίσουμε τους Τούρκους!!

    1. Πάω στοίχημα πως εσύ που έγραψες αυτό το ειρωνικό σχόλιο, δεν έχεις βιδώσει ούτε βίδα σε συναρμολογούμενο έπιπλο από τα IKEA…Τουλάχιστον ο άνθρωπος αυτός έφτιαξε ένα αεροπλάνο from scratch και έχει περισσότερη τεχνογνωσία απ’ όση θα αποκτήσεις εσύ ΔΥ…

Comments are closed.